לאן נעלם ארול?

רינה8

New member
לאן נעלם ארול?

מה גרם לי לחשוב שפרדיננד הפר הוא למעשה גלגולו של ארול. למי שלא מכיר את הסיפור על פרדיננד הפר אני ממליצה בחום. אפשר במיטה לפני השינה. ממש בקצרה פרדיננד אוהב לשבת (מתחת עץ השעם), סתם ככה, בדשאים הלחים- ולשאוף לו בנחת, ריחות של פרחים כל מיני מראות, ריחות, קולות ולחשים... כל הפרים האחרים שאיתם חי היו מקפצים ורצים עד בלי די ומנגחים ראשיהם זה בזה – אי! אך לא פרדיננד הוא לא מאלה שחושבים אם ישראל חייבת לוותר על מזרח ירושלים רק בגלל נוכחותם של כמה מתושבי מזרח ירושלים במשלחת הפלסטינית הוא אהב לשבת, סתם ככה, בדשאים הלחים- ולשאוף לו, בנחת, ריחות של פרחים אצל ארול שלנו זה היה נגמר בעוד סטירה כל עוד נמשכת הגרירה (בחזרה לתלם) שאר הפרים שגדלו אתו באחו, נלחמו כל היום ובכלל לא נחו, התנגחו ראש בראש דהרו סביב- סביב, ודקרו בקנים איש את אחיו. ולמה? כי כל אחד מן הפרים רצה להראות שהוא גיבור-בגיבורים ועל כן הוא – ולא אחר- צריך להיבחר להלחם בקורידה אך לא פרדיננד הוא עדין ישב בצל עץ השעם והריח את הפרחים, פעם אחר פעם כי הוא הכי אהב לשבת סתם ככה בדשאים הלחים – ולשאוף לו בנחת ריחות של פרחים.... פרדיננד הוא אינדיבידואליסט. הוא הולך בדרכו המיוחדת, מבלי להיות מושפע מן הדרכים המקובלות בחברה ובסופו של דבר זה משתלם לו, שכן הוא ניצל ממוות. מה שלא השתלם לארול שלנו. מפני ש בחברה הקיבוצית, בחברה הארץישראלית אין מקום לאינדיבידואליסטים. בהתחלה אמו של פרדיננד עוד מודדת אותו ביחס לפרים האחרים ומנסה לישר אותו בתלם " למה אינך מקפץ כמו השאר (אל נא תשכח - אתה פר בן בקר!..)" אך, "כיון שהייתה אם מבינה היא הרשתה לו לשבת, כפי שבחר, לשבת, סתם ככה, ולהיות מאושר" "התחלנו כבר לראות בזה דבר כמעט קבוע" נשמע יותר כמו ייאוש אין פה מקום להבנה או קבלה ולא מוזכר, חס וחלילה, אפשרות שאולי ארול מאושר מדרכו כפי שבחר. ישראלים יש מיליונים שחוששים מפרדיננד שהוא כה שונה ומיוחד ולפי דעתם אחרי עשרים שנה פרדיננד יזדקק לטיפול ארוך ומתמשך עם סוללה רחבה של פסיכולוגים. כי אין מקום לאינדיבידואליסטים במזרח התיכון. מה שתגידו, תגידו. אך לא ניתן להטיל ספק בנידון כי רשום להם על המצח בגדול 100% אותנטי. את התהיות שלי אני מגדישה להורי האהובים שעד היום מודדים ומישרים אותי בתלם. כל הכבוד על ההתמדה! אתם עושים עבודה נהדרת! ורק עוד משהו אחד, קטן. מישהי פעם כתבה שארול היה חביב ואהוב על הנשים משום שנשים אוהבות, מה זה אוהבות? מתות על גברים תימהוניים. ואני אומרת לאו דווקא תימהוניים. נקבות תמיד מבקשות להזדווג עם, בעל הגנים, החזק באדר. ומי שמעיז ללכת נגד הזרם, בדרכו שלו. יש לו ביצים של שור. מזכיר קצת את ביג לבובסקי, לא?

ביצים של שור... זה גם טעים... ../images/Emo13.gif

אהבתי ת'דיבור... רק חסר לך הפירוש לאחד הקטעים הסוחפים - לפחות אותי בשיר.... בדיוק בסוף הפיזמון השני כשמאיר עושה קולות.... "או לו לו לו אייי.. איי.... או לו לו אווו .. או או..."
"נה נה נה נה נה נה נה נהנה ני..........." געגועים למאיר.... אוי מי גאד........

לה לה לה לה לה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כל פעם שבחצר היו שומעים מכה ידעו שארול שוב נפל מעץ התות ענפיו נתנו לו את בתם דממה רכה והוא היה תופס אתם מן שוטטות את אותו דבר נתן לו עץ אשכוליות כמעט אותו דבר גם אקליפטוס עוד זה מה שחשבנו שהכל יכול להיות כל פעם שהאיש פרח לו ונמוג כל מני חשבו שזה העשב המתוק אמרו הוא לא טיפס על עץ אם לא ינק כמה גם חשבו שאי אפשר על כך לשתוק הרחק הרחק עומד לו אקליפט ענק התחלנו כבר לראות בזה דבר כמעט קבוע עת רוחיק באה בגמגום חנוק שכבר שבוע בסוף מצאו אותו זרוק מתחת אקליפטוס עוג אחד חשבו שזה מקרה רגיל לא צריך לדאוג מחד מאידך התברר זה לגמרי לא בסדר שתי סטירות לא התעורר גם לא בדרך אל החדר היא הבינה זאת ממילא גם בלי מבטי שני אילה היא ראתה את זה מזמן היא אהבה אותו אז מה בכיתי גם אני איתה אני מי שאהב אותה ארול ארול

או כמו שמאיר אמר

ארול הוא גלגולו של מותיב החברה בחברה. החברה אמרו החברה חשבו. .... החברה בסוף מצאו אותו מתחת לאיזה עץ חושחש. .... ארול הוא גלגולי אני.

למעלה