לאן מכאן?

MTA1906

New member
לאן מכאן?

ההודעה היא המשך של הנושא הזה : http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=30&MessageId=175196563 .
מאז אותה ההודעה שהיא שלחה לי, לא יצא לנו לראות הרבה אחד את השני. השבוע היא רשמה איזה סטטוס בפייסבוק שממנו הבנתי שהיא די מצובחרת.
שלחתי לה הודעה. שאלתי מה קורה והיא סיפרה שהיא טיפה מצוברחת בגלל שהיא נמצאת בתקופה משעממת מבחינת התפקיד שלה מאז שהסתיים העומס.
עודדתי אותה טיפה ובזה הסתיימה השיחה. יום אחרי, יצא לי לראות אותה. פניתי אליה, צחקנו טיפה ואחרי שסיימנו לדבר שלחתי לה הודעה. דיברנו טיפה
עד שהיא אמרה שהיא חייבת לסגור את האינטרנט כי אין לה סוללה. יום אחרי שוב נפגשנו. הפעם זה קרה כשישבתי באיזה פינה בבסיס, לבד. היא ראתה אותי, המבטים שלנו לא נפגשו והיא באה ואמרה שלום. דיברנו איזה 2-3 משפטים כי היא הייתה צריכה ללכת. באותו הערב, היא שלחה הודעה לחבר שלי, אותו אחד שיצא לה לדבר איתו עליי.
היא רשמה לו שהיא רוצה שהם ישבו לדבר, אני לא יודע אם זה קשור אליי או לא. אני מתלבט מה לעשות מכאן - להיות יותר אסרטיבי ולהציע לה אפילו לשבת לשיחה של אחד על אחד או להמשיך ולשלוח לה הודעות ולראות איך זה מתפתח. ההתלבטות שלי אם לשבת איתה לשיחה של אחד על אחד היא שאני פשוט לא רוצה להביך אותה, אחרי הכל היא חתכה ממני ובתכלס לא הראתה לי שום סימן שהיא רוצה לחזור חזרה, ככה שאני די מפחד לכפות את עצמי עליה. אשמח לשמוע את דעתכם.

Ani Ldodi

New member
היי

מה שיש לך לומר לך יוצא מהלב אז תהיה אמיץ ותשתדל שזה יהיה פנים מול פנים. אם תצליח לתפוס אותה ככה בבסיס תאמר לה שיש לך משהו לומר לה וזה יקח כמה דקות. אני לא חושבת שהיא סיבה טובה לכך שתהיה תקוע ככה. היא לא סגורה על עצמה ,נכון ויש לכבד את הסיבות לכך אבל אין טעם שגם אתה תהיה מבולבל. שיהיה מזה יום מקסים !!

בשביל מה אתה צריך שחבר שלך יעביר לך מסרים... ?

אתה כרגע יודע שהיא לא עשתה כלו עם השני , שהיה לה שבוע עמוס, ושהיא לא רוצה להרגיש טיפשה עם מה שהיה.

מפה אתה לא צריך לערב את החבר בכלל, פשוט לפנות אליה ישירות, זה לא שאין ביניכם תקשורת, היתה אפילו די אינטנסיבית... בעיקר מצידה.

אתה יכול לדבר איתה ישירות, פנים מול פנים, לשאול אותה עכשיו, אחרי שהעומס ירד וכו', אם היא רוצה לצאת איתך לאנשהו... לתת לה את התחושה שאתה מעוניין,

ושלא משנה מה היה, עכשיו כשהיא פנויה לראות מה היא רוצה בעצם.

אם היא תמשיך להתחמק גם כשאתה ישיר, לדעתי תניח לה לחלוטין, תמשיך הלאה את חייך בלי קשר למה שהיא רוצה ואיזה עומסים יש לה.

פשוט חשוב לקבל תשובה כנה למצב קיים, בלי ללכת סחור וסחור. היא גם תצטרך לתת תשובה אמיתית, אחריה כבר תדע איפה אתה עומד.

