לאן כולם הלכו? בעמוד הראשון יש הודעה מה27.4!
S Sweet Angel 22 New member 11/5/05 #3 ../images/Emo185.gifוואי נכון! טוב, אני ממשיכה את המשחק שלי (זה יכול להיות פעולת חירום )
S Sweet Angel 22 New member 11/5/05 #6 ../images/Emo185.gif לא ../images/Emo10.gif ../images/Emo6.gif
Y yehudit b New member 11/5/05 #5 וואו אני כ"כ לא טובה במשחק הזה שזה ממש מפתיע....חח ראיתי את התמונה ונזכרתי באחמד טיבי...לא רלוונטי במיוחד....
וואו אני כ"כ לא טובה במשחק הזה שזה ממש מפתיע....חח ראיתי את התמונה ונזכרתי באחמד טיבי...לא רלוונטי במיוחד....
S Sweet Angel 22 New member 11/5/05 #7 ../images/Emo185.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S Sweet Angel 22 New member 11/5/05 #8 ../images/Emo185.gif טוב, יאללה, רמז... והרמז הוא..... נו תרדו למטה! עוד קצת.... עוד טיפ-טיפה וזהו, טוב אבל עכשיו אני אספר לכם את האמת- אין רמז!!!!!! סתאאאאאאאאאם! מה אתם מאמינים לי בכלל?! הרמז הוא: התמונה לא צולמה באולפן
../images/Emo185.gif טוב, יאללה, רמז... והרמז הוא..... נו תרדו למטה! עוד קצת.... עוד טיפ-טיפה וזהו, טוב אבל עכשיו אני אספר לכם את האמת- אין רמז!!!!!! סתאאאאאאאאאם! מה אתם מאמינים לי בכלל?! הרמז הוא: התמונה לא צולמה באולפן
S Sweet Angel 22 New member 12/5/05 #10 ../images/Emo185.gif בידיוק באתי לכתוב לפורום להתעורר... וכן- כל הכבוד! זה אכן אודי!!! והכנתי משהו ממש נחמד, שהוא לא עיוות נראה איך המשחק מתקדם ולפי זה אני אשים (או אולי לא ) את זה..
../images/Emo185.gif בידיוק באתי לכתוב לפורום להתעורר... וכן- כל הכבוד! זה אכן אודי!!! והכנתי משהו ממש נחמד, שהוא לא עיוות נראה איך המשחק מתקדם ולפי זה אני אשים (או אולי לא ) את זה..