לאן הגעתי ?

shir0071

New member
לאן הגעתי ?

היי לכולם, רציתי לברר אם אני במקום הנכון... אולי יש פורום נפרד לרווקים/ות פנסיונרים. אני רווקה גאה (במובן ההטרוסקסואלי), האמת לא כל כך גאה, ודי מובאסת אבל לא מובסת, ומנסה שהרווקות לא תפגע לי באיכות החיים - כלומר, תקצץ במספר הטיולים שאני יכולה לצאת איתם כי "בת" לבד באוהל זה די מפחיד, במספר הסרטים שאני יכולה לראות כי לפעמים זה מבאס ללכת לבד וכו' וכו'... - הגעתי למקום הנכון? אני בת 37, ירושלמית (בעוונותיי) ו נ מ א ס לי מאתרי היכרויות. טוב, יצא מבולבל. שתי שאלות קונקרטיות: 1. יש פה אנשים בגילי פחות או יותר ? 2. יש למישהו/י רעיונות איך שוברים את מעגל הבדידות שנדמה לי שדי סוגר עלי? המון תודה !

Natalila

New member
קודם כל..

ברוכה הבאה
בקשר לשאלתך איך לשבור את מעגל הבדידות.. הלוואי והיתה לי תשובה אבל לא נראה לי שיש לזה תשובה. כח מה שנותר לי הוא רק לאחל לך שהוא באמת ישבר כמה שיותר מהר.. עד אז.. את מוזמנת להישאר איתנו

shir0071

New member
עושה רושם שהגעתי למקום נחמד !

טוב, מה שבטוח שכולן כאן נחמדות. תודה רבה על כל התשובות. מיובש לי כרגע השכל, אבל כשיצוץ לי איזה דבר חוכמה לכתוב אכתוב בחזרה. שוב תודה.

Barvazoom

New member
היי שיר, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אנשים בגילך יש פה, גם אנשים לא בגילך יש פה... בקיצור - יש מכל וכל. לא כולם כותבים גלוי, חלקם רק קוראים. תראי לאן נושבת הרוח בשרשורים הקיימים ואל תהססי לכתוב נושאים משלך. בנוגע למעגל הבדידות - משפט אחד שמהדהד לי בראש: להיות לבד לא אומר בהכרח שאת בודדה. איפה החברים שלך? הידידים שלך? משפחה? אחיינים ואחייניות? ספרים? מקומות בילוי? חוגים? טיולים? כל אחד יודע מה עושה לו טוב. תמצאי מה נותן לך כוחות ולא מוריד אותך מטה בבעסה כי אין בן זוג. קל אולי לומר וקשה יותר ליישם אבל זו העיצה הכי טובה שאני יכולה לתת כי כל אחד אינדיבידואלי... בכל אופן קחי
ושיהיה לך יום נפלא! :)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כדי להפיג את הבדידות עליך להשאר איתנו, בקשר להכרויות זה לא בדיוק מה שהולך כאן אבל לפעמים לא כל מה שלא הולך, בא. אנשים בגילך תמצאי פה אבל אצלנו לא עובד הגיל.... בקיצור ולעינין כמו שהמורה לספרות שלי הייתה אומרת "קצר וקולע ולא ארוך וצולע" העוגיות שם ==>> הנס אצל ספיידי שאר הדברים במטבח החדש של מותר לי ו..... היי!! אני קושקוש!

extream

New member
יש ויש ואפילו גם גאים

קצת הגזמת עם נושא הפנסיונרית אל תמהרי ותתפסי להגדרות האלה גם אני לא מכיר נוסחה לשבור את מעגל הבדידיות אבל כאן יש אנשים חמים והרבה יחד אז גם אני אצטרף לברוכה הבאה למרות שאת הנס והעוגיות כמה שחיפשתי עדיין לא מצאתי אפילו את המטבח תגידו אין יין???

למעלה