לאן נעלמו הבנות?

ODana

New member
ועכשיו גם ערב טוב../images/Emo29.gif

כריסי - למה את אומרת ככה. תסתכלי על העמוד הזה, אנחנו כאן כל הזמן
. טוב, לפעמים גם לנו יש עניינים. את יודעת - החיים, ראש 1 וכל מיני כאלה. אבל הפורום? זה הבית שלנו. הלוווו, כריסייייי, איפה אתתתתת

Roniii

New member
כריסטינה????../images/Emo78.gif

השעה רק 12, עד עכשיו ישנתי. חופש או לא חופש? האמת קשה לגרור אותי מהמיטה לפני הצהרייייים אבל מה את עושה ערה ב=9????????

יש שאלות שלא שואלים ../images/Emo67.gif

עכשיו בגללך נתקענו עם ערימת הודעות מתחנפנות של רוני ודנה, ובטח גם סתיו תיגרר מתישהו, כי הן נעות בלהקות, כאילו שכל אחת בנפרד לא עושה להקיא. בקיצור, לא פה אז לא פה. תגידי תודה לאלוהי הפורומים, ותמשיכי הלאה לפורום מעניין. "מישהו ראה את הבנות?" "אני מקווה בשבילו שלא" (שיחה שהיתה יכולה להתקיים, בעולם טוב יותר)

לכל אוהבי Evanescence כנסו!!!

אם אהבתם את השירים ואם אהבתם את הקליפים ואם אהבתם את הסגנון ואם אתם סתם מעוניינים שהם יופיעו בארץ אז בואו לחתום כנסו לדף העצומה_> http://evanisrael.vze.com קראו מה שאחרים רשמו כדי לקבל ראיונות למה אתם תרשמו... עכשיו תרדו הכי למטה ולחצו על POST יופי! עכשיו תורכם למלא את הפרטים - שמכם מקום מגוריכם השיר של Evanescence שהכי הכי אהבתם...(Bring me,Going...וכו') ותכתבו בהוספה מחמאות!!!!

סתיו מם

New member
כריסי - אני פה. את צודקת

פשוט הייתי קצת עצובה (תקראי בהודעה על הפרה. הפרה האמיתית אני מתכוונת). כשאני רואה דברים כאלה, אני פתאום לא מאמינה שהעולם הוא מקום טוב, ואני מרגישה שאין תקווה. ואפילו כמה שאנחנו נעשה דברים בצער בעלי חיים, זה ממש טיפה בים. אז קצת הסתגרתי לי עם עצמי
עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב...

למעלה