לאן הולכים?

לאן הולכים?

חלמתי שאני ילדת אינדיגו, לא ידעתי מזה.שאני נמצאת על נהר בסירה קטנה ומסבירים לי על לוח גיר בשמיים שהמוח שלי שונה משל אחרים, כי כולו בצבע אינדיגו.. אז מתקשרת אמרה לי שאני אכן כזו. אני יודעת שיש משהו חשוב שעליי לעשות, שעליי להיות,אני חולןמת דברים שעדיין לא קרו.. נשמע מוזר, אני יודעת.. הנשמה שלי זועקת, ואני לא מצליחה לשמוע את הכיוון. אני רעבה לידע בנושא, קראתי את כל הספרים, שמעתי דיסקים, הרצאות, הייתי אצל מתקשרים, וחסר לי עדיין. אני מאוד צעירה עדיין, רק בת 23, אבל אני מרגישה שמשהו מאוד דחוף פה. לאן הולכים?

רותי 11

New member
מאיה שאלה טובה - אבל ראשית

ברוכה הבאה. אני יענה לך בהרחבה מאוחר יותר כשאני אתפנה ויש הרבה מה להרחיב בנושא כמובן שאני אביא רק חלקית וראשי פרקים

הרחבה..או משהו כזה

רותי תודה על תגובתך קודם כל.אני קראתי המון על המימד החמישי ועל השינוי הקרב, אני גם יודעת את "תפקידי" בתור אינדיגו, ורק ממש לאחרונה התחלתי לקבל את השוני שבי במקום להילחם בו, אבל השאלה שלי היא מה עושים כדי להבין מה התיקון והייעוד האישיים שלי? קורה לי המון שאני יודעת מה עליי לעשות/להיות, אני ממש יודעת, ואז אני שוכחת! זה כל כך מוזר. אני אפילו יכולה לעשות את זה מרצון, אני בכוח מכריחה את עצמי לדעת, אני פתאום יודעת לשתי שניות, נהיה לי פרפרים בבטן, ואז פוף! זה נעלם. אני יכולה לעשות את זה 60 פעם וכל פעם לשכוח. אני רוצה לדעת עוד ועוד ועוד, ואני לא מוצאת.. אני מרגישה אבודה בגלל החוסר ידע הקוסמי והאישי שאני מרגישה תקועה בו.האם יכול להיות שזה בגלל שאני לא מוכנה לקבל אותו? שאני לא אמורה לקבל אותו עדיין?

רותי 11

New member
אני חושבת שזה קורה לך בגלל

בלבול. בגלל לחץ, את צריכה להירגע לעשות יותר מדיטציות לאזן את עצמך לקחת את הדברים לאט וברכות פחות בלחץ ולא נורא אם שכחת אם זה חשוב זה יחזור וככל שתהיי רגועה יותר הדברים יצופו ותהיי מחוברת יותר לאינטואיציה שלך ללב שלך אז תרגעי אל תחמירי עם עצמך זה הכי חשוב ותני לדברים לזרום בקצב שלהם אל תנסי להאיץ בתהלכים.

רותי 11

New member
מאיה וקצת בהרחבה לגבי מה שכתבת

חלמת שאת ילדת אינדיגו - ומן הסתם את כנראה ילדת אינדיגו. אכן ילדי האינדיגו שונים ברמת התדר שלהם מרוב האנושות, הם באו עם יכולות וכלים רוחניים שונים ומתקדמים יותר - יש להם שליחות לא קלה כאן, בגדול הם באו לפרוץ מסגרות לשנות אותן ולהכין את הקרקע לילדי הקריסטל ובעצם לכולנו. הם ילדים רגישים מאוד, ודי הולכים בתחושה שלא מבינים אותם. זה שאת חולמת חלומות נבואיים ממש לא מוזר. אכן נשמתך מבקשת לפרוץ החוצה, כי את חשה בתוכך את הדחיפות שיש היום, ואת לא טועה בגדול אנחנו הולכים לקראת שינוי מאוד גדול התהליך כבר התחיל לפני מספר שנים והוא תופס תאוצה מרגע לרגע. לא סתם קורים המון דברים הן בפאן האישי והן בפאן הקוסמי. אנחנו בפיתחו של עידן חדש, אבל לפני שאנחנו נכנס אליו במלואו אנחנו צריכים לפני כן לקפוץ מימד (לחמישי) זה הולך לקרות לרוב האנושות בשנים הקרובות מאוד. השנה הולך לקרות משהו מאוד מאוד משמעותי בעניין האמת שמדובר על ספטמבר שמתחיל תהליך עוצמתי שסופו יהיה בשנת 2012 . די קרוב הייתי אומרת לגבי מידע מה הולך לקרות יש היום המון תיקשורים שיורדים בנושא, המון מידע זורם לכאן ברמה הגלובלית אם את מכירה את האתר אור ואהבה הייתי אומרת שהוא האתר המוביל בתחום התקשורים העדכניים ביותר. ולגבי גילך את אולי צעירה בגיל הכרונולוגי הארצי אבל נשמתך עתיקה מאוד.

למעלה