לאן נעלמת, what shall we do now?

beerbear

New member
לאן נעלמת, what shall we do now?

כל כך מעט ימים עד להופעה. לא רוצה להישמע כמו מעריץ מטופש, אבל החלום עומד להתגשם.... לפעמים אני חושב על ההופעה והידיים שלי קצת רועדות... כמה זמן חיכינו לזה.. ציפינו.. ובכל זאת... זה אמנם לא מטריד אותי, או יגרע מעוצמת החוויה, אבל כן חבל לי: השיר המעולה הזה, what shall we do now, שנגנז בברוטליות מהאלבום The Wall, ונוגן, אם איני טועה ב The Wall - Live, וב- The Wall - Live In Berlin 1990, בלבד (חוץ מבסרט כמובן), פשוט התמוסס לו בין מיתרי הגיטרות למיניהן. ודווקא קצת קיוויתי, שאולי בהופעה הזו, הוא יבצע אותו... אני לא חושב שזה השיר הטוב באלבום (אפילו שהוא נחתך מהאלבום עקב מצוקת זמנים על התקליט אני לא רואה כל סיבה שלא לראות בו חלק מהאלבום), זה לא השיר האהוב עליי, ובכלל לטעמי קצת קשה לבחור מתוך הדיסקורגרפיה של הלהקה שיר אהוב אחד... אבל זה שיר סוחף כל כך.... מה קרה לו? למה לא המשיכו לנגן אותו בהופעות המאוחרות יותר (ווטרס ופינק פלויד בנפרד...)

Silvernaor

New member
השיר הזה מתחבר ישירות לEmpty Spaces

הוא לא יכול אחרי המחיאות כפיים ישר להתחיל "Shall we buy a new guitar" גם כשהשיר הזה מופיע אז לempty spaces יש מילים אחרות

beerbear

New member
נו אז?

ידוע כי המילים של empty spaces שונות לפי הגרסה המבוצעת (רק השיר עצמו, או שילוב עם what shall we do now?) ובטח שהוא יכול לבצע את השיר "אחרי מחיאות הכפיים", זה לא הפריע לו לעשות את זה בשתיים מההופעות הגדולות ביותר שהוא אי פעם נתן... (בברלין בריאן אדאמס התחיל והוא הצטרף)

Silvernaor

New member
לא הבנת

ברור שempty spaces יכול לעמוד לבד אבל what shall we do now לא...

beerbear

New member
נראה לי

שאתה לא הבנת אותי... :) לא משנה... מעין אי הבנה אחת גדולה... כמובן שהכוונה שלי היה שהוא ינגן את שני השירים אחד אחרי השני...

Silvernaor

New member
אם ככה אז סבבה

אז זה סתם עוד דיון של "למה הוא לא הכניס שיר"... אני לא יודע אם זה יעמוד בלי החומה...

למעלה