לאן נעלמה התשוקה?

שושקי1

New member
לאן נעלמה התשוקה?

התחתנתי מתוך אהבה גדולה. במשך הזמן יצא שאני הייתי רוצה יותר סקס והוא פחות והייתי מתרעמת על כך. התרחקנו, לא הסתדרנו כספית (אני רציתי קצת יותר לבלות והוא העדיף לעבוד קשה ולחסוך כל שקל לבית, אז בזבזתי ללא ידיעתו) עד שהוא גילה והחליט לגרש אותי מהבית. עזבנו אני וילדתי הקטנה ואז שבוע אחרי הוא לא הפסיק להציק ולהתחנן שנחזור. בהתחלה לא רציתי אך בסופו של דבר הוא שכנע אותי. זה שעזבתי את הבית גרם לו לחוסר בטחון ולפחד לאבד (הוא טען שהוא רק רצה להעניש אותי בזה שהוא ביקש שאלך מהבית) חזרנו והוא התחיל להיות נודניק (מה שקודם הוא היה די מרוכז בעצמו) כשחזרנו בהתחלה היתה תשוקה מאוד גדולה אך כעת 5 חודשים אחרי אני לא מסוגלת שהוא ייגע בי (ואני לא כועסת על כלום!!) וכבר חודש שאני לא מסוגלת לשכב איתו. בשונה מפעם קודמת אין לי אומץ לעזוב ואני לא רוצה לשגע את הילדה (וגם אין לי כסף כרגע). מה עושים?

המהותי והבלתי מהותי

ככל שקילקול חוזר על עצמו, כך מוצאים את החוקיות המקיימת אותו. ככל שמוצאים את החוקיות כך אפשר גם למצוא את הפתרון ל"תקוף" את הקילקול ולהביאו לידי פתרונות משביעי רצון. עכשיו גם זאת- ככל שמהותי יותר הקילקול, כך משקלה של החוקיות באיתור "הפיתרון" פוחת יותר, הכניסה ל"שדה הקרב" כדי למגר את הקילקול המהותי הזה, במידי. ובכן שושיק- לא מצאתי בדבריך קילקול החוזר על עצמו, שיש בו חוקיות, ולא מצאתי גם את המהותי באותם קילקולים שהעלית. נדמה שמהות הקילקול היא ספורדיות, נסיבתית, ואפילו הייתי אומר- לא מאיים על הזוגיות. את שואלת מה עושים? עליך לזכור כי גם "אי-עשייה" היא סוג מסויים של עשייה, וזה מה שהייתי מציע לך. אתחנתא, לאפשר לעוצמות הדחיה להגיע ליציבות, וכשתהיה יציבות, תולי לקבל פרספקטיבה האם דברים חוזרים על עצמם והם חסרי תקנה, והאם מדובר בעניינים מהותיים. אל תעשי דבר כדי לא להחריף אל תעשי גם כדי ל"תקוף" את הבעייה באופן שאינו הולם, כי גם זה עלול להחריף. בהצלחה

יאצפן

New member
לאן

לצערי כניראה שאת לאמתאימה לתבנית שלו, לא כתבת אם את עובדת, או יושבת בבית, דבר שלעצמו לא טוב, ולדעתי את זקוקה ליעוץ נפשי, על מנת להגדיר את עצמך.

יאצפן

New member
לאן

לצערי כניראה שאת לאמתאימה לתבנית שלו, לא כתבת אם את עובדת, או יושבת בבית, דבר שלעצמו לא טוב, ולדעתי את זקוקה ליעוץ נפשי, על מנת להגדיר את עצמך.

שושקי1

New member
תודה

אני יודעת שאני צריכה ייעוץ ואני כמובן עובדת ולא יושבת בבית ובזמן שאני עזבתי הייתי המפרנסת היחידה למשך 8 חודשים.

adam33

New member
אהבה שתלויה בדבר

בעצם את מדברת על כך שרצית אותו יותר בגלל הסקס כי הרי זו הבעיה שהצבת ראשונה ומהותית לגבייך אני רואה כאן כדור שלג בהתחלה התרחקת בגלל הסקס אחרי זה לא היתה בנכם אינטימיות ולא דברתם בנכם ואז בעצם לא הרגשת מחויבות והתחלת ל" צפצף" על כל מה שהוא חושב ואומר והוא..לא נשאר חייב והשיב לך כגמולך בכך שהוא אמר לך..סליחה..לא בבית ספרי..והחוצה!!! רק שהוא פתאום הבין שבעצם הוא אוהב אותך בגלל מי שאת ולא בגלל הגוף שלך ולכן רצה אותך בחזרה אבל את שוב חוזרת לסורך ומשווה אותו לכל מה שסובב אותך..שזה לא רע אבל בפועל את מעדיפה לעשות מה שאת חושבת לנכון בשבילך ופחות חושבת עלכם כזוג ומה אפשר לבנות ולשנות אז כעת שוב אין משהו שקושר אותך אליו ואם זה תלוי רק בך את מזמן הולכת.. לפי דעתי את צריכה לעבוד המון על עצמך..כי בסופו של דבר אם את שופטת אנשים בצורה הזו את פשוט חוטאת להם ולעצמך אם בכל פעם שלא מוצא חן בעינייך דברים את קמה והולכת.. היתי מייעץ לשנכם לשבת ולהרגע..לדבר על מה שיש בנכם ומה שאין בנכם.. ובצורה כנה ואמיתית ומתוך רצון לבנות ולשנות...

שושקי1

New member
תודה לך

תודה לך על תגובתך. אני לא יודעת אם אני מסוגלת לחיות עם מישהו שאני לא נמשכת אליו. הוא לא רוצה ללכת לייעוץ. אני מנסה ללכת לבד (במקום שזה לא יעלה לי הרבה כי כרגע אין לי ויש תור ארוך אז אני צריכה להמתין) נכנסתי לבלוג שלך ודי הזדהיתי. אבל תדע לך שאם היא תפסיק לגמרי עם השתלתנות שלה ותהייה כנועה אתה כבר לא תימשך אליה. וזה בדיוק מה שקרה לי (הפך ממתעלם לנודניק והמשיכה נעלמה).

לדעתי... מניסיון אישי

הפערים בינכם גדולים עזרה ממשית לא תבוא מגולשי תפוז מומלץ על טיפול מקצועי בזוגיות שלכם לא להתבייש אצלי זה עזר. ראי בבלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=114021 ותביני שאני מייעץ לך מניסיון אישי

שושקי1

New member
אקסהיביציוניסט

התבלבלתי והחזרתי את התשובה שהתכוונתי לשלוח אליך לאדם33 אז תקרא אותה

למעלה