לאן הולך הרגש???

לאן הולך הרגש???

נו טוב אני יודע נעלמתי. אתם יודעים מה, אספר לכם למה. בתקופות של אור ושמחה די קל לתת עדוד. נאלץ להודות בכך שאני אדם נותן ושונא לקחת. אז בקיצור קצת עייף לי על הנשמה לאחרונה... אז אני אחזור שזה יעבור . עד אז או עד שנפגש שנית. רק טוב. סגול. נ.ב אני יודע ששם ההודעה אינו שווה לתוכן אבל פשוט התחרטתי באמצע.

מתוקית.

New member
../images/Emo39.gif

אדם שיודע לתת צריך ללמוד גם לקבל הנה אני השארתי לך כאן פרח עייף על הנשמה.. אולי הנשמה צריכה קצת מים אולי נופים אחרים אבל הכי בטוח שהנשמה צריכה לפרוק מטען ולקחת אויר צח בהצלחה סגול שהכל יעבור לך ממול ג´ול

מתעקשת על סגוללללללללללללללל

הייייייייי רגעעעעעעעעע לאן אתה הולך??? בשביל מה יש גחליליות בעולם?? הא??? מכירה את המשפט נותן ושונא לקחת אז אולי... הגיע הזמן טיפ טיפה לקבל?? הלו?????????? אל תלך סגול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אתה עייף ועייף לך על הנשמה... מייד שולחת לך סלסלה של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וגם שקית של כוכבי כוח אבל יותר מהכל אני עולה לי על המטאטא שלי ועפה לכיוון שלך... ואני אשב על העץ שפונה לחדר שלך ובלילה ארעד מקור (איך אני בנקיפות מצפון??
)ואולי גם אחלה לי... ואקבל נזלת עד שתפתח את החלון ונוכל כולנו להיות כאן או שם בשבילך שא ברכה ורק טוב!!!

סילבסטר

New member
יודע אני מה אתה צריך ...

לפני שתשאל מאיפה האגו מהיכן היכולת לנחש (צריך לנחש רק שש... אופס זה שיך למקום אחר <:) הייתי שם נתתי ,חילקתי,הסתדרתי ולבסוף פשוט ניגמרתי ... אתה צריך לנשום עמוק לדחוף
לפה לנתק את
לעשות ביד ימין
וההמשך ידוע .......... אז בפעם הבאה שאני נכנס ל
מנתק את
שם
נגד ה
וממלא
אתה יודע מה לעשות

סיל !!!

אני מקווה שהוא הבין מה לעשות כי אני ממש לא (חוץ מהקטע של יד ימין
) מקווה ששלומך טוב... געגעתי רק טוב!!!

סילבסטר

New member
שלומי ...

די משועשע ברגעים אלו הואיל וההודעה ממוענת אליו דיברתי בשפתו אליך התיחסתי במקום אחר אנימניח שאראה את תגובתך בהמשך....

למעלה