לאן נעלמו החבר´ה ????

עיניים

New member
לאן נעלמו החבר´ה ????

זוכרת את רחל, זו שהושיבו לידי בכתה א´, ולא הבנתי למה היא מגרדת בראש כל הזמן, עד שאמא מצאה לי כינים בראש,,,,, ועמוס, מכתה ב´, שרדף אחרי סביב השולחנות, והיה אורב לי בכניסה לשירותים,,,,, והיה אמנון מהתיכון, שהיה כדורסלן מצטיין בנבחרת, ונהג לעשות לי אמבושים בכל הפסקה, עד שיום אחד זרק עלי כדור "לא בכוונה",,,,, ונתי, הסמל החתיך שהדריך אותנו כתלמידי תיכון ב"גלילות" בשירות הלאומי,,,,, וענת, שעברנו ביחד קורס מ"כיות, רצנו ביחד, החלפנו חוויות והקראנו את מכתבי האהבה שלנו מתחת לשמיכות לאור הפנס, אחרי כיבוי אורות,,,, איפה הם היום? קיבלתי אתר באי סי קיו, אולי נוכל למצוא שם את החבר´ה?????

עיניים

New member
ג´ליל,,,, ג´ליל,,,,,

מסדר ראשון בחיים, קיפול שמיכה אמריקאי, יציאה למטווח, רובה צ´כי, פלנלית, משחולת, הדף, כואב - בעצם הבריח,,,,

magy

New member
גם אתה היית בג´ליל?

יההההההההה איך פתאום השם הזה........הקפיץ אותי............ הייתי שם......ב-י"א.....

אני מנויה ומצאתי שם כמה חברים

ישנים, או בעצם לא כל כך חברים,אבל מכרים ושותפים לזכרונות. מאד מצחיקים ומרגשים. האתר רק צריך לגדול בנפח המשתתפים ואז תמצאי את רחל ועמוס ואמנון. ומצד שני-אחרי שתיים שלוש שיחות,אין יותר חוויות לחלוק יחד(סניליות,מה לעשות?) אבל רעיון נחמד ואתר נחמד

למעלה