לאן נושבת הרוח???

magy

New member
אם התכוונת למשפחת דרזדנר

ולא דרז´נר, הם היו בעלי מלון "ציון" בחיפה. שנחשב לפני הקמת "דן כרמל" למלון היוקרתי, בחיפה, המקבל באים ממדינות זרות. שגרירים, ראשי ממשלות .....וגומר...... צריך לחפש חומר....הכל נשכח ממני. בגיל שש עשרה, יצא לי לעבוד מספר ימים במרכזיה של מלון "ציון". עם פלגים של פעם....אמרו לי להזהר לא לנתק, כי יש אנשים מאד חשובים במלון. בעיקר תושבי חוץ. וכמה חבל שלא תפסתי איזה מליייייייאן......זקן............ לסדר לי את החיים........
PPP

אשור

New member
שולמית ליבנת למרות גילה המתקדם

ניראית כמו אחותה הצעירה של לימור חיבנת.

טרה10

New member
אז ככה..עזב אותנו מורה.שלימד זמרה

עם אקורדיון..והגיעה הגברת המג´ונג´נת בשם שולה וויס. ויש לי אפילו תמונת מחזור איתה מכיתה ח´. שאלנו אותה על מה את מנגנת והיא הצביעה על גרונה..יעני גרון עמוק..! והמורה עם האקורדיון ששמו היה יהודה אורן..ובא מקיבוץ נען. והתברר לי לפני חדש שהוא הוא, האיש שהלחין את ´בוא ואשק לך´ וקצת תרם יותר משולה, שתרמה לנו בין השאר את לימורי.! ---סרת החינוך..שקדי עוד הברקה..ואתה מחבר חמשיר.! [נבדק]

טרה10

New member
זוכר את זאב חבצלת מהסרטת סרט

בחפציבה..סרט שהוסרט בטלויזיה פעם..משנת 46-47´ לערך. נחצ´ה כנראה חייב לו את הקריירה. וכנראה גם גבע..! אשכולית היא אשכולית, והרבה פעמים אפילו עכשיו אני מקשר בין האשכולית למשהו ישן.

טרה10

New member
זהלא חבורה שכזו..כי ב-47 לא הרשו

להסריט על הפלמ"ח..זה היה מין סרט מולדת כזה..על טרקטורים וחקלאות. השתתפה בו איזה שחקנית אולי אפילו מחו"ל,,וצריך למצוא אתר של סרטים ישראליים מהתקופה של ברוך אגדתי. אגב בחפציבה, היתה הגברת השקשולגית רות ווסטהיימר..זוכר אותה.! וגם איזה משורר ששיחק כדורגל..´קיצוני סופה´ בשם פרטי קצת משונה,ושם משפחה מצלצל כמו אלעד! כיון שאני הייתי ילד הוא היום בן שבעים ומתגורר בקיבוץ בנגב.!

טרה10

New member
אולי אבל נראה לי שקוראים אותו אחרת

אבל אם הוא היה מגבע..זהו.! כי שיחקו גבע נגד חפציבה.! אבל הוא לא אלדד. אלא אנדד..!

טרה10

New member
ובקשר ל´סלע הגדול´ מעל חפציבה..

כך קראנו לו..ב-48´ ואני אפרוח כזה..וזה היה גם כינויי, אם כי גדלתי מאז [175-70]לקח אותי שמאי שהיה יותר גדול, תחת זרועו כאשר החלו נופלים פגזי מרגמות. וראינו את הערבים רצים על הסלע. מתחת לבית הילדים היתה הכיתה בקומת הקרקע, בשיפוע, ושם היה ´המקלט´. רק שנזכור שלא כל כך התכוננו למלחמה. אח"כ צ.ה.ל הגדול עם חיל הפרדות, שעלו לגלבוע להביא אספקה לחיילים שישבו על מוצב ברקן. ופעם היה כאן שמח..וטוב..איפה.? רק ב-29 בנובמבר רקדנו בחדר האוכל..וזהו..מאז צריך לעשות ´הגנה´ ולקחת את הכדורים החוזרים..! [נבדק]

שקדי

New member
בתקופת הפרעויות......שנים קודם.....

פינו את הנשים והילדים של בית אלפא אלינו כי זה היה נחשב בטוח ואז בלילה באו הערבים ושרפו את הגורן וירו קצת וכל התושבים נדחסו לעליה שמעל הרפת כי שם הי מוגן בין חבילות הקש והיה מבטון מזוין וסבא שלי שהיה איש הביטחון הוציא את ידו מהחלון וירה מהפרבלום ולמחרת הילדים הלכו לחפש את התרמילים שהשאירו אחריהם הערבים אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדנו...............

אשור

New member
ידידי ברוטו!את הסרט חבורה שכזו

הפיקו וצילמו בשנת 1962!

שקדי

New member
סצינה אחת מהסקט הנ´´ל........

צילמו אצלנו בגן הזיכרון ליד הבריכה וזה היה האירוע המדובר ביותר של אותה שנה כל המשק השתתף בתור סטטיסטים והיו כמויות אדירות של פרוז´קטורים ושאר פירוטכניקה של אותם ימים וההסרטה לקחה כ10 שות ארוכות בסוף ראו מזה כ15 שניות......אכזבה מרה

magy

New member
גם גולני

בשנת 65 בערך, היו סטטיסטיים בסרט שהוסרט בארץ , "יהודית" עם סופיה לורן ופיטר פינצ´.. בעלי לשעבר סיפר לי על הפרק הזה בחייו, חייל - סטטיסט........נדמה לי שהם התחפשו דווקא לערבים. ההתרגשות הייתה גדולה....לראות את הכוכבת......הנשית.......מאד.

למעלה