משפטים מטופשים
המטופשים "עמרם, מזל שבאת! הוא החטיף לי מכות!" גלית לעמרם 1 "אני חושבת שהוא באמת אוהב את הפריחה הג´ינג´ית הגורילה הזאת" סמדר לורדה 2 "תעיפי את פרצוף הפודל שלך מפה! את לא רצויה" שלומית לגלית 3 "אז לך תהיה עם מאיה, כי היא,מדהימה! אני, בכלל לא מדהימה" כלנית לגידי 4 "פוקסים תספר לפוקסמן" אלי מרקו לגידי 5 "את שקופה כמו, כמו, סלוטייפ!!!" כלנית למאיה 6 "דורון, אנחנו בהריון!" סמדר לדורון 7 "משטרה, בעלי גרם לי לכוויה" גלית למשטרה 8 "!אתם לא תפרנסו אותי" מיכאל לגידי ורונה 9 "ילדים, זה דוד עמרם" גלית לילדים 10 "?אני רוצה להוציא צו הרחקה. עמרם, איך מוציאים צו הרחקה" גלית לעמרם 11 "החוכמה היא לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה" אלכס לדורון 12 "תמיד רציתי ילדה משלי" מאיה מחקה את סמדר 13 "יופי טופי!" רונה לדורון 14 "אם בריטני ספירס הייתה שומעת אותי עכשיו היא הייתה נותנת לי לרקוד לשירים שלה" כלנית ליותם 15 "אני ואבא שלך שכבנו אתמול במיטה שלו ושל סמדר. עשינו סקס" רונה למאיה 16 "אני והבן שלך היינו היחד אתמול. עשינו סקס" רונה לשלומית 17 "חייבים לקרוא למשטרה! רק הם יכולים לעזור!" עמרם לכל מי שהוא פגש 18 "?איך הייתה החופשה שלך" סמדר מחקה את מאיה 19 "את התחלת עם הדחיפות! את התחלת, ואני אסיים" סמדר לאיריס 20 תרשמו מה אתם חושבים על זה