לאנשים הנחמדים...

מירב ד

New member
לאנשים הנחמדים...

לכל האנשים הנחמדים... שהיו בצ´אט עד השעות הקטנות של הלילה.... שהנעימו את חברתי.... שהיו לאוזן קשבת.. ויעצו עצות נפלאות..... תודה תודה ושוב תודה.... מצטערת אם התעלמתי.. ולא החזרתי תגובות... פשוט נתתם לי קצת חומר למחשבה... והייתי צריכה לקחת את הזמן קצת... אז... אני לא אזכיר שמות... כי המוח לא עובד בשעות כאלה.. ואני לא רוצה לשכוח אף אחד... אבל תודה! מירב מהורהרת...

nutmeg

New member
אתם רואים את השעה??!!

אתם קולטים ששבת היום!!? לא יודעת איך ומה נהיה אבל הצליחו לשכנע אותי מתישהו לצאת לטיול היום. כנראה תפסו אותי לא מרוכזת אחרת אין לי דרך להבין את גודל האסון שהבאתי על עצמי. שבת! היום היחיד שאני יכולה לסתם להסתובב בבית בין המחשב לספה למיטה ולנוח - עכשיו הולך לי פארש. אין לי מושג אפילו לאן נוסעים! אאהההההה!!!

מיטללל

New member
ואני להבדיל

חוזרת הביתה... נכנסת למחשב. המצב עצוב. תהני בטיול!
מתי אתם מתכוונים לצאת לטיול? לא יותר מדי מוקדם? מעורבים בו ילדים קטנים? <אם כך הדבר, הצטיידי בדקסמול>. למרות הכל... אין כמו טיול על הבוקר בארצנו היפה. אני מניחה. :)

את השתגעת?

לא מספיק את עובדת כל השבוע בערך מהשעה הזאת, עוד בשבת את נותנת שישכנעו אותך לצאת לטיול? מה כבר יש בחוץ לראות? אז יש פריחה, אז יש. אז יש מזג אוויר נפלא, אז יש. אז יש ציוץ ציפורים, בריזה קלילה ושמיים כחולים - ככה משכנעים אותך ?!? תתביישי.

או, אני רואה שכולם משכימים קום היום

שכן גם אנוכי קמתי היום בתשע וחצי (!) על מנת: לסיים (טוב נו... להתחיל) את העבודה בספרות, לעשות שיעורים באזרחות ובמתמטיקה, ולהשמיע לפניכם את המשפט המדהים של המורה שלי למתמטיקה- אלפה ביתה? הפעל משפטי וייטא!
שירה

Idan91

New member
איחס. אני שונאת את משפט וייטא!

למה להפעיל את המוח כשאפשר לכתוב באופן אוטומטי נוסחה?

zimes

New member
מישהו מוכן לומר לי מה זה משפט וייטא

בבקשה? (סיימתי תואר במתמטיקה, ולא נתקלתי בשם הזה. עשו עמי חסד, ופרטו את הנושא). > צימעס סקרנית <

nutmeg

New member
חזרתי...

על ארבע עם מיגרנה מהסרטים. יותר מידי אויר נקי כנראה. היה מעניין אבל מיותר בעליל. נו שוין! 2 אופטלגין ולישון.

למעלה