לאן נעלמו כולם ? קרה משהו שלא מספרים לי ?
כ כאילו יש מחר New member 29/3/13 #5 ברור שלא אני אספגרגר - http://www.youtube.com/watch?v=MP1U5dnUIoM
מ מלכה לב אדום3 New member 29/3/13 #7 אני אוהבת אנשים מיוחדים http://www.youtube.com/watch?v=jdXc7qDedDY
מ מלכה לב אדום3 New member 29/3/13 #12 בהצלחה לך כנות זה דבר מאוד חושב אבל למה סתם זיון ? לא בא לך זיון מיוחד ? זיון מרגש ? זיון שישאיר לך טעם של עוד ?
בהצלחה לך כנות זה דבר מאוד חושב אבל למה סתם זיון ? לא בא לך זיון מיוחד ? זיון מרגש ? זיון שישאיר לך טעם של עוד ?
כ כאילו יש מחר New member 29/3/13 #14 תודה. מספיק שאני אגמור לך בפה בדייט הראשון וזה ישאיר לך טעם של עוד. מה עוד אפשר לבקש? (אני לא באמת שואל)
תודה. מספיק שאני אגמור לך בפה בדייט הראשון וזה ישאיר לך טעם של עוד. מה עוד אפשר לבקש? (אני לא באמת שואל)
מ מלכה לב אדום3 New member 29/3/13 #15 אני לא יודעת איך להגיב למה שרשמת אבל החיים לימדו אותי שהכל יכול להיות
מ מוטי חוף מציצים New member 29/3/13 #10 יש לי חדשות בשבילך כל הגברים בפורום גברים הם הגברים הכי שאקלים טילים בכל תפוז מה תפוז....... בכל מדינת ישראל שלי נעליך מעל רגליך כאשר את מדבר על גברי פורום הגברים תעשי כבוד לשפיץ מי אמר שלא הזמינו? הזמינו גברים ורק את הבנות השוות שוות
יש לי חדשות בשבילך כל הגברים בפורום גברים הם הגברים הכי שאקלים טילים בכל תפוז מה תפוז....... בכל מדינת ישראל שלי נעליך מעל רגליך כאשר את מדבר על גברי פורום הגברים תעשי כבוד לשפיץ מי אמר שלא הזמינו? הזמינו גברים ורק את הבנות השוות שוות
מ מוטי חוף מציצים New member 30/3/13 #21 ברור הזמינו אני אדם שומר מסורת קימעה אורגיות זה חילול שבת מובהק בפרהסיה ובפומי לא עוסק בזה בשבת. אסור לשבור מסורת !!!
ברור הזמינו אני אדם שומר מסורת קימעה אורגיות זה חילול שבת מובהק בפרהסיה ובפומי לא עוסק בזה בשבת. אסור לשבור מסורת !!!
מ מלכה לב אדום3 New member 30/3/13 #30 בגלל שאתה לא בעניין של אורגיות לא הלכת ? אני הבנתי שעל פי התכנון דובר על בשרים על האש, סיפורים, צחוקים והכי חושב בלי נקבות האם ליאור החליט לשנות את התפריט ?
בגלל שאתה לא בעניין של אורגיות לא הלכת ? אני הבנתי שעל פי התכנון דובר על בשרים על האש, סיפורים, צחוקים והכי חושב בלי נקבות האם ליאור החליט לשנות את התפריט ?
מ מוטי חוף מציצים New member 30/3/13 #31 מה את לא מבינה עברית בגלל חילול שבת לא הלכתי מנסים לבלבל אותך יען כי רק שוות שוות הוזמנו