לאן הגענו

רינתי15

New member
לאן הגענו

פורום פאקצות.. פי המצב קשה רצח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשיתם לי תיום תודה חמודות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סעו לשלולם מואה כפרעליכן גכנרענןכק צ'צויות בונבנות עם סטייל ושיק כל כך נשמות חיים שלי מואה גכעוןגדע בעעע צ'או

d00sh

New member
וואי כל כך נמאס להגיד את זה :/

אבל את נראית חמודה אז אני אגיד לך: הפורום הוא פארודיה על פאקצות!! כאן מראים כמה שההתנהגות שלהן מגוחכת.. פאקצה אמיתי לא יודעת שהיא כזה אלא אם כן היא וונאבי .. פאקצות אמיתיות גם לו מודות בזה... יום טוב.. ועכשיו כשאת יודעת על מה הפורום את מוזמנת להצטרף..

רינתי15

New member
חחחחחחחחחח

חחחחחחחח מצחיק לי קצת.. יהיה טוב מואה תהנו אני מוותרת על התענוג

victoria777

New member
שכחת לציין

שהפקאצות היחידות שמגיעות לפה הן אלו שיורדות על הפורום הזה.

Marble Arch

New member
טוב, ברור שזה לא מובן.

המילה 'פארודיה' זאת מילה מסובכת לא?

יאוווו לייקקקק תודהה../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

לייק כפרות עליך
לייק, תעשי לי ילד^_^ בעצם, עזבי..
אני מעדיפה את הילדים שלי בלי שגיאות כתיב ועם יכולת הבנת הנקרא ששואפת לאפס

כפרה אני שמחה שעשיתי לך תיום נשמה!

אוצר שילי לוב יווווווווווווו את כל הפאקצותתתתת!!!!

למעלה