לאן נעלמה רעות זהבי?

Super Monkey

New member
לאן נעלמה רעות זהבי?

מי ששמע את השם הזה יודע על מה אני מדבר, ולמה אני שואל. אני מחפש תשובה לשאלות: למה היא עשתה את זה? איך זה התפרסם? איך זה השפיע על החיים שלה? והכי חשוב: איפה היא היום? או בקיצור: מישהו יודע משהו על רעות זהבי? אם לא אני מציב לכם אתגר, תתחילו לברר! בטוח מישהו מבין אלפי הגולשים בארץ יודע משהו...

תשובות..

היא הצטלמה בשביל החבר שלה זה התפרסם בגלל שהוא הפיץ את זה וזה לא השפיע ממש על חייה

Super Monkey

New member
לא מספיק טוב

את הפרטים הבסיסיים כולם מכירים, ושמועות על מה השפיע/לא השפיע שמעתי מהשמועה הזדונית שהיא התאבדה ועד חטיפה על ידי חייזרים. אני לא מאמין שזה לא השפיע לה על החיים. יום אחד בחורה צעירה (מאוד) מגלה שלכל העולם ואחותו יש תמונות עירום שלה וזה לא עושה לה כלום? ...לא קונה את זה. נסו שוב...

elians

New member
האמת ששמעתי את הסיפור המלא

אך לא אספר פה את כולם, מכיוון שאני חושב שעדיין צנעת הפרט זה דבר חשוב, במיוחד של אדם שנפגע בעניין זה בחייו. אז כמו שאמרו פה, אכן רעות זהבי, הצטלמה למען חבר שלה, יש שמועות שפרצו לה למחשב וגנבו משם את התמונות והם פורסמו תוך זמן קצר, ויש את השמועות שהיא הצטלמה עבור חבר שלה וכאשר נפרדה ממנו, התנקם בה דרך פרסום תמונות אלו. היא עדיין גרה בעיר בה התגוררה עוד באותה תקופה, לציין שמדובר במקרה שקרה לפני כ3 שנים. ואף המשיכה ללמוד באותו בי"ס שלמדה, עד שסיימה את הלימודים. שהתמונות שלה מגיעות אלי במייל, אני לא מעביר אותם הלאה, אלא מוחק, על מנת לנסות לפגוע בה פחות ממה שנפגעה עד כה. לפי דעתי.. תניחו לה.. תנו לה את הפרטיות , ואפילו אם היא מועטה ביותר, ממה שנשאר לה. כתם כזה קשה למחוק, אז לא להכביד. יום טוב לכולם.

Hot Bang

New member
תקשיבו

הילדה היא אחלה בחורה ילדה טובה ממש היא התגייסה והיא יצאה לקצונה זה ממש מאחוריה לא קרה כלום... ומספיק באמת להזכיר את המקרה הזה....

למעלה