לאן נעלמתם???

לאן נעלמתם???

לאן כולם נעלמו...? אני זוכר, פעם(לפני שבועיים) שהפורום היה מתעדכן כל הזמן, אנשים היו מתעצבנים, מגיבים, משרשרים. איפה אתם??? טוב...,אני מאיים: אם לא תתחילו לכתוב בפורום אני ימשיך לכתוב שטויות-ושי זה יהיה עלייך! אז קדימה, לעבודה... אולי הכל התחיל מזה שמורו´ש לא הייתה פה הרבה זמן, ולא עיצבנה את וויצמן, או במעין שבחרם על הפורום,או בכלל בחן ויינר שלא יכולה להגיב...

hadasbaril

New member
גם אני פה....

מה עברה ההתלהבות, נהפכתם לדגים? או שמא משעם לכם? אז מי כאן? ומורן,מה שלומך היום?

מאיושית

New member
אני כאן../images/Emo70.gif- עם נושא מעניין לדיון...

אני חושבת שאנשים עסוקים יותר פתאום... אבל כדי לעורר את העניינים אני אעלה ויכוח שהיה ביני לבין חברה , ואתם תשפטו: דיברתי עם חברה על זה שאני מתכוונת ללכת לאוהל מחאה של "מח"כים לדוגמא אישית", והצעתי לה לבוא איתי- היא טענה שלפי דעתה זה חסר משמעות ללכת לשם כי בכל מקרה זה לא יועיל, והח"כים שלנו לא יתעוררו פתאום בוקר אחד ויגידו:"אוי, אלה מהאוהל מחאה ממש צודקים- בואו נשתנה!". בקיצור - זה לא ישנה. (וזו לא בחורה שלא עושה כלום- היא מדריכה בתנועה, ומתנדבת במד"א- היא תורמת לחברה). אני מצד שני טענתי שחייבים לעשות משהו , ואם כולם ישבו ויגידו "לא נעשה כלום - גם ככה זה לא ישנה", שום דבר לא יזוז במדינה הזו. מה אתם חושבים
מה

סר גל ית

New member
שמעתי כמה תגובות דומות...

וגן מאנשים שמדריכים ותורמים. אני לא מסכימה עם זה אבל מצד שני אפשר להבין את התמיהה בחשיבה שחבורה של בני נוער שמחליטה לעבור לגור לאוהל יכולה לשנות ע"י כך משהו. זה קשה להבנה, אבל כמובן שזה יזיז משהו אם לא בח"כים , שזה המטרה הראשית בעצם אז בחברה עצמה.. בעיקר בקרב בני נוער ששומעים על עך, ובאים לשם. לא ?

לגיטימי,אבל...

טוב... גם לי ולחבר´ה שלי היה ויכוח דומה... כמו שכבר הזכרתי מליון פעמים, אני במגמת תקשורת, אצלנו יש רדיו. שני ילדים מהכיתה שלי עשו כתבה על האוהל מחאה. אז עזרתי להם וננתי להם מספרי טלפון של חבר´ה שהיו שם, וחבר´ה שמארגנים את הכל. הם גם דיברו עם חבריי כנסת וביקשו את התגובה והדיעה שלהם בנושא הזה וככה היו שני תשובות: יעל דיין:תמכה באוהל, ואמרה שהיבניקים צודקים. ציטה כהן:"מה הם מבינים, שיילכו לשחק גולות" היו עוד תגובות, ואם מישהו רוצה לשמוע אותם, שייפנה אליי אחרי זה... אם שמתם לב בעיתון מעריב הייתה כתבה על האוהל(אם שי לא יעלה אותה, אז אתם יכולים להיכנס לארכיון של מעריב באינטרנט-תכתבו מחאה, וזה יעלה) אני בכל מקרה כנראה שלא יהיה שם,אין לי זמן,למרות שאני יודע עד כמה זה חשוב, וגם המרחק רחוק! ויש משהו במה שהחברה שלך אמרה,החכ"ים יכולים להבטיח הרבה דברים, אבל אל תשכחו שהם עדיין חכי"ם, ואל תצפו שהם ייקימו הבטחות.

סר גל ית

New member
רעיון מצויין לכתבת רדיו...

חשבתי על משהו דומה אבל לצערי מזמן לא היה לי מעשי. כמה חבל.. ומורן, מה זה "אחרי זה".. מעניין אותי לשמוע עוד תגובות!

הנה דיון מעניין (וחשוב)

מה דעתכם על זה שהחזירו לשידור (בפעם המיליון) את שאלתיאל קוואק, אבל הפעם משום מה, זה בצורה מקוצרת. אין את כל הפרקים, קופצים בין הפרקים, מדלגים על פרקים חשובים וקלאסיים, ואנשים שלא מכירים את הסידרה מימים עברו, לא מסוגלים לעקוב אחרי מה שקורה שם, וזה מאוד מדאיג אותי. ודרך אגב, מישהו יודע מה קורה בפרק שאחרי שדידי לוקח סטרואידים של פילים, ומתנפח והופך לברווז-פיל? אף פעם לא ראיתי את הפרק שאחרי, ולדעתי אין כזה, כי בפעם הקודמת ששידרו, חזרתי הביתה מוקדם במיוחד כדי לראות את הפרק הספציפי, ולא היה אותו, היה איזה פרק אחר. וכן מה לעשות, יותר מידי זמן בבית (כל היום, כל יום) משפיע, במיוחדכשמה שאתה עושה זה לקבץ כל היום קבצים ולשמור אותם על דיסקטים צבעוניים של קיפי.

למעלה