לאן נעלם המצפון ?
אישתו של חבר לא הכי קרוב חלתה בסרטן השד לפני כשנתיים לערך וקטעו לה את השדיים
ובנוסף עוד כמה דברים, במהלך מחלתה החבר התנהג בצורה דוחה "חגג" בחוץ וכו' אגב גם לפני מחלתה הוא התנהג כמו שייח
סגנון הדיבור כלפיה היה בוטה והאדון עשה מה שרצה שלא לדבר על זה שהוא בגד בה על ימין ושמאל, אתמול בערב עם החברים נודע לי שהוא עזב את הבית,לטובת גרושה פלוס ת'אמת הייתי
בשבילה שסוף סוף היא נפטרה ממנו הוא לא היה ראוי לה שלא לדבר על הקטע המוסרי והמצפוני, הרי אנחנו נמדדים בשעות צרה.אם הוא היה מספיק גבר מזמן הוא היה צריך לחתוך מזמן למרות ששוחחנו איתו שום דבר לא עזר המשיך בדרכו שלו .ראה פוסט "אני פה מטעמי נוחות ". מה שמאד חרה לי בכל הסיפור, זה דווקא הגרושה שאיתו .שהייתה מודעת למצבה ודאגה לנהל איתו רומן במשך שנה ארוכה למרות שידעה שהוא גבר נשוי שלא לדבר על מצבה הרפואי. הגעתי למסקנה שרוב האנשים שמרגישים בודדים אין להם דין ואין דיין לא מצפון ולא מוסר
נתקלתי בהמון סיפורים כאלה מה שמנחה אותם זה האגואיזם האישי לא חמלה לא מוסר ולא מצפון . "וואלה זרק\ה לי מחמאה לא רואה אף אחד ממטר יש כימיה נצוד אותו\ה " המסקנה העיקרית מכל "הטלנובלה" הזאת זה שתמיד תדעו שיש עוד בן אדם בצד השני ומה ששנוא עלייך אל תעשה לו, סבבה הוא מתאים היא מתאימה תדאגו לפני כן לסיים את הקשרים האישיים לפחות תהיו ישרים עם עצמכם אישית לא מסוגל להתנהג ככה, התנהגות כזאת לא בבית ספרי גם עם זה היה מדובר בסתם סטוץ עם מישהי שיש לה בן זוג. תהיו קצת אנושיים שב"ש
אישתו של חבר לא הכי קרוב חלתה בסרטן השד לפני כשנתיים לערך וקטעו לה את השדיים