לאן נעלמתם משעמם לי
Q Queen Of Love New member 28/8/02 #3 ../images/Emo123.gif לא תמיד משעמם לי... סתם, יש לי זמן פנוי, סיימתי את מה שהייתי צריכה לעשות אולי אני אלך להכין לי משהו לשתות. מישהו מזמין
../images/Emo123.gif לא תמיד משעמם לי... סתם, יש לי זמן פנוי, סיימתי את מה שהייתי צריכה לעשות אולי אני אלך להכין לי משהו לשתות. מישהו מזמין
M mariana New member 28/8/02 #4 איפה כולם נעלמו?../images/Emo12.gif לא ראינו את ריקי היום ולא את מאו יין וגם גולם הבריז לנו מי עוד חסר לנו? האא גם בת הים, הא ניזכרתי היא בחופש.
איפה כולם נעלמו?../images/Emo12.gif לא ראינו את ריקי היום ולא את מאו יין וגם גולם הבריז לנו מי עוד חסר לנו? האא גם בת הים, הא ניזכרתי היא בחופש.
Q Queen Of Love New member 28/8/02 #5 הממ... סידי, רונן, ליאור, ניקול, מיקי, עזרא...נוצה...בלאק רוז... אוף. ואת גם צריכה להפסיק להיעלם
S sidi New member 28/8/02 #8 ../images/Emo6.gif כנראה שלא היה לך הרבה מה לעשות חחחחחחח אני רוצה אספרסו ארוך עם אחד סוכר בבקשה.
Q Queen Of Love New member 28/8/02 #9 עכשיו אתה נזכר?! לא תקבל!! ... ... ... .. ... סתם!! חם טעים ומתוק, בדרך אליך סידוש.
M mariana New member 28/8/02 #11 נופר בינינו../images/Emo8.gif לא ראית איזה שמןןןןןןןןןן ודובון סידי??? חשבתי שאת רואה טוב? גם אני חושבת שהגיע הזמן לעשות דיאטה מה רע? הוא רק אוכל ויושן אוכל ויושן מה את חושבת שהוא ישאר באותו משקל???
נופר בינינו../images/Emo8.gif לא ראית איזה שמןןןןןןןןןן ודובון סידי??? חשבתי שאת רואה טוב? גם אני חושבת שהגיע הזמן לעשות דיאטה מה רע? הוא רק אוכל ויושן אוכל ויושן מה את חושבת שהוא ישאר באותו משקל???
נ נופר המקורית New member 28/8/02 #12 היי מריני היי מה לעשות שהעולם לא פאיר יש כאלה שאוכלים ואוכלים ואוכלים ולא משמינים ויש כאלה שרק מסתכלים איך אחרים אוכלים ומשמינים
היי מריני היי מה לעשות שהעולם לא פאיר יש כאלה שאוכלים ואוכלים ואוכלים ולא משמינים ויש כאלה שרק מסתכלים איך אחרים אוכלים ומשמינים