לאן נעלים לי המרץ?!

נעמוששש

New member
לאן נעלים לי המרץ?!

הודעה זו מופנית לכל אלו שמוצאים את עצמם אי שם מאחור....אני חיילת בת 20 , רוב הזמן שבאמת אוהבת את החיים, לא רעעעעע לי בצבא, אפילו עם ההורים מיסתדרת ניפלא, אבל בזמן האחרון,(חצי שנה) משהו לא מיסתדר לי בחים,זה כאילו כל יום מורכב מאותם אנשים שראיתי אתמול, אותם ריגושים שחוייתי יום שישי שעבר, אותו דבר, אותו חרא. אני תוהה מה מביא אנשים למיצוי של ממש?...אני רואה את חברות שלי משתוקקות לשיחת טלפון מהבחור שהכירו אמש במסיבה...את אחותי מיתרגשת מי-כל קילוגרם שהיא מורידה מהחדר כושר, את אח שלי שחוזר בסבבה שלו אחרי שמצא את הג'ינס הכי שווה , ואיפהשהו,אני לא מוצאת את עצמי, אין מצב שזה נובע מחוסר בטחון וכאלה, אני מרגישה טוב רוב הזמן, אבל פחדת מעצם הרעיון שרק ריגושים פה ושם מרעננים לי ת'חיים, ולמחרת קמה בבוקר, ושוב- בוקר , צהריים, וערב. למה אני לא מסוגלת להנות מהדברים הקטנים בחיים, מהשיגרה?..ואולי חבר זה מה שאני צריכה? או חברה טובה?....מה לעזאזל יש לי?. תגובות. מחכה להם.

sidi

New member
היי

אין לך כלום. אני חושב שאם תשבי עם עצמך ותסתכלי פנימה את תמצאי את התשובות להרגשה שלך. אם אני מבין נכון זאת גם הרגשת ריקנות כזאת? אבל אולי באמת את צריכה קצת לצאת מהשיגרה. חנסי ללכת ללמוד או לקחת קורס במשהו שנראה לך מעניין, אני לא מתכוון ללימודים אקדמאים. אולי תלכי ללמוד לנגן על איזה כלי נגינה. או כל דבר אחר שקשור בתחום האומנות שמעניין אותך. מעבר לזה שאת תשני קצת את השיגרה זה יתרום לך גם הרבה מעבר. וגם חבר אף פעם לא מזיק שיהיה.
מקווה שעזרתי קצת.

ניקולי

New member
היי ..

אני חושבת שכל אחד מאתנו עובר חוויה כזאת בכל יום.. אתמול למשל היתה אצלי חברה שהתלונה בפני שהיא כבר בת 30 ואין לה זוגיות, היא פותרה מעבודה,ואין לה כסף לשלם שכר דירה.. היא הוסיפה ואמרה שגם כשהיה לה טוב והיתה לה שימחת חיים היא היתה מתוסכלת למה ולמה.. יקרתי אני חושבת שאנחנו טיפוסים כאלו שכמה שיהיה לנו טוב תמיד נמצא את הרע שבעינין על כן את מרגישה ככה... אילו תמשיכי להסתכל על הדברים הטובים ורק הטובים את תפסיקי לחשוב עד כמה לא טוב לך הישגרה.. כי שיגרה משתנה כל יום רק שאנחנו לא שמים לב לזה.

עצוב 100

New member
אהלן נעמוש.

האמת שבעיקרון אני מזדהה עם התחושה הזאת וגם מרגיש אותה לפעמים, יש לי רק עצה קטנה, תחשבי עד כמה שיגרה זה דבר מבורך לפעמים, כמה אנשים יש בבתי חולים או עם קרובי משפחה חולים שכמהים ליום אחד של שיגרה או אנשים פצועים ופגועים ויתומים וכל דבר אחר!

noa135

New member
שלוןם לך ..

אז ככה.קודם כל תאמרי תודה על כך שטוב לך בצבא ואת מסתדרת עם ההורים כי את באמת לא נשמעת סובלת מדי..ויש את אלו שגם את הנתונים האלו אין להם.. ..אבל בו זמנית אני יודעת שזה לא מספק. קודם כל אני חייבת לומר לך שזה קשור לתקופות בחיים..לכל אחד יש עליות וירידות..ואלו החיים אבל זכרי שאחרי כל ירידה יש גם עלייה. בקשר לנושא שלך באופן ספציפי. אם את לא מרגישה מסופקת או שמספיק טוב לך בחיים.לכי וחפשי את הריגושים החדשים שלך. אם את בחורה של מסיבות ובלאגנים כאלו.. לכי למסיבות .תשתי אלכהול, תתחילים עם בחורים ואז גם את תחכי לטלפון מאחד מהם אם את בחורה שקטה יותר. תתחילי עם המפקד שלך. תעשי אולי איזה שינוי תדמית (לאו דווקא חיצוני) תנסי דברים חדשים בחייך אני לא אגיד לך ללכת ולקפוץ בנג'י עכשיו,כי אם לא חשבת על זה עד עכשיו כנראה שאת באמת לא כזו אבל תנסי לחפש את ההנאות הגדולות והקטנות שלך (בו זמנית) במקומות שואלי לא חשבת עליהם עד כה אל תנסה לשנות את עצמך, כי אני מבינה שטוב לך עם מי שאת רק זכרי להיות את! המון בהצלחה! נמצאת כאן בשבילך נעה

noa135

New member
ועוד משהו קטם ששכחתי לומר

בהקשר לשאלה שלך האם צריך חברה טובה או משהו ברור שחברה טוה ואולי מישהו חדש או קרוב יותר-יכול ואכן יוסיף לחייך עוד המון אבל אני חושבת שהנאה שלך עם עצמך ,רגעית ומשמחת כו באמת ,תבוא רק מליבך ולא ממישהו אחר (נניח חבר טוב או חברה טובה) תנסי להיות מאושרת ולנסות את עצמך! יהיה לך רק טוב נעה

למעלה