לאן לפנות?

אניוהיא

New member
לאן לפנות?

זה זמן רב אני במשבר עמוק בזוגיות עם אשתי. מרגיש שהאהבה בינינו נגמרה. מה שהיה היה ורוצה להמשיך הלאה בחיי. חושש, מתלבט, כואב, מרחם. לאן לפנות?

לאן לפנות

שלום לך השאלה לאן אתה / אתם רוצה/ים להגיע ??? האם ההחלטה היא שלך בלבד או החלטה משותפת ? ואיפה אתם גרים {כדי שיוכלו להמליץ בפניכם}

אם אתה כ"כ החלטי ודבק בהחלטתך../images/Emo4.gif

לסיים את הקשר - מה מונע ממך לעשות זאת ??

המשך הקשר

אתהוהיא שלום הייתי ממליצה מניסיוני לנסות ולהדבר עם אשתך , יתכן ובמקום להמשיך לריב תצליחו להגיע לידי הבנות באשר לפרדה . יש לכם ילדים ? מה אתה חושב בקשר לכך ? אם החלטת ללכת לבד קח עו"ד אם תסכימו ללכת בהבנה לפרוד לכו לגישור

אניוהיא

New member
לא הבהרתי את עצמי מספיק...

לא הבהרתי את עצמי מספיק: אני מעוניין לסיים את הקשר. מריבות היו בעבר, כיום - אין, אבל אין גם אהבה. אני מעוניין לסיים, היא מוכנה "לשחרר" אותי אבל כואב לה וקשה לה. אני רוצה שהקשר יסתיים יפה עם כמה שפחות צער כי מעורבים גם... ילדים... אז, השאלה שלי היא למי לפנות? מי יכול ללוות אותנו בשלבי הפרידה, למזער את הנזקים ולסייע לה להשלים, עד כמה שאפשר, עם העובדה המרה הזו?

האלי

New member
אתה צריך לפנות למגשר/ת.

אם אין לך מישהו שמכיר מישהו, אפשר למצוא מגשרים בדפי זהב. כמו כן אני יודע שלנעמת יש יחידה לסיוע משפטי. היתרון שלה הוא המחיר, החסרון מבחינתך שנעמת הוא ארגון של נשים. שווה לבדוק גם במקום מגוריך אם יש איזה שהוא שרות כזה מטעם העיריה. בהצלחה, שלך, האלי.

מידע על גישור

נסה למצוא מגשר/ת באתר הגישור "סולחה" או נסה לדבר עם מנהל הפורום . שמו יוסי והוא ישמח לעזור לך. הטלפון שלו אם אינני טועה 052578854 בהצלחה ממי שהייתה שם

האלי

New member
האתר שביקשת

/www.sulcha.co.il target=_blank>סולחה. יחד עם זה, כשהכנסתי את המילה גישור למנוע החיפוש של
קיבלתי 29 אתרים שונים של מגשרים, מגשרות ומשרדים שזה עיסוקם. שלך, האלי.

למעלה