לאן כבר הגענו..?

לאן כבר הגענו..?

מאחר והפסקתי לעקוב אחרי מנג´ר, אני עדיין תקוע בגירסאת 98\97 ואפילו מוציא את הדיסק בימים קשים. איזה גירסא אנחנו היום? יצא כבר סי אם 4? ואפרופו ימים קשים, הצלחתי לעשות ´טרייד´ בין ריי פארלור לדיוויד בקהאם. מעניין אם פרגוסון היה על סמים קשים איפשהו בחורף 98. יוב.

קיר קמט

New member
אתה ומנג´ר? מגניב.

סיאם 4 יצא עוד מעט... בדצמבר השנה. טרייד בין פארלור לבקהאם ? פרגוסון ידוע בתור שחצן , אולי רצה להוכיח לעולם שגם עם פארלור הוא יכול לקחת אליפות. :) מנג´רים נוסטלגיים וישנים מעוררים בי געגוע. חבל שאני לא יודע איפה שלי.

tomash11

New member
אני הולך לשמר את ה98-99 שלי...

ככה שאני תמיד אדע איפה הוא! אתם מדאיגים אותי עם האיבודים האלה שלכם של משחקים ישנים...

יש להוריד את סי אם 2 97-98.

הורדתי לפני איזה חודשיים. רק שלושה מגה, אבל איזה חצי ג´יגה עם הסייבים שהספקתי ברגילה.. יש אפילו עדכונים עד לעונה שעברה, ואני טרחתי לעדכן כל מיני העברות גדולות שהיו השנה (כןכן, גם אצלי אי אפשר לנצח את ריאל.) אין לי ממש כח לחפש את הלינק עכשיו, ואני לא יודע אם הפורום הזה תומך בהורדות לא חוקיות, אבל אם תרצו אני אחפש מחר. בכל אופן הבעיה בסי אם 2 שהוא קל מדי. אני משחק עם אותה טקטיקה כמעט בכל קבוצה שאני מגיע אליה, וכמעט תמיד לוקח אליפות\גביע\עולה ליגה. (הטקטיקה, אגב, זה מין 2-3-5 אטאקינג התקפי יותר. שני בלמים, שני מגנים\קשרים אחוריים בצדדים, קשר אחורי, שני קשרים עם חצים באלכסון, קשר התקפי מאחורי שני החלוצים. מקווה שהבנתם משו מההסבר הצולע.)

עוד כמה בעיות ב 97-98..

שכחתי לציין, לפני שאתם שוקעים בנוסטלגיה.. גם אני תקוע עם גביע המחזיקות הזה שאי אפשר להוריד וגם חצי מהשחקנים בני 16. כל מי שבן 21 היום עוד לא התחיל להתגלח כשיצא המשחק. ההתקפה של ברצלונה, עם ריקלמה, קלוייברט וסאביולה נראה כמו הנוער של נס טוברוק.

macco

New member
98-97 היה המשחק הכי טוב יחסית לזמנו

אני עדיין זוכר את המשחק הענק שלי עם העדכון של הליגה הישראלית- עשיתי משהו כמו 25 עונות עם מכבי חיפה-15 אליפויות, 3 גביעי אלופות ועוד כמה מחזיקות גביע, המשחק הכי מהנה שהיה לי באיזשהי גרסה של מנג´ר(יניב קטן ועידן טל היו השקנים הכי טובים באירופה). הכי מצחיק היה ששמתי את רביבו ב- shortlist והשארתי אותו שם-אולי בגללזה הוא לא פרש עד גיל 48, בסוף הקריירה הא שיחק בקבוצות כמו סחנין ונצרת עם ממוצע של פחות מ-6...

למעלה