לאן נעלם המאמר שלי?

tali_le

New member
אהרן5 אתה אורח וותיק מאוד

בפורום ואתה מודע טוב מאוד לחוקים . כשאתה כותב מאמר שיש בו השמצות " הכי אוולית בעולם " זה פשוט מיותר . אם הייתה כותב חדש הייתי מסתפקת בהזהרה אבל אתה מודע טוב למעשיך , יש תרבות דיון בפורום זה ! אם אתה מעוניין לכתוב את המאמר בשנית (אני בטוח שהוא שמור לך במחשב ואם לא תעתיק מהפורומים הרבים שפרסמת אותו) והפעם ללא הקנטות ומשחקי אלוהות אתה מוזמן ...אם הוא יהיה ראוי אולי אפילו נוסיף אותו לגלריה ! טלי

אהרן5

New member
אתם נבלות וסותמי פיות

ואת נבלה לא פחות מקודמייך. בקרוב יגיע הקץ עליכם ועל כל האידאולוגיה האווילית שלכם. ואז נראה אותך באה אלי על ארבע, מבקשת סליחה ועונה על השאלה האם מדובר ב"הקנטות ומשחקי אלוהות" או בתחזית בלעדית... במה בדיוק עברתי על כללי הדיון? שוב אתם משמתשים בתירוצים כדי לברוח מלקרוא דברים קשים. אבירי חופש הביטוי... אתם תומכים בטרור, וגם אם תסתמו לנו את הפה ותכניסו את ראשיכם עמוק עמקו לתוך ארגז החול שלכם לא נירתע מלאמר לכם את האמת. עד שתיכחדו.

aaa123

Member
../images/Emo45.gif למרות שאני ימני

קראתי את המאמר בפורום אקטואליה ,והגבתי שם אבל בגלל האפשרות שהוא ימחק כי אם מוחקים את המאמר מוחקים גם את התגובות אליו החלטתי לחזור על התגובה גם כאן. בפורום אקטואליה נטען בתגובה למאמר שהוא נמחק בפורום זה לא בגלל שיש לכם בעיה עם השמצות אלא שיש לכם בעיה עם השמצות אוויליות. נראה לי שמי שכתב את זה טעה בהבנת הנקרא כי הביטוי "הכי אוולית בעולם" שנאמר בערך במאמר במלים אחרות הוא בסך הכל דוגמה להשמצה ולא נאמר שההשמצה היא הכי אווילית בעולם. הנה העתק של התגובה שלי מפורום אקטואליה לאותו אחד: הקביעה שהאידיאולגיה היא הכי אווילית בהיסטוריה היא אחת ההשמצות שיש בעיה איתן. יש המון טעויות שמדינות עשו בהיסטוריה והביאו לחורבנן כך שאפילו אם מניחים שיישום האידיאולוגיה של השמאל עלולה להביא להשמדת מדינת ישראל אני עדיין לא הייתי קורא לה הכי אווילית בהיסטוריה. כמו כן לא מוצדק לייחס לאנשים עמדה שאיננה שלהם. השמאל איננו גוף אחד ואי אפשר לקבוע שהשמאל תמך בהסכמי אוסלו בגלל אמון בערפאת. אני יודע שיש אנשי שמאל שלא האמינו אף פעם לערפאת ותמכו בנסיגה ישראלית בלי קשר לכוונות הצד השני אלא רק בגלל שהם מאמינים שאנחנו לא צריכים לשלוט על עם אחר. אני לא תומך בדעה זאת אבל אני בהחלט תומך במחיקת הודעות שמייחסות לאנשים דעה שאינה שלהם.

אישלום

New member
מדהים! בפעם הראשונה בפורמים

שאני קורא הודעה של איש ימין המנסה בכנות לשמור על יושר אנטלקטואלי בויכוח. אז אולי חבד בכל זאת צודקים והגיעו ימות המשיח?.

aaa123

Member
תודה ,וחבל שאלו שמייצגים את הימין

באינטרנט הם ברוב המקרים אנשים שמחפשים לריב ולא לשכנע כי להגיד לאנשים שהטענות שלהם הם הכי אוויליות זאת לא דרך לשכנע. גם אם מישהוא חושב שהטענות של אדם אחר אוויליות אז הדרך לנסות לשכנע זה להסביר ולתת לו להבין לבד שהטענות שלו אוויליות בלי להגיד את זה במפורש. אם אהרן היה רוצה לפתוח בויכוח עם אנשי השמאל אז הדרך היא להתחיל בשאלות לשמאל ורק אחר כך להגיב לתשובות. דוגמה לשאלות אפשריות הם: 1)האם האמנתם שערפאת רוצה בשלום או רוצה רק במדינה לצד ישראל ולא במקום ישראל? 2)מה התוכנית שלכם במקרה שישראל תיסוג והפיגועים ימשכו? אני לא חושב שאכנס לויכוח כאן ,ואני לא חושב שאצליח לשכנע כמו שאני לא חושב שיצליחו לשכנע אותי אבל אני לא אוהב שמסלפים דברים של אחרים. אסיים בזה שסילופים של עמדת הצד השני אינם בלעדים לאנשי ימין. קראתי בעבר גם סילופים של עמדת הימין כאילו הימין סבור ששטחים עדיפים על שלום כאשר העמדה שלי ושל רבים שהצביעו לשרון ונתניהו היא שויתור על שטחים לא יביא לשלום.

tali_le

New member
הדיון הזה נגמר כאן!

כל שיחה נוספת בעניין תהיה אך ורק במסרים ולא על דפי הפורום באופן גורף - כל מאמר שלא יעבור על הכללים הרגילים של הודעות בפורום - יישאר כאן בשמחה - כמו נעשה עד עכשיו וע"פ בקשתכם גם יוכנס למאמרי הפורום! טלי

למעלה