אתה יודע מה נכון, אתה מפחד לעשות זאת

כל מה שיגידו לך כאן לא יטע בך את האומץ כאשר תשב איתה לבד.
כל הודעה שאתה שולח? מיותר לכתוב כאן אם אתה לא כותב לנו את התוכן
או האם העזת לפחות בהודעות... כשהיא ממשיכה ליזום הודעות גם וגם מפגשים אני חוזר ואומר, יש לך עוד סיכוי. המצב שלה יתכן קשה ויתכן שלא
אבל היא עדיין משקיעה בלדבר איתך. יתכן שתכף היא פשוט תדבר רק עם החבר שלך והוא יהיה אוזן קשבת וזהו. תעזוב את מה שהולך בינהם. תדבר איתה בפתיחות בלי ההודעות על כך שאתה רוצה אותה בלי קשר למה שחבר שלך מספר ובלי קשר למה שהיה, תגיד לה שאתה רוצה מעבר למה שעכשיו ואתה לא רוצה לכפות עליה כלום אלא להצחיק אותה ולהיות שם בשבילה שתרגיש טוב יותר. ותעזוב את החברים מסביב כבר למען השם, עוד רגע שהם או אתה תשתחררו לא תשימו יותר אחד על השני רוב הסיכויים...אל תספור אותם ואל תקח ללב מה הם חושבים...

תחשוב מה אתה רוצה, ומה היא רוצה ותדאג במציאות שתהיה חפיפה בין השניים אם אתה רוצה אותה ורוצה בטובתה...

רמז עבה- האסרטביות זה כשאתם מדברים ולא בהודעות.

רמז עוד יותר עבה- המילה החוזרת אצלך זה מתלבט, אז אולי תנסה ואז תתלבט אחרי שניסית וחווית את התוצאה.

מקשה עליך- זה קשה וזה כואב לשמוע לא, וזה מלחיץ וזה שווה לפעמים, וזה יתכן יהיה יותר קל בעתיד ויתכן שלא, אז כמה שזה נשמע דפוק- לא הביישן למד.

קח את חבר שלך לשיחה ותגיד לו שיפסיק לדבר עליך איתה ואיתה עליך,
ואם הוא קשה לו גם להפסיק כנראה שהוא לא באמת רוצה בטובתך.

ואיזה בסיס זה שכולם שם אחד בתחת של השני עם הרכילות?
אחד על אחד יכול להיות גם על אזרחי, בלי עיניים בוחנות...

MTA1906

New member
החבר דיברתי איתה

היא סיפרה לו שיש מישהו שהיא שמה עליו עין, שהיא מעוניינת בו. לא היה ביניהם כלום. לא נראה לי שמפה יש לי עוד
מה לעשות. גם אני אתחיל לחזור אחריה לא נראה לי שזה יעזור.

MTA1906

New member
החבר דיבר איתה

היא סיפרה לו שיש מישהו שהיא שמה עליו עין, שהיא מעוניינת בו. לא היה ביניהם כלום. לא נראה לי שמפה יש לי עוד
מה לעשות. גם אני אתחיל לחזור אחריה לא נראה לי שזה יעזור.

לא, הוא סיפר לך שזה מה שהיא סיפרה לו.

בעית אמון וכנות אולי אין בינך ובינו עדיין, אבל אם אתה רוצה לבסס בינך ובין הבחורה אמון. תחתוך ותוציא אותו מהלופ בקשר שלך איתה. בלי קשר לזה שבמקרה גם הוא בחור והיא בחורה, והיא מוצאת בו אוזן קשבת במציאות, ולא בהודעות כמו איתך. נראה שהקשר בינך לבין חבר שלך הדוק ואם אתה מעדיף את זה וכמה הודעות ושאר יוזמה מלאה במציאות של הבחורה, תחיה על זה...

לא נראה לי שמפה יש לי לי עוד מה לעשות. גם אם אני אתחיל לחזור על דבריי נראה שאתה מעוניין להאמין ולסמוך רק על איזה "חבר" במקום לחזק את הקשר בינך ובין מישהי שתוכל לקרוא לה חברה.

