לאנץ' בחמישי

איריסג

New member
לאנץ' בחמישי

מחפשת מקום לארוחת צהריים לשתי בנות, ביום חמישי. בתל אביב, רצוי במקום שבו החניה היא לא גיהנום (או שיש קרוב חניון נורמלי שגם ניתן יהיה למצוא בו מקום), והכי חשוב - אם אפשר אופציות שפויות מבחינה קלורית (ואם הן בעיסקית - עוד יותר טוב) שכן אני כזכור נמצאת תחת משטר קפדני של תזונאי משוגע.... (אוהבת אותך הרבה, שגיא....) ילדת היומהולדת הציעה את גבריאל. אני לא מוצאת תפריט שלהם ומהחיפוש שעשיתי בפורום ראיתי שיש להם אוכל לא דיאטטתי במיוחד... וגם שהדעות עליהם חלוקות. אגב - הדרישות הקלוריות שלי לא מסתכמות רק בחסה בלי רוטב. חזה עוף שלא טובע בשמן (ולא מטוגן לשניצל) שאפשר לקבל על ידו איזה ירק מבושל (ולא רק פירה נוטף חמאה) ואני מסודרת... אז מה דעתכם? (ותודה לכל מי שיענה, מראש....)

meravbr

New member
מה עם סושי? אולי מיקה - יש גם סושי

וגפ אופציות בשריות...

איריסג

New member
מתה על סושי!

השאלה היא איך מיקה בזמן האחרון. לא הייתי בה מעולם, אבל אני מבינה שמיקה שרון כבר כמה שנים לא נמצאת שם. האם היית שם לאחרונה? סושי זה אומנם לא ממש בדיאטה שלי, אבל ממה שאני רואה במודעות שלהם לאחרונה - יש להם חזה עוף בעיסקיות. או שאני טועה?

meravbr

New member
אני הייתי לפני כמה חודשים,

(אבל אכלתי דווקא סטייק) וגם אני וגם שתי החברות שהיו איתי - נהננו מאד, והיה מגוון על השולחן...

איריסג

New member
ניסיתי להציץ בתפריט העדכני (?) שלה

ב"רסט" - ואין שם זכר לחזה עוף....

mars4

New member
קודם כל אפשר לדבר עם שגיא

(גל העתיד....???.) שיתן הנחה רק לרגל האירוע... אני ממליץ על קלואליס תפריט גורמה "דל קלוריות" וגם לאחרים יהיה כמובן מה לאכול מנחת זרועו של ויקטור הענק. לגבי המחיר... לא הכי זול אבל אם את מתאמנת אצל שגיא זה לא צריך להטריד אותך...אההה ויש חניה צמודה למסעדה.

איריסג

New member
בול פגיעה...

אגב, אני מתאמנת אצל צחי דווקא. השילוב הקטלני... שני המשוגעים... שנית - בנימה רצינית יותר - הרי אני עושה את הדיאטה בשבילי, לא בשבילו... ולא בא לי לקלקל, דווקא עכשיו כשיחסית מצליח לי. קלואליס זה ברמת גן, לא? זה קצת מחוץ לגבולות הגיזרה שלי הפעם, כי אני יוצאת באמצע יום עבודה , ורק לחצות את העיר ולחנות ואח"כ לחצות את העיר חזרה למשרד - זה יכפיל לי את הזמן שהוקצה לעניין. מעדיפה משהו במרכז תל אביב. אבל תודה....

mars4

New member
../images/Emo140.gif חולה על צחי..

תמסרי לו ולתימניה הכי יפה שאני מכיר מזל"ט. קלואליס זה ע"י צומת עלית ושווה להתאמץ טיפה בעבור ארוחת הגורמה דלת הקלוריות.(נדמה לי שהיא היחידה בעיר) אבל אם לא אז לכו לקופי בר. מתוך התפריט הגדול בטוח תוכלי למצא כמה מנות שיניחו אפילו את דעתו של שגיא המשוגע.(מי לא גונב קצת...???)

איריסג

New member
אכן הכי יפה...

תצטרך להזדהות (אפילו במסר) כדי שאדע ממי הד"ש והמז"ט... הצצתי בתפריט הגורמה דיאט של קלואליס ואכן הוא נראה מפתה , אלא שהמחיר שלו גרם לי להשתנקות קלה (מה גם שילדת היומהולדת זו לא אני... אני זו שמשלמת. על שתינו...) בכל אופן, תפריט דיאט יש גם בג'קומטי במוזיאון. אבל האמת שכמו שאמרתי - כל חזה עוף לא מטוגן יניח את דעתי. איך הבראסרי לעיסקיות צהרים?

mars4

New member
תחפשי את הכי ההורס במכון...

לא תוכלי אפילו לפספס...והבראסרי אחלה. מאד מומלץ!

מיצמיצ69

New member
טוב ...אני גם רוצה

איזה טרוריסט דיאטה וספורט אבל קשוח באמת !! אפשר פרטים?

איריסג

New member
מדובר על צמד חמד מאזור בקעת אונו

שגיא הלוי - תזונאי (קשוח, אבל סימפטי. בעיקר כשעושים מה שהוא אומר...) ומאמן אישי. את הייעוץ תזונה הוא עושה בקליניקה שלו בהוד השרון. אימונים אישיים בעיקר בגל העתיד. צחי נחום - המאמן האישי שלי, ומלך העולם בפני עצמו... מאמן בעיקר בגל העתיד בקריית סביונים, אבל לא רק. פרטים וטלפונים - במסר (השתגעתי לעצבן את מירב????)

meravbr

New member
חשבתי גם על הקופי בר, יש מנה או

שתיים של חזה עוף ותפריט צהרים מוזל.עוד אופציה - צ'ימיצ'נגה - ממה שאני זוכרת יש עיסקית משתלמת ולא מעט מנות מבוססות עוף. לגבי בראסרי - אותי העיסקית שם מבאסת עם ההכרח לבחור ראשונה רק מהמנות המיוחדות (יש 5-6 כאלו, 3 מהן סלט בד"כ או איזושהי ורסיה של דמוי אנטיפסטי) ומנת חזה לא הייתי לוקחת שם בכל מקרה (אבל אני לא דוגמה, אני לא אוכלת עוף באף מסעדה כמעט).

מיימוש

New member
סרגוס

אחלה מסעדה, יש להם כמה מנות של חזה עוף או עוף בגריל, עם תוספת של סלט או ברוקולי. מאוד מומלץ!

מיצמיצ69

New member
גבריאל מסעדה מקסימה אבל ...

רמת האוכל שם לא אחידה סלט פנצנלה מצוין קינוח ערמונים מאכזב מרק הוחזר למטבח עוגת שוקולד מאכזבת המלצות שלי: רביבה וסיליה- יש ים חניה חינם ומגוון סלטים מעניינים, פנגיאה- יש חניון ויש חניה עם תשלום במדחן ואפשר למצוא דברים לא משמינים בתפריט,

למעלה