לאן הגענו?!?!?

i am just me

New member
לאן הגענו?!?!?

סתם משהו שמטריד אותי בלי קשר ישיר לימין ושמאל... אני הלכתי להנאתי לפני כמה ימים במרכז העיר (ירושלים) ועברו לידי כמה רוכבי אופניים שהדבר היחיד שזכור לי מהם זה האקדח השחור והנוצץ שהיה על החגורה של אחד מהם. אחר כך עליתי על אוטובוס לתחנה המרכזית ואיתי עלה מאבטח, חמוש, שעבר ובדק אם יש במקרה פצצה על האוטובוס. בתחנה המרכזית עברתי את הבדיקה הביטחונית הפנאטית אבל בפנים עדיין הסתובבו עשרות אנשים במדים עם M16 ואחר כך באוטובוס ישב לידי מישהו (אזרח) עם עוזי מקוצר מונח על ברכיו. אני יודעת שכולכם רואים את הדברים האלה כל יום ואתם לא מבינים מה מוזר בזה, אבל אתם לא חושבים שזה קצת דפוק? השאלה שלי היא: איך אנחנו יכולים לחשוב על עצמנו כחברה נורמלית כאשר זאת הנורמה שלנו?

ד ר ו ר 1

New member
את מעלה, לדעתי, שאלות מאד לגיטימיות

ואני באמת חושב שאלו שאלות שטוב שהן נשאלות - מקומם של הרובים, של המאפיינים המיליטריסטים, בתוך החברה -האזרחית- שצריכה להיות כאן. אני יכול להפנות אותך לאיזשהו משהו נחמד שנמצא באתר פרופיל חדש, ואפילו עולה בתערוכה של פעילות התנועה מציגות במקומות ובזמנים שונים, בנושא 'חברה במדים'. שווה עיון. לינק

croovy

New member
|זר| רק תזכירי לי מה את נושאת איתך

לכל מקום? סכין יפני? ואפילו לא שלך?

croovy

New member
לעזאזל! ביטלו לי את הלוגו!

מה כדאי? שיהיה
...

i am just me

New member
זה שימושי! אף אחד לא יכול לחתוך

פלריג של "יהודי לא מגרש יהודי" עם M16 נכון? אז להסתובב עם סכין יפני זה שימושי אבל לא פוגע באף אחד. חוץ מזה, אתה מנסה לדפוק לי את הקייס?

Lightning82

New member
אז תביאי איתך את הסכין מחר (היום..)

בטח נצטרך להוריד הרבה פלריגים (מקווה שהפעם החברה ישאירו קצת יותר חוט בחיבור למנורת הרחוב, לא היה קל לחתוך אותו אחרי העצרת)

Deathatred

New member
צודקת לחלוטין

במקום למגר את אלה הבאים לכלותינו כמו כל חברה שפויה ולהכות בטרור הפלשתיני בשטחו הוא, אנחנו יושבים בפסיביות ומחכים שיפגע בעורף שלנו. המאבטחים הם קו ההגנה האחרון, שיעילותו לא גבוהה במיוחד, אין לזה שום קשר למיליטריזם. ההגנה הכי טובה נגד הטרור היא תקיפת בסיסי הטרור, השמדת מנהיגי הטרור ופגיעה בממניהם ותומכיהם. הטרור בחברון פחת משמעותית רק אחרי שהחלו במסע ציד נרחב נגד ראשי הטרור בעיר וחמולת קוואסמה, שמהווה את הנהגת החמאס בעיר. לצערי, רק אחרי הריגתו של באדר בקרב יריות בבניין רב קומות הבינו בצה"ל שחבל לסכן חיילים ולהצעיד אותם לפי דרישות השמאל הקיצוני למלכודות הנפץ שהכינו המחבלים, ואפשר לגמור את העסק מהר, חלק, באופן אלגנטי וללא אבדות לכוחותינו עם פשוט מביאים דחפור שיוציא את המחבל מהבית ע"י הוצאת הבית מעל המחבל.

skywalker 8

New member
רצוי שזה יהיה המחבל, אבל

מקסימום יפגעו כמה "תושבים" פלסטינים משת"פים.

MoonShield

New member
צודק... אין שום סיבה...

למה שאשתו וילדיו ירצו להסתובב לידו? הוא מחבל.... למה שכניו מוכנים לגור ליד מחבל...? אם הם לא עוברים לבית אחר סימן שהם משת"פים.

skywalker 8

New member
הטרור פוגע בחברה הפלסטינית.

אנחנו לא צריכים לסכן חיילים בכדי שלפלסטינים יהיה יותר "נוח". הפלסטינים ברובם תומכים בטרור והם משלמים על זה.

למעלה