לאן ממשיכים מכאן...

riktal

New member
לאן ממשיכים מכאן...

למי שסיים לראות את העונה השמינית: לאן לדעתך תמשיך הסדרה בעונה הבאה? (נא לסמן ספוילר בכותרת!)

משי22

New member
טוב, אז

אני לא חושבת שאי פעם צדקתי כשניסיתי לנחש מה הולך להיות, אז הפעם אני לא מנסה בכלל, אלא רק אומרת מה הייתי שמחה לראות:

אני רוצה נורא שהמשימות האלה יגמרו- שהעונה הבאה תיפתר בזה שהשדים ננעלים בגיהנום והמלאכים חוזרים לגן עדן. אני מקווה שיראו קצת איזה בלאגן יכול להיות פה עם כל המלאכים הנפולים שיסתובבו בנינו.

אני ממש אשמח שיביאו להופעות אורח או קבועות אנשים שהיו בעונה הזאת- בעיקר את צ'רלי וגארת', אבל אפשר גם אחרים. בכלל, ממש חסרה דמות נשית קבועה או חצי קבועה בסדרה הזאת.

אם עונה תשע תהיה האחרונה, אני רוצה סוף שמח לסאם כמו שדין חולם עליו פרק 814. אני חושבת שמגיע לו. אבל לא משהו שינחיתו עלינו כמו עם אמיליה, אלא שמשהו שנראה בעצמנו איך זה מתפתח. אני לא חושבת שדין יעשה אי פעם שוב את הניסיון הזה של לחיות עם משפחה אחרי מה שקרה לו עם ליסה ובן, לדעתי הוא ימשיך ויהיה צייד מתבודד כזה לנצח. אני מקווה שהוא ידע לוותר על סאם כשצריך, למרות שהוא ממש אוהב לצוד איתו ואמר אלף פעם ש"הוא לא היה יכול לעשות את מה שעשה בלעדיו".
יש לי הרגשה רעה שבעונה האחרונה הכותבים יהרגו את סאם או את דין, אז אני ממש מקווה שלא. לשניהם מגיע חיים טובים אחרי כל מה שהם עברו.

אה, ואני אשמח אם יחזרו קצת לסיפורי רוחות. נראה לי שבעונה הזאת לא הייתה אפילו רוח אחת! מה קרה, אנשים הפסיקו למות מעוצבנים?

Wolf woman

New member
ניחוש

ישאירו את קראולי טוב ואנושי והוא יעזור לאחים לתקן ולהציל כשיש לו מידע מבפנים.
אולי איכשהו הם יצליחו במשימה האחרונה בלי להרוג את סאם, אולי הם ימצאו איזה שקר כלשהו שיגן עליו, או שהוא ימות ויחזירו אותו לחיים, כי זה קורה בערך פעם בעונה...
אם הוא ימות הוא יראה את הבלגן בגן עדן, ואם הם יצליחו לסגור את דלתות הגיהנום אז בטח יהיה ממש בלגן עם המלאכים.
הייתי רוצה שדווקא ירפאו את מג.

אם זאת העונה האחרונה אולי סוף סוף נראה בפרקים האחרונים את סאם חי כמו שהוא רוצה וגם דין ימצא חיים

ANGELUSPIKE

New member
ניחוש שלי
לעונה 8 למי שלא ראה

זהירות חפירה.

אני מעריך שרוב העונה תעסוק במאלכים וכל מה מסביבם, איך הם מתנהלים בכדור הארץ, איך מחזירים אותם לגן עדן וכו'.

קראולי יהיה תקוע בין שד לאדם בגלל המבחן שלא הושלם, אבל בסוף אני חושב שרוע יכריע והוא יחזור להיות שד במשרה מלאה, למרות אני בספק שהוא יחזור להיות מלך הגיהנום.

ואם כבר מדברים על מלך הגיהנום, את המשרה הפנוייה תקח (או יקח, זה לא כל כך ברור, נראה לי שהוא/היא בייסקוסאל
) אבדון ללא ספק, ואם חשבנו שקראולי רע אז אנחנו הולכים להיות מופתעים לרעה.

בקשר לבנים, אני מנחש שרוב העלילה שלהם בעונה הבאה תהיה בנסיון להחזיר את סאם לקו הבריאות לאחר אי השלמת המבחנים.

קאס יהיה דמות מפתח בעונה הבאה עם כל הבאלגן של המלאכים הנופלים, וכמובן שהוא ירצה לסגור חשבון עם מטרטון (או איך שלא כותבים את זה).

מקווה שזהאת לא תהיה העונה האחרונה, אם כבר לגמור את הסדרה אז לעשות עונה עשירית ולגמור את זה עגול כמו שעשו בסמולוויל.

סיום חפירה.

רואי.

משי22

New member
וואו

קראולי שתקוע בין שד לאדם? נשמע סופר-מעניין, השאלה איך יישמו את זה.

לא אמרו פעם על שדים שהמין שלהם זה פשוט לפי הגוף שהם נכנסים אליו? (או שאמרו את זה על מלאכים, אני לא זוכרת...)

למעלה