MTA1906

New member
הצעתי לה לשבת

שלחתי לה הודעה, היא שאלה מה קורה ואמרתי לה שאני טיפה מצוברח מכל מיני דברים. היא אמרה שאני יכול לדבר ולספר ואמרתי לה שאני אשמח לשבת איתה אם בא לה. היא אמרה שהיא מצטערת ושזה לא נראה לה מתאים לשבתולדבר ככה על החיים כאילו לא קרה בינינו כלום. שאלתי ממה היא מרגישה לא בנוח והיא אמרה שהיא
לא רוצה שאני אקח את זה לכיוון לא נכון. שאלתי אותה אם היא מרגישה לא בנוח כי היא חושבת שאם ברגע שנשב
ונדבר אני אגיד לה שאני רוצה אותה, כשהיא מרגישה משהו אחר. היא אמרה שזה לא קשור ושהיא בכלל לא חושבת ככה ולא נוח לה וזהו. סיימתי ואמרתי לה שחבל לי שהיא מרגישה ככה אבל זה בסדר גמור.

The Heretic

New member
וואי אתה מעצבן

די להתנהג כמו בחורה. תזמין אותה בהול או שתעזוב ותתבגר עד לפעם הבאה.

MTA1906

New member
דיברתי איתה שוב

אחרי ההודעה האחרונה שהיא שלחה לי שבה היא אמרה שהיא מובכת מהסיטואציה של לדבר איתי פנים מול פנים החלטתי לא לענות לה.
אחרי יום, היא שלחה הודעה. היא רשמה שהסיבה שהיא מובכת מהסיטואציה היא בגלל שהיא מרגישה שכל מה שהיא עושה פוגעת בי, והיא ממש לא רוצה
לפגוע או להעליב. היא אמרה שהיא ממש ממש מתוסבכת כרגע ובגלל זה היא מעדיפה להתרחק, ושהיה ממש חשוב לה להגיד לי את זה אחרי השיחה האחרונה.
אמרתי לה, שקודם כל מבחינתי, כל השיחה הזו לא צריכה להתנהל בסמסים, אלא פנים מול פנים אבל שאני מכבד את הרצונות שלה. עניתי לה ואמרתי שמבחינתי היא לא פגעה בי - מה שהיה היה וזה בסדר גמור שהיא החליטה לסיים את זה ושאני לגמרי מקבל את זה. שאלתי אותה מה היא חושבת שהיא עושה שגורם לי להפגע? היא ענתה - "הכל". היא אמרה שכשיצאנו היה לה ממש ממש כיף איתי ופתאום בבום היא הרגישה שזה גדול עליה, שאין לה זמן והכל בלאגן בחיים שלה והיא לא רצתה להכניס
אותי לתוך כל הבלאגן הזה ולכן היא החליטה לחתוך. היא אמרה שהיא הרגישה שהיא השלתה אותי וזה ממש לא מה שהיא רצתה לעשות וזה עשה לה ממש רע.
היא סיפרה שמאז שחזרה לבסיס היא התהפכה ב-180 מעלות והבעיה היא בה. שאלתי אותה אם היא שלמה עם זה שחתכה ואמרה שכן. שאלתי אם זה בגלל שהיא לא רוצה
להכניס אותי לתוך הבלאגן בחיים שלה או בגלל שהיא לא חושבת שיש עתיד לקשר בינינו והיא ענתה שהיא שלמה "כי היא כבר לא שם".
אמרתי לה שאני לגמרי מקבל את זה ומעריך את זה שהיא אמיתית. אמרתי לה שמבחינתי חשוב לי שנשמור על יחסים נורמלים ונתנהג בצורה בוגרת, לא כמו שהיה עד עכשיו.
היא אמרה שאני צודק ושהיא ממש שמחה שדיברנו. סיימתי ואמרתי לה שאני פה בשבילה לכל מה שהיא תצטרך.
מצד אחד אני ממש שמח על השיחה הזאת, רק חבל לי שהיא לא הייתה פנים מול פנים אלא בסמסים. אני יודע שהיא עדיין בעניין של הבחור שהיא נדלקה עליו אחרי, אבל אני גם יודע שלא היה ביניהם שום דבר ושהוא לא בעניין. מעניין אם היא מתישהו תתפקס על החיים שלה ותבין מה נכון. אני מבחינתי הבנתי שהיא לא מה שאני מחפש.

למעלה