לאן יוצאים היום?

היום זה יום הזיכרון, זוכרים את מה שהמדינה גרמה לנו

אלפי הרוגים שנטבחו על מקדש הציונות

הרואיזם

New member
בכל מלחמות ישראל נהרגו יהודים.

אתה יותר מכולם צריך לדעת שמדינת ישראל זה המקום שלנו ולא שום מקום אחר.גם אם זה דורש הקרבה.. מי דפק לך תדעות האלה אלוקים רק יודע.

ארץ ישראל המקום שלנו, לא המדינה הציונית

שנשלטת ע"י כופרים, שמטרתם להעביר את בני ישראל למולך

אין בעיה תשמור אתה ודומיך על הגבולות

כולם ישבו בצד כמוך היום ואתה ודומיך תנהלו את המדינה תשמרו עלינו תמותו כמו חיילים שנהרגים היום לשמור על פוצים כמוך , ואם לא תהיה חייל טוב ישחטו את כולם כמו תרנגולות, אני מחכה ליום הזה שהחרדים ינהלו וישלטו במדינה וכל הצבא יהיה חרדי וביום הזה ממש תכתוב את השטויות שלך כמו עכשיו, והחילוניים כבר לא יהיו בצבא מתאים לך?

לבלב

New member
נהרגו על קידוש השם!

גם אתה וגם כל אחד מתושבי המדינה נמצאים כאן בזכות אלו שלחמו במלחמות ישראל הם נהרגו על קידוש השם, ולא על מקדש הציונות, הערבים רצו להרוג את כל אשר בשם ישראל יכונה, ולא משנה מה צבעו, אם הוא חרדי, לאומי, חילוני, או כל הגדרה אחרת. אלו שלחמו, מסרו נפשם להגנת כל מי שיושב כאן, לאורך כל ההיסטוריה, עם ישראל סבל מהגויים, בכל מיני צורות אנטישמיות, הן פוגרומים, עלילות דם, גירוש, השואה, וכיו"ב, (מעניין אם גם את זה המדינה גרמה....) סוף סוף עם ישראל מחדש את הישוב בארצו (ואני מדגיש - מחדש, וזה עדיין לא אתחלתא דגאולה) ויש לו מקלט ומפלט מכל הצוררים בכל העולם, מהראוי לנהוג בכבוד ובצורה יהדותית ואנושית לכל יהודי שנהרג על קידוש השם גם אם הוא לא הגיע מהאסכולה או החצר האישית אליה אתה או אחרים משתייכים. (רק להזכיר, שבמלחמות וביחידות הצבאיות לחמו גם חרדים).

הם רצו להרוג כל מי ש`ציוני` יכונה

איזה ה` מעניין את חיילי צה"ל, צבא מעורב בגילוי עריות, מאכלי טריפות ופיגולים, נאומי כפירה `כוחי ועוצם ידי והמסתעף.

לבלב

New member
אתה מדבר מחוסר ידע במחילה מכבודך

הם רצו להרוג יהודים, כפשוטו אחרת מה היה להם לחפש בחברון בשנת תרפ"ט? כנראה שלא היית בצבא, לכן אתה לא יודע מה קורה שם, בכל מקומות העבודה וגם מקומות חרדים, יש עבודה מעורבת, מאכלי טריפות ופיגולים אין בצבא, ואפילו הבישולים במטבחים הצבאיים הם לפי ההלכה, ונשמרים בכל החומרות, נאומי כפירה של כוחי ועוצם ידי, זוהי המצאה של נטורי קרתא ודומיהם, יש רבנות צבאית, ופעילות רוחנית מתבצעת בכל השנה בכל היחידות ולהיפך במבצע "עופרת יצוקה" הרמטכ"ל גבי אשכנזי אמר במפורש שהרבנים ושאר שומרי מצוות יתפללו להצלחת המבצע.

הוא אכול שינאה למי שלא דומה לו

הוא יושב על התחת וחיילים נהרגים בשביל שהוא ישנא אותם, האמת אם יש כאלה שונאים פה במדינה אם אני רואה אחד כמוהו בצרות אני ממשיך ללכת, אם ערבים תוקפים את הבית שלו וזה תלוי בי אני ממשיך הלאה ,

למעלה