לאן הולכים?

עצובה100

New member
לאן הולכים?

התחתנתי עם בעלי לאחר חודשיים. אנחנו נשואים 4 שנים,והמצב גרוע.......הוא לא רוצה ילדים,הוא לא אוהב לבלות,לא רוצה שאני אצא עם חברות,עובד המון שעות. מה הדרך לשקם את הנישואים?

לב יקר

New member
../images/Emo24.gif

עצובה שבת שלום ובוקר טוב הדרך היחדי שאני יוכל להמליץ הוא להפרד מימנו וכמה שיותר מהר. רק דבר אחד לא הבנתי?מה התחתנת עם בול עץ!!!!
בהצלחה לב יקר

הולכים החוצה

כן,כן. בביטוח יש מושג שנקרא TOTAL LOSS.כשרכב נפגע בצורה שלא משתלם או לא ניתן לשקמו ולהחזירו לקדמותו, משתמשים במושג הזה. מה יש לך לשקם בעצם? קודם כל צריך לשקם אותו את זה שלא רוצה כלום. אחד שלא מוביל לא תורם לקשר אבל גם מתנגד לך כל הזמן.זה יכול לקחת בין שנה לעשר שנים לכי תדעי, עם עליות ומורדות,הרבה צער הרבה כאב. כל זמן שאין ילדים, קחי את עצמך וצאי מהקשר הזה, וחפשי לך גבר שרוצה ואומר מה הוא רוצה.

הרה48

New member
שני אנשים עצובים...

ניכר כי לבעלך יש קודם כל בעייה עם עצמו, יתכן והיא קשורה אלייך ואולי לא. אם את אוהבת אותו ואת עצמך, את חייבת לאלץ אותו ללכת לטיפול אישי, זהו אפילו תנאי הכרחי לעזור לו להיפתח בפני מישהו שיוכל לדבר איתו. אם הוא לא יסכים ללכת לטיפול, את צריכה לעזוב אותו, יתכן והפרידה תגרום לו ללכת לטיפול ואם לא, אז תתמודדי עם רעיון הפרידה (לכי לטיפול לבד, לקבל עזרה כדי להתמודד) והתחילי חיים חדשים. אם הוא יתחיל בטיפול: יתכן גם שהתוצאה תהיה פרידה, וזה יהיה בעבורך מבחן לחוסר סיכוי של הזוגיות שלכם. אפשרות שניה, היא שתצטרפי לטיפול זוגי, ושם תוכלו לבחון ביחד את הבעיות. אגב, התגובה הראשונה שלי אחרי קריאת הבעייה, היתה שאת צריכה לעזוב, בדיוק כפי שכתבו לפניי, אבל יש סיכוי שאת חשובה לו ושיש לו בעייה שניתן לפתור. אז נסי ובהצלחה.

עצובה100

New member
תודה.

פתאום אחרי הנישואים גילתי שהוא קנאי בצורה היסטרית, אבל הוא אומר שזאת מאהבה גדולה...... לטיפול זוגי הוא לא רוצה ללכת בשום אופן, בטענה שאי אפשר לשנות אותו. מה לעשות? אני בבעיה,כל החברים והחברות שלי ניתקו איתי קשר לאחר החתונה, ועכשיו להתמודד בפרידה כזאת זה ממש נורא. תעזרו לי.......

לברוח... ומהר

במשך ארבע שנים את מנסה לשנות אותו.. הוא לא רוצה ילדים, לא אוהב לבלות, לא רוצה שתצאי עם חברות, עובד המון שעות, ובטח עוד המון דברים שמפריעים לך ולא כתבת.. האם לא הספיקו לך ארבע שנים להבין שהוא לא הולך להשתנות? מתי תפנימי את זה? עוד ארבע שנים? עוד עשר שנים? וגם, אם יהיו ילדים, הוא ישתנה? הוא ירצה לצאת לבלות? הוא יתן לך לצאת ען חברות? קודם כל תגידי תודה שאין לך ילדים כל עוד אין ילדים, אפשר לפרק את החבילה ביתר קלות. תנצלי את העובדה הזאת ותברחי. כמה שיותר מהר... בהצלחה

עצובה100

New member
קשה לי

דבר אחד טוב, שאני רגילה אליו. אבל זה ממש קשה לי. אשמח לשמוע אנשים שעברו גירושים קשים. הוא כל הזמן אומר לי,שאם נתגרש יהיו לי חיים מרים. מיום ליום אני עצובה יותר.

והיום החיים לא מרים?

הוא מאיים עליך שאם תתגרשו יהיו לך חיים מרים? מה שאת מתארת זה כבר עכשיו גיניהום! אני חושב שהחיים שלך מספיק מרים כבר עכשיו. את לא צריכה לחכות לגירושין בשביל זה.... איך את יכולה לחיות עם מישהו שעוד מאיים עליך ככה? כל עוד אין לכם ילדים, מה יש לך להפסיד? הוא כל היום לא בבית ועוד אומר לך אם לפגוש חברות או לא? הוא שולט מרחוק על חייך אבל לא מוכן לתת את המינימום שאת צריכה? תעשי טובה לעצמך ותעיפי אותו מהחיים שלך אני לא חושב שבלעדיו יכול להיות יותר גרוע. בהצלחה

צאי מהתלות בו

בגלל תלותיות הזדרזת להתחתן אחרי חדשיים. בגלל אותה תלותיות את פוחדת מגירושין לאחר ארבע שנים אומללות (הודי לאלוהים שלא ילדת ילדים בינתיים). מה כבר יכול להיות קשה בגירושין אם אין לכם ילדים? רכוש - התיעצי עם עו"ד לגבי עמידה על שלך לחלוקה הוגנת. לדעתי גם אם תוותרי בנדיבות על רכוש כדי להאיץ גירושין, זה עדיף עבורך. לגבי התלותיות שלך - היא קשורה לחוסר ביטחון עצמי. טפלי בזה באופן אישי בהזדמנות הראשונה שמתאפשר לך (סדנאות, פסיכולוגים וכו'). אחר כך חפשי מישהו שיהיה לך שותף, לא רודן. בהצלחה.

למעלה