לאנשים קשה להבין

מרי 2013

New member
לאנשים קשה להבין

לי זה מציק שאנשים דוחקים בי להיות מינית ,אני לא מא-מיניים הקלאסיים אבל תקופות ארוכות אני א- מינית מתוך בחירה טוב לי ככה .

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

להרבה אנשים באמת קשה להבין מהי א-מיניות וכיצד א-מיניים חיים ללא מין הדדי.
לגבייך אישית, רק את תוכלי לדעת אם יש בך א-מיניות ואם כן, באיזו מידה. אם תרצי, תוכלי לקרוא כאן בפורום ב"כלים ומידע" וכמובן להמשיך בדיונים כאן בפורום, אנחנו כאן תמיד, בהצלחה

מרי 2013

New member
המשך

נכון את צודקת בעיניין המידה של הא-מיניות .אני באמת מכירה את עצמי .אבל חשוב לי לציין שאני לא תחת ההגדרה הקלאסית של הא- מיניים משום שאני מוגדרת כהפרעת אישיות גבולית ואחד מהמאפיינים של ההפרעה הוא תקופה ממושכת של א- מיניות ככה שזה לא היה כול חיי .היו תקופות שהייתי מקיימת יחסי מין .אין לי שום בעיה עם מי שאני רק לא רוצה להיות שם לבד .

Berethor

New member
זה כמו מאניה דפרסיה?

רק במקום שינויים בין שמחה לדיכאון, שינויים בין מינית לא-מינית? אם כן אז אני מבין תבעייתיות, כמו חשש שאם תכנסי לקשר מיני ואז זה פתאום ישתנה, אז את מעדיפה להימנע מזה לחלוטין.

מרי 2013

New member
יש קשר

יש קשר ישיר בין מצב של דיכאון לחוסר יכולת ,וצורך לקיים יחסי מין .
ובגלל שיש לי הפרעת אישיות ובעיה בזהות .אני חייבת לשמור על עצמי ולא להתערער .קיום יחסי מין יערער אותי ויוציאו אותי משיווי משקל .
זה דיכוטומי שחור לבן.

Berethor

New member
הבנתי..

טוב יש לך סיבה טובה להימנע מזה אם כך אני מניח. דיכאון בהחלט יכול להפוך אותך ליותר א-מינית, וכך גם התרופות נגד דיכאון.

מרי 2013

New member
לא מדוייק

שום תרופה לא דיכאה לי את החשק המיני .זה הכול בא מהראש .

רק הערה קטנה:
אין דבר כזה א-מיני מבחירה. זה כמו שתגידי שבחרת להיות לסבית

orald

New member
עם מצבם של רוב הגברים אני בוכה על הסטרייטיות

שמוגבלות רק אליהם. אילו רק היו יכולות לבחור...

מרי 2013

New member
נכון

אני מסכימה שזו התנזרות או המנעות אבל זה גם צורך קיומי אצלי לפחות .

Berethor

New member
צורך קיומי? ולמה זה?

אם תעשי את זה משהו רע יקרה? סיבה רפואית או מוסרית? או נסיבתית? כמו אי רצון בקשרים מיניים מחוץ לזוגיות?

ברוכה הבאה! את אכן לא א-מינית אלה מי שבוחרת

לא לקיים יחסים, ועצוב כמה החברה שלנו אטומה לנושא ורואה בכל מי שלא מקיים יחסים בין מבחירה, בין מהעדר צורך (א-מיניות), כמי שחייב לפתור את הנושא ולא מגלה הבנה לנושא בכלל.

זו הסיבה שאנחנו אומרים שהשיח הא-מיני הוא למעשה שיח על מיניות שכל החברה כולה זקוקה לו ואני מקווה שיום אחד הוא יהיה שגור בפי כולם.

בנתיים כל שנותר לי לומר הוא שתשמרי על עצמך, הפרעת אישיות זה לא דבר שקל לחיות איתו, אבל אפשרי וגם ניתן להחלמה מלאה בטיפול מתאים.
ואת כמובן מוזמנת לכתוב כאן ולשתף בתחושות וחוויות של דברים שאת מרגישה שלא יבינו בחוץ וגם בכלל...

מרי 2013

New member
הי ורוד עם נצנצים

תודה על התמיכה ,ודברייך נכונים מאוד חוסר ההבנה והבורות כלפי א- מיניים לוקה בחסר נוראי.
שנית מהפרעת אישיות לא מחלימים או נרפאים לעולם זה כמו כונן קשיח שנולדים איתו. כאשר יש טיפול ייחודי שנותן כלים להתמודד איתה .
ציינתי את זה רק כדאי להגדיר את עצמי אבל בפירוש אני לא מקטלגת את עצמי לפי הההפרעה.
טוב שיש פינה קטנה של הבנה בפורום זה
תודה !!

לא יודעת מה ספרו לך, אבל מהפרעת אישיות

גבולית ניתן להרפא בוודאות.
אם את רוצה, אני יכולה לתת לך טלפונים של כמה מטפלים.

הפרעת אישיות היא הפרעה התנהגותית וככזו בהחלט ניתנת לריפוי.
זו הפרעה שנוצרת כתוצאה מאירועי חיים לא קלים לרוב בילדות המוקדמת.
אין שום סיבה בעולם לא להצליח להגבר על זה.
אני מניחה שמשהו תמיד ישאר שם, אבל זה כבר יהיה זניח.

בכל מקרה, מה שחשוב זה שאת שומרת על יציבות בחייך ואת מוזמנת תמיד לכתוב כאן.

למעלה