לאנציה HF טורבו

Decoder

New member
לאנציה HF טורבו

מה דעתם על האוטו? מודל 90 סה"כ 60 אלף קילומטר, שמורה ומהממת.

CoupeT

New member
אל תיגע למרות הפיתוי

חלקים ואחזקה יקרה בטירוף... מנוע (כמו אצלי) שלא כל מוסכניק יכול לטפל, ים של תקלות

rtwingo

New member
קנה מהר, לפני שהם מתחרטים! ../images/Emo22.gif

יצירת מופת כזאת לא מוצאים כל יום! זאת, יש לאמר, בהסתייגות: אם אתה לא אוהב מכוניות בכל לבך ומוכן לתחזק ולהשקיע באוטו הנ"ל, אז חבל על הכסף שלך.

תמירי

New member
מה המחיר שמבקשים?

איזה צבע היא? אתה יודע היכן היא מטופלת? שווה התיעצות עם מומחה אלא אם כן אתה מכונאי

Decoder

New member
בקשר לאיפה היא מטופלת..

אין לי מושג איפה היא מטופלת, לטענתו אין לאוטו בעיות בכלל. פשוט רציתי דעה כללית על האוטו, פשוט כי יש לי את הכסף לקנות אותו.

© DrorZi

New member
לבחור קוראים שרון

האוטו במצב מ-ד-ה-י-ם אבל הוא יעלה בהתאם (באמת אין לי מושג כמה) הבחור עצמו טיפל באוטו ברמה סופר גבוהה וכרגע מצבו המכני קרוב למושלם (אם לא מושלם). אני מכיר אותו מזמן ויודע כמה הוא אוהב רכבים, לידע כללי היו לו לפחות שלוש GTI מה איזה 205 דההה... קליאו RSI וכו, הוא תמיד מוכר כי בא לו אין חשש שהוא מוכר כי האוטו לא תקין. לגבי אמינות לאחר הרכישה זה יצריך טיפול ממישהו שאוהב (תאמין לי אם יהיה לך את הכסף והוא יראה מישהו שלא אכפת לו הוא לא ימכור לך את האוטו לא משנה איזה מחיר תציעה). BOOLY, להמשך טיפולך.
דרור זי. (למי שלא הבין יש מודעה עליה בלוח הפורום)

אריק ח.

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif וואלה נכון

הבחור עובד איתי באותו מקום. מטפל ברכב כאילו היה אשתו. רכב שמור מאוד !! ומטופח מאוד !! ד"א דרור, ראית איזה צמיגים הוא שם ברכב ?? משהו מדהים הצמיגים האלה.

Decoder

New member
תגובה

שמו של בעל המכונית הוא לא שרון, הוא אחד מחדרה, צבע המכונית אדום והוא רוצה 12 אלף (3 אלף מעל למחירון).

© DrorZi

New member
אז צלצל לשרון ותראה כמה הוא רוצה

ותוכל לקבל השערה כמה צריך לעלות אוטו שעובד פיקס+
דרור זי.

למעלה