לאן הולכים החיים........

דור6

New member
לאן הולכים החיים........

אני עוד הפעם בתקופה לא משהו של החיים לא מסוגל לקבל את עצמי .בלי חברה.לא מדבר עם אנשים זרים בקיצר כלום כל היום אני יושב בדיכאון .והזמן ....הזמן עובר בטיל אני כבר בן 22 וחצי לא ילד בלי חברה כבר אמרתי??מה אני עושה איך אני מתגבר על החוסר בטחון איך אני משלים עם עצמי עם מי שאני כי די אני מבין שמגמגם אני אהיה כל החיים....בדרגות אלו ואחרות אבל מגמגם וחרא לי פשוט חרא לי חוץ מהעובדה שבלימודים אני מצטיין בלי עין הרע אני מרגיש שאין לי שום אושר בחיים.זתומרת אני עושה טלפונים לבד עושה הכל אבל תלוי בדיבור יום אחד שטף כמעט לגמרי ויום אחד חרא וזה מערער לי תבטחון.אתמול היינו בשיעור מתמטיקה אני בקורס ויש מישהי שאני קצת דלוק עליה יענו התחלתי איתה אבל יש לה חבר 3 שנים בכל אופן אמרתי לעצמי שאני שם זין על הגימגום ומדבר מול כולם שואל את המרצה על בעיות שהיו לי והכל דיברתי וקצת גימגמתי וזה גרם לי להרגיש חרא לא להרגיש יותר טוב עם עצמי .....מתי אני יעשה שלום עם עצמי אני מרגיש שאין לי כלום טוב בחיים.אז אולי אני יצליח בחיים יגיע בעזרת השם להנדסת ביוטכנולוגיה בבן גוריון והכל יהיה טוב אבל בלי בחורה אפילו בבית לוחצים עלי כבר לבהיא מישהי הבייתה.תעזרו לי ככה אני לא יכול להמשיך אני כבר נשבר כולם עם חברות אני לבד....כולם מדברים בכיף אני לא ....רע לי ממש רע..................

vicz

New member
במילים של השיר

אם יש לך רגליים לצאת אל הרחוב אם יש בך ת'כוח לקום ולעזוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב לפני שנעלם - תסכל ותראה את הכחול של השמיים ותגיד תודה שיש לך עיניים.............................. ככה אנחנו בני אדם - תמיד מודאגים ממה שאין לנו תמיד לוקחים את מה שיש לנו כמובן מעליו - כלום טוב בחיים כל אחד חסר לו משהו כל אחד חושב: לו היה לי אותו - החיים שלי היו מסתדרים באופן פלא אם לא הייתי מגמגם - בחורות היו מסתערות עליי, מחכות מתחת לבית שלי, זורקות עליי חזיות כשהייתי יוצא ואם הייתי יכול לדבר עם אנשים זרים מבלי לחשוש - אז, אז הייתי מאושר באמת והאמת היא שזה לא ככה ויותר קל לכעוס ולהאשים מלקחת אחראיות לכולם יש חברות: האם זה אומר שיש לך חברים, שאתה לא לגמרי לבד בחיים???? שמישהו בכל זאת מדבר איתך מדי פעם?? המפשחה לוחצת עליך להביא מישהי הביתה???? יש לך בית?? מיטה??? מקרר ובו אוכל???? יש לך בני משפחה שדואגים לך ורוצים את טובתך??????????????????????? אתה לוקח קורס במתמטיקה לקראת לימודיי תואר יוקרתי למדי???? יש לך מטרה ואתה עובד לקראתה???? יש לך אפשרות כלכלית ללמוד??? ולבחור את העתיד??? אתה מתלונן רק על הגמגום - האם זה אומר שחוץ מזה אתה בריא, הולך על 2 רגליים, רואה ב-2 עיניים, שומע ב-2 אוזניים ומפצה בהחלט להגיע ל-23 ??????????????????????????????? בעזרת השם!!!!!!!! יש לך גם אמונה.......טוב אותה יש בכל מקרה. גם אם אין דבר מהאמור לעיל. כשאני מרגישה רע, אני פונה אליו והוא נותן לי סימנים קטנים, רק בשביל לפייס ובתמורה אני מפסיקה להתלונן ולהתבכיין ולהגיד למה אני מסכנה ואומללה שכמותי, לא יכולה לקנות גרעינים שחורים בקיוסק כי אומרים שזה חטא, להגיד שאין לך דבר כשיש לך כמעט הכל ואת השאר גם אפשר לקבל עם קצת מאמץ, השקעה ואמונה אני מבינה את התסכול גם לי יש ימים כאלה להתחבא מתחת למיטה ולמות ואני צריכה מישהו שיתפוס אותי ויוציא אותי מזה וזה מה שניסיתי לעשות מקווה שעזר קצת

royi69

New member
קבלה עצמית ...

