טוב, אז
אני לא חושבת שאי פעם צדקתי כשניסיתי לנחש מה הולך להיות, אז הפעם אני לא מנסה בכלל, אלא רק אומרת מה הייתי שמחה לראות:
אני רוצה נורא שהמשימות האלה יגמרו- שהעונה הבאה תיפתר בזה שהשדים ננעלים בגיהנום והמלאכים חוזרים לגן עדן. אני מקווה שיראו קצת איזה בלאגן יכול להיות פה עם כל המלאכים הנפולים שיסתובבו בנינו.
אני ממש אשמח שיביאו להופעות אורח או קבועות אנשים שהיו בעונה הזאת- בעיקר את צ'רלי וגארת', אבל אפשר גם אחרים. בכלל, ממש חסרה דמות נשית קבועה או חצי קבועה בסדרה הזאת.
אם עונה תשע תהיה האחרונה, אני רוצה סוף שמח לסאם כמו שדין חולם עליו פרק 814. אני חושבת שמגיע לו. אבל לא משהו שינחיתו עלינו כמו עם אמיליה, אלא שמשהו שנראה בעצמנו איך זה מתפתח. אני לא חושבת שדין יעשה אי פעם שוב את הניסיון הזה של לחיות עם משפחה אחרי מה שקרה לו עם ליסה ובן, לדעתי הוא ימשיך ויהיה צייד מתבודד כזה לנצח. אני מקווה שהוא ידע לוותר על סאם כשצריך, למרות שהוא ממש אוהב לצוד איתו ואמר אלף פעם ש"הוא לא היה יכול לעשות את מה שעשה בלעדיו".
יש לי הרגשה רעה שבעונה האחרונה הכותבים יהרגו את סאם או את דין, אז אני ממש מקווה שלא. לשניהם מגיע חיים טובים אחרי כל מה שהם עברו.
אה, ואני אשמח אם יחזרו קצת לסיפורי רוחות. נראה לי שבעונה הזאת לא הייתה אפילו רוח אחת! מה קרה, אנשים הפסיקו למות מעוצבנים?