לאנשי הי"ג...

bunny18

New member
לאנשי הי"ג...

איזה אומללים אתם... אתם באים לפה חושבים שאתם הכי מבוגרים ומגניבים חחחחח... תיזכרו שתמיד יש י"ד מעליכם.. ויש את האנשים החכמים מעליכם שלא הלו לטכנאים הנדסאים.. האמת שאתם יותר גרועים מטתניקים.. כי הם בסוף י"ב לרוב קולטים שטכני לא שווה תמאמץ ומיתגייסים ושוכחים מח"א לתמיד!! לכן אתם פה המושפלים האמיתיים.. עלק י"ג.. ביזיון ושנתיים של ביזבוז.. שמרו על פרופיל נמוך ילדודס.. <<אלק' 50 אימפריה!! כבוד!!>>

ל"באני18"

אולי הייתי לוקח את מה שיש לך לומר ברצינות אם היית דואג לנסח את עצמך בצורה רצינית ומכובדת, כיאה למישהו שמתיימר להיות יותר חכם מכולנו ביחד. לא רק שהמשפטים שלך מנוסחים על הפנים, העודף ב"..." והסיום המנצח "אלק' 50 אימפריה!! כבוד!!" מעידים על רמות של טמטום שלא ניתות להגדרה על ידי מילים בשפתנו הפשוטה של בני האדם. אנחנו אנשים שבאנו לתת קצת רוח לפורום המת הזה, ואנחנו עושים את זה היטב. ההומור שלנו נשגב מבינתך. שלום ולהתראות...

bunny18

New member
לפסיפלורה...

רוח וחיים בפורום? סבבה... ירידות על אנשים בגלל הייותך יותק מבוגר? לא!! צחוקים על הטתניקים זה בקטנה.. זה הפך כבר למסורות.. אבל יציאות של הישתלתנו על הפורום וכולם ימותו.. לא במקום כי אחרי הכל לך תדע מי יבוא ביום ראשון לקורסים בחיפה ויביא לך כפה..

יופי

האיומים עם הכפה, זה כבר נותן לך נופך מדהים של רצינות וכבוד. לא שווה תגובה. אני אבקש מגיל לכתוב שיר בנושא שלך.

bunny18

New member
תעשה מה שבא לך..

אבל היתנשאות לא תביא אותך לשום מקום.. אני מבין שאתם במורעלות של "אני י"ג אני מגניב" אז תישמור את משפטי החוכמה לעצמך ולחברים שלך באופן פרטי.. הרי לא מעניין אף אחד את ה"צחוקים" הפנימיים שלכם.. אז שב לך בשקט בכיתת הי"ג פיקוד בקרה שלך ותילמד תקבילית בלי להשפיע פה על שאר האנשים.. תודה!

הי הי הי

הנה, אתה רואה, אתה כותב דברים כמעט רציניים אז אפשר להתייחס... אולי. אני לא באתי בגישה שאני מגניב, יש לי ולחבריי הומור שכנראה אתה לא מבין, וזה מטריד אותך. לא נורא. אני עושה מה שבא לי, ואתה תעשה מה שבא לך. אין לי מושג עדיין מה אתה רוצה, וגישה של התנשאות בהחלט מתאימה לדברים שכתבת מקודם. אז, לפני שאני מקבל כפה, אני מסיים פה את הדיון. צ'או.

bunny18

New member
שוב...

אתה כותה ומזלזל בנימה של היתנשאת ויהירות... אתה חושב שאתה מיוחד שאתה בי"ג?? רוב האנשים פה הם יודניקים וטתניקים אז תופסים תחת? אתה והחברים שלך תשרשרו הודאות דביליות במרום אחר ולא על חשבון אנשים אחרים..

זה לא נכון

אנחנו לא חושבים שאנחנו יותר טובים מאנשים מתחת לי"ג! אני לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון הזה... יש לנו חברים מכיתות ט' י' וי"א... ואני בכל אופן לא חושב אפילו לרגע שאני טוב יותר מאף אחד מהם או מכל אחד אחר. גדול או קטן ממני...

discus1

New member
תקשיב טוב!

אין לך שום זכות לצחוק על שוחרים שקטנים ממך ועצם העובדה שאתה עושה את זה אתה לא הוףך להיות יותר "כלי". הם אלו שיכולים לצחוק על מטומטם כמוך שעושה י"ג כי הוא יודע שזה הסיכוי היחיד שלו להתקרב למשהו שמכונה "תואר ראשון". כאחד שלמד באלק' 50 ! אני יכול להעיד שזה באמת היה כבוד להיות שם ועוד משהו קטן: על דיבורים כמו שלך בטכני ב"ש היית חוטף מכות

תקשיבו אנשים אלקטרוניקה 50

אני לא יודע מה אתם חושבים, אבל אתם לגמריי לא תספתם את הראש שלנו ואת המטרה של זה שאנחנו כותבים פה בפורום. הדבר האחרון שאני אעשה זה להסביר את עצמי בפני אנשים חושבים שהם מגניבים יותר כי הם מאייפים בכפות או מכות. אז באמת חבל על הזמן. גיל וצח, אנחנו סוגרים את הדיון פה ולא מגיבים להם יותר ובזה נגמר הסיפור.

bunny18

New member
זה אהבתי...

בורחים מאחריות על דברים שנאמרו בזדון כלפי אנשי אחרים ע"י אמירות כגון "אנחנו יותר משכילים ונבונים מכדי להגיב" במקרה כזה המפשט "תעמוד מאחרוי הדברים שיצאו לך מפה" נכנס לפעולה.. והופך אותך ללוך! חברות עתודאים בלאי.. זה מה שאתם..

discus1

New member
אני מקווה שהבנת את המסר

ואם לא אז ביום ראשון נבהיר לך אותו

DemonDog

New member
אני לא רוצה להתערב בוויכוח שלכם

אבל מה זה לעזעזאל "גיל וצח"???

גיל וצח

גיל וצח הם חבריי, גיל = "אונס קיפודים" וצח = "השריון המכונף"... אנחנו "אנשי הי"ג" ואין לי מושג מה הם רוצים.

bunny18

New member
תתערב חופשי...

אני לא יודע מי זה גיל וצח.. אבל הם תופסים תחת פה על כל הפורום... ואני מצפה לתמיכה משאר חברי הפורום.. הילדים האלה יושבים מאחורי המיקלדת ומשחקים אותה גברים על ילדים יותר צעירים מהם..

dogli3

New member
לא נכון!

הם לא "משחקים אותה גברים על ילדים יותר צעירים מהם" בכלל!! מנסיון.

bunny18

New member
ניסיון...

ראיתי איך ירדו פה החברה עליך.. בשלישיה.. את צריכה להודות שיש אנשים שמגנים על חברי פורום כמוך..

למעלה