לאן נעלמה

alanis guy

New member
לאן נעלמה

ההודעה של תחרות המשפטים הגרועים של לחיי??? מי לקח אותה??

pompii

New member
הייתי אולי מוסיפה

שלומית: "יש לה אינסטינקטים בריאים" אם לא אמרו את זה כבר היא אמרה את זה כאילו היא איזה חכמה ועוד משפט איתי הבן של גלית: "אמא, יולי איבדה את סיכת הראש האדומה שלה"(אם יד באוויר לחצי שעה בערך)

lehayey aava

New member
אנשים!!!!

נכון שהיה כבר שרשור כזה ואני מדברת על השרשור של המפשטים הכי מצחיקים ומטופשים אבל בכל זאת עבר זמן מאז והיו עוד פרקים וכמובן שהיו עוד הרבה משפטים מגחכים אז אני מתחילה שרשור חדש ואני מקווה שיתפוס חזק.. תרשמו את כל המשפטים המגוחכים פה...(דרך אגב אפשר כל מיני משפטים, מצחיקים, מטופשים ויפים... שאהבתם..) אני יתחיל... אהבתי את זה שמאיה אמרה לסמדר: "את רק אישתו וזה יכול להשתנות ולעומת זאת אני הבת שלו אותי הוא תמיד יאהב.. "(בערך...לא זוכרת במדוייק) צחקתי כששלומית סיפרה לאלכס על הקטע עם גלית שסיפרה לדורון על יונתן וסמדר אז איך הוא ענה לה : "אני בהלם" (אבל הוא עשה את זה בצורה הכי מצחיקה ששמעתי אנשים אומרים הלם...) ושנאתי כשספיר התחילה לזבל למאיה עד כמה שמאיה עושה את זה רק בשביל להרשים את גידי(באתי לרשום יהודה אני משוגעת...) ושאין לה זמן שהיא צריכה לעשות מניקור םדיקור הורדת שיער עם שעווה אני יודעת מה.. פשוט שנאתי... וגם איך שהיא אמרה את זה רואים שהיא נולדה ברמת אביב ג´ או באיזור.. בקיצחור אני רוצה שתוסיפו עוד משפטים כי זה כיף להיזכר אז... יאללה ביי דנה.ש. שמאחלת לכם פסח שמח לפחות מה שנשאר ממנו ושלא יהיו פיגועים!!! שיהיה שקט בקיצור..

bzzzz

New member
שכחת את הצעקה של סמדר......

הצרחה הזאת...: "את יודעת למה אני מסוגלת... האאאאאאאאאאא?" הכלבה שלי באותו הזמן ישנה וכשסמדר צעקה היא קמה והתחילה לנבוח... חי חי חי... -ליטל-

Uno 4 Ever

New member
משפטים מטופשים

המטופשים "עמרם, מזל שבאת! הוא החטיף לי מכות!" גלית לעמרם 1 "אני חושבת שהוא באמת אוהב את הפריחה הג´ינג´ית הגורילה הזאת" סמדר לורדה 2 "תעיפי את פרצוף הפודל שלך מפה! את לא רצויה" שלומית לגלית 3 "אז לך תהיה עם מאיה, כי היא,מדהימה! אני, בכלל לא מדהימה" כלנית לגידי 4 "פוקסים תספר לפוקסמן" אלי מרקו לגידי 5 "את שקופה כמו, כמו, סלוטייפ!!!" כלנית למאיה 6 "דורון, אנחנו בהריון!" סמדר לדורון 7 "משטרה, בעלי גרם לי לכוויה" גלית למשטרה 8 "!אתם לא תפרנסו אותי" מיכאל לגידי ורונה 9 "ילדים, זה דוד עמרם" גלית לילדים 10 "?אני רוצה להוציא צו הרחקה. עמרם, איך מוציאים צו הרחקה" גלית לעמרם 11 "החוכמה היא לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה" אלכס לדורון 12 "תמיד רציתי ילדה משלי" מאיה מחקה את סמדר 13 "יופי טופי!" רונה לדורון 14 "אם בריטני ספירס הייתה שומעת אותי עכשיו היא הייתה נותנת לי לרקוד לשירים שלה" כלנית ליותם 15 "אני ואבא שלך שכבנו אתמול במיטה שלו ושל סמדר. עשינו סקס" רונה למאיה 16 "אני והבן שלך היינו היחד אתמול. עשינו סקס" רונה לשלומית 17 "חייבים לקרוא למשטרה! רק הם יכולים לעזור!" עמרם לכל מי שהוא פגש 18 "?איך הייתה החופשה שלך" סמדר מחקה את מאיה 19 "את התחלת עם הדחיפות! את התחלת, ואני אסיים" סמדר לאיריס 20 תרשמו מה אתם חושבים על זה

lehayey aava

New member
חחחחחחחח

כתבת באמת את רוב המשפטים הדפוקים מצחיקים ונחמדים... סחטיק על הזכרון...!!! אהבתי !!!!

abca

New member
אני נשאר עם המשפט המנצח...../images/Emo106.gif

לא משפט מטומטם אבל חביב ביותר: "מדהים איך מיום ליום היא נהיית דומה לצנונית!" ס. קדמי, 2002. הקלטתי את זה!
בכל מקרה, יש גם את: "טירמי... מה?" - "זה בטח שם של איזה קינוח או משהו...". "אתם לא רואים שהיא מעלילה עליי עלילות שוא?" (שימו לב למילים הגבוהות). "דורון ישמח לדעת שאתה זה שדחפת אותי לעשות את כל זה. מה פתאום עמרם, אני לא מאיימת עליך. אני רק רוצה להזכיר לך שכדאי לך להיות איתי"

lehayey aava

New member
כן גם אהבתי שרונה

עשתה סימנים לאתי - "תרשמי הכל.. " היא עשתה לה תנועות עם הידים שתרשום בזמן ששלומית מדברת קרע אותי הקטע...ולא יודעת למה אני אוהבת ת´קטעים שאלי מרקו מדבר אחרי שהוא חזר למוטב.. -עלק חזר למוטב..

cheers2love

New member
../images/Emo109.gif

אחלה משפטים אבל הכל מועתק מהאתר! נ.ב.- לא יודעת מה קשור החזיר... אבל חמוד :) אתם לא חושבים?

abca

New member
משפט חובה! כנסו! ../images/Emo70.gif !*|

זוכרים את השיחה בין מיכאל לאתי כשרצו לעקל למיכאל את הבית? מיכאל: "החיים ממש כמו סרט מתח... מתי הם יכנסו שוב... מה הם יקחו הפעם..." אבל איך שהוא אמר את: "מה הם יקחו הפעם" עם תנועת היד הגורפת...
למי שזוכר - המשפט הזה משגע!!!

cheers2love

New member
../images/Emo140.gif

אני מעריצה את כל מי שזוכר משפטים מלפני 20 פרקים ומעלה....

cheers2love

New member
../images/Emo124.gif

דווקא מה שאני זוכרת מאותם פרקים זה שמיכאל לגמרי השתגע והתחיל לזרוק דברים...

חנוש18

New member
גדול!../images/Emo151.gif

מאיפה הבאת את כל המשפטים????. אתה מקליט פרקים או משהו?....

למעלה