אתה צריך לראות את הדברים הטובים שיש לך בחיים אם אתה כרגע לומד ומצטיין בכך כבר יש לך סיבה טובה לחייך הכול כבר יבוא מעצמו, קבלה עצמית היא דבר נורא חושב אז נכון שיום אחד אנחנו מדברים שוטף וביום השני קצת פחות אבל אל תשכח שמחר זה יום חדש וגם בו אנחנו נדבר יותר טוב ברגע שתקבל את עצמך כמי שאתה בדיוק ככה גם הסביבה תקבל אותך אנחנו בלי להיות מודעים מקרינים לסביבה את החוסר בטחון ומה שהצד השני רוצה לראות זה גבר/אישה עם בטחון למרות כול "המגבלות" שיש. שים לב שאתה תמיד מחפש את האושר "מתי אני אהיה מאושר" תאוריות אולי ישמעו לך טפשיות אומרות שאין דבר כזה אושר , אושר הוא הרגע העכשוי שבו אתה נמצא ,אולי זה ישמע לך פלצני אבל תקום בבוקר ותגיד לעצמך "היום אני מאושר" תאמין באושר שלך כרגע ולא כשתסיים את הלימודים או שתהיה לך חברה כי אז יהיו צרות אחרות. ועצה קטנה ממני כגבר : אז נכון שקצת קשה להכיר בחורה כי יש את הקושי של הדיבור אבל שני דברים לי אליך 1.בחורה ברמה תקבל אותך בדיוק כפי שאתה עם כול המגבלות ותדע לקבל זאת באהבה ובהומור (אצלי חושבים שזה סקסי ככה לפחות אומרים ) 2.עניים אומרות הכול אני לכול הפחות לא תמיד מתחיל עם הפה אלא עם העניים וברגע שאני רואה שהצד השני מעוניין אני ניגש עם הרבה יותר בטחון (מה שקצת מקל על הדיבור) 3.יש היום אתרי איטרנט שבהם ניתן להכיר נשים הדיבור דרך המחשב גורם לך להקשר לאדם בלי לדעת את המגבלה של בדיבור ואז שמגיעים לקטע של הפגישה הגמגום בכלל לא מפריע כי היא למדה להכיר את האישות שלך עוד לפני. תבטיח לעצמך שמחר בבוקר הוא יום חדש אתה מחייך כול היום מפגין בטחון מתלבש יפה מסדר את השיער והולך לכבוש את העולם . "אל תדאג למחר. מחר כבר ידאג לעצמו לבדו. לכל יום יש מספיק צרות משל עצמו אחרי הכל, היום הוא המחר שבגללו דאגת אתמול" רועי

בוא אני אקח אותך לבית לוינסטיןן ו

תענה לך על השאלה שלך>לאן לוקחים אותך החיים?אתה תודה 1000 פעם לאלוהים את הבעייה שיש לך לעומת אנשים שנשארו בלי כלום>ואני מדבר על בריאות לא על כסף.מה זה להכיר בחורה?זה שטות >יש מיליונים בחוץ>אתה רוצה להכיר נשים שרוצות לצאת?בוא אני אקח אותך לבית מעצר>חחח סתם בדיחהההה

shuky63

New member
דור,אתה פשוט לחוץ מידי וזו הסיבה

שעוד אין לך בת זוג.גם אני הייתי לחוץ כמוך בגילך ובנות ברחו ממני כמו מאש(טוב אני גם לא חתיך כמוך) רק תרגע קצת ותראה שתוך שנה שנתיים הכל יהיה בסדר. הרי חוץ מהעיניין הזה אני רואה שהולך לך מצוין. מציע לך לבוא לפעמים להייד פרק להתאמן בדיבור(טוב את זה אני מציע ממניעים אנוכיים לגמרי כי חזרתי עכשיו לעבוד על השטף אצל ברברה ואני צריך מישהו שיתן לי פידבק)

דור6

New member
תודה לכם שכולכם תומכים

זה באמת עוזר היום אני באמת מרגיש יותר טוב כבר היום למשל עבדתי עם משיהו כעוזר נהג הוא אמר לי להקריא לו טלפון הקראתי ומהר אז הוא אמר לי להקריא לו לאט כי אני לא ברור......פעם הייתי נעלב אולי אנ יאקח את זה כמחמאה אני כבר לא מגמגם אני מדבר לפעמים לא ברור מעוות קצת מילים.....אנערף בנוגע לבחורות מה אני יגיד כולכם צודקים שאין כזה דבר אושר תמידי כי מה לעשות "שיא האפנס!" כמו שאומרים ואני סמוך ובטוח שגם אם תהיה לי חברה תהיה לי סיבה אחרת לקטר פשוט אם היה לי ניסיון והכל כמו כולם הייתי לוקח את החיים ביתר קלות תבינו אחים שלי הזמן עובד לרעתנו ואת זה אני קולט בכל פעם שאני הולך לבנק ניכנס לסגנית מדבר עם הפקידה כולם אומרים לי אדוני.....כאילו אני,דורון הג'ינג'י זה שרואה עדיין סרטים מצוירים הוא כבר אדון....לא ילד אחותי זאתי שאני מכיר מאז שפקחתי עיניים לראשונה עוד 3 וחצי חודשים בעזרת השם מתחתנת אני מרגיש כאילו החיים של כולם זזים ורק שלי בסטנד ביי.....אתם מבינים ,לימודים זה לא הכל שכל זה לא הכל הצטיינות היא לא הכל בחיים ההנאות הקטנות של החיים הם אלה שעושים את החיים למה תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה לא יביא לי בחורה ,לא יביא לי בטחון אולי בטחון כלכלי וזה לא הכל........קיצר,נקווה לטוב מה לעשות אני מנסה לשים זין על כולם וכשאני שם זין אני בדרך כלל מדבר הרבה יותר טוב,ביי בינתיים

למעלה