לאן התדרדנו

• פותח הנושא GG1
  • פורסם בתאריך

GG1

New member
לאן התדרדנו

לכל אוהבי הטלונבולות למיניהם. רציתי לשאול כמה שאלות: משעמם לכם בחיים?,אין לכם מספיק צרות משלכם?, אתם באמת הולכים שבי אחרי סדרות שעיקר תוכנן הוא אוסף של שטויות מפי יוצרים אם אפשר לקרוא להם ככה?. מילא הטלונבלות הדרום אמריקאיות שגם מהן אני סולד, אבל לא הבנתי את הריצה המטורפת של חלק מהבנות ואפילו חלק מהבנים אחרי שחקני לגעת באושר שמסמלת יותר מכל את זליגת האינטלגציה באופן מואץ בעם הנבחר.מעבר לזה ששחקנים הללו לא יודעים לשחק הם גם די מכוערים/ות וזה מעלה בי בחילה כל הריצה אחריהם. במקום זה אפשר לראות איזה משחק כדורגל איכותי בגביע האלופות, או איזה סרט טוב(לא טלונבלה) ואם זה הבנות וחלק מהבנים לא מעניין אתכם, אז המטבח אף פעם לא היה סגור בפניכם, רק בבקשה תכבו את הטלוויזיה, אתם/ן יכולולת/ים לתרום גם בדברים אחרים... המבין יבין הכותב : נער בן 17 שלצערו הרב מישהו במשפחתו מורעל על הסדרה האדיוטית הזאת שיצאה סוף סוף לחופשה אם אני לא טועה. מחכה לתגובות נזעמות

"מחכה לתגובות נזעמות...."

לא ניתן לך את התענוג! תיראה חמוד אני יכולה עכשיו להתכווח איתך שעות על גבי שעות על הנושא הזה אבל אני אחסוך לי את המאמץ המעייף הזה ואני אומר לך את זה במשפט אחד: אף אחד לא מכריח אותך לראות טלנובלות יש כאלה שאנשים שנהנים מזה (כמוני ועוד רבים כמותי) כמו שאתה נהנה לראות כדורגל וכדומה... שלך: מעיין העייפה שאין לה מצב רוח ל-אקשן!

אינה- המאוהבת בנטי....

בואי נגיד כך: אני נחמדה לאנשים שנחמדים אליי וכך ההפך! אז אל תתגרי בי, אוקיי? שלך מעיין

למעלה