לאנשים אין בושה

אני כל פעם מופתעת מחדש

היא חתמה - מה גרם לה לחשוב שהחתימה לא נחשבת במידה והיא תתחרט? והטענה שלה שהוא כביכול הקריא לה את החוזה וזה הספיק לה - הוא היה יכול להוסיף בלי להקריא לה בעיף נוסף שמחייב אותה למסור לו את הבית שלה בתמורה לעבודה, ואז מה? חבל על המאמץ שלך, יש ישראלים שהם פשוט... ישראלים! תשמחי שהיא לא לקוחה שלך, אם כי אני לא מרחמת על הנגר הזה - אם היא לא תשלם לו הוא יכול לתבוע ואין ספק שהוא יזכה, כי היא חתמה וזהו.

צר לי, הבחורה פשוט טיפשה

היא מעזה להשוות חוסר נסיון לנכות נפשית... היא עד כדי כך טיפשה או שהיא עושה את עצמה?

nbw1

New member
מדהים אותי כל פעם מחדש

הלך המחשבה הישראלי הזה. "אני אשם, אבל אני הלקוח, אז אתם אשמים, תפצו אותי". אני שמח שלפחות אף אחד לא עזר לה.

Marble Arch

New member
זה לא לחלוטין אשמת הלקוח,

סכ"ה לא מעט חברות ושירותים שונים השרישו בלקוחות את הרעיון שהלקוח תמיד צודק, זה לא איזה רעיון מופשט שהלקוח המציא והפך לדרך חיים.

nbw1

New member
ודאי שלא

אבל תסמכי על ישראלים שידעו לקחת את זה לקיצוניות מבחילה כמו במקרה המדובר. ובכלל, רק חברות גדולות שומרות על קשר קלוש לכלל הזה, במקרה הזה לא מדובר בחברה גדולה שצריכה לשמור על מוניטין של שירות ללקוח אפילו במחיר ביזוי העובדים שלה, אלא עסק שיכול (וצריך) לירוק על לקוחות כאלה ולזרוק אותם מכל המדרגות (זה מה שאני הייתי עושה במקום אותו נגר).

אכן לקוחות

שונאים כשהם יודעים שהם אשמים אז הם מנסים פשוט להפיל את זה על כל אחד אחר רק לא על עצמם. מה לעשות עם אגואיסטי ואנוכי.

למעלה