לאן הגענו

לאן הגענו

היום חזרתי לבית ספר הישן שלי, לבקר סתם ולהגיד שלום לכמה מורים... ומה ראיתי?? חבורה של מיקרובים בגובה מטר עשרים באים ובוחנים אותי כשביד שלהם חתיכת צלופן שקופה צבעונית ומכוערת שהם מחזיקים מעל העין!!! ואז הם מתחילים לבחון את רמת הכוח שלי, בטענה שזה סקאוטר!! ואני מתרגז (אני חושב שהם ראו את הרמה עולה) התחשק לי להביא להם סטירה חזקה מאוד אבל לא היה נעים בגלל שהיו כמה מורים באיזור... אז פשוט עפתי מהמקום (במובן הציורי) ולא עשיתי כלום בנדון.

roychu

New member
חננה ../images/Emo3.gif

הייתה צריך לקשור את פאשקה לאיזה עמוד ולהדגים עליו מה יעשה לאיש אשר יעצבן את סאייני עמיקם.

KeNNy7

New member
חחחחחחחח

אצלנו פעם שברו משקפי שמש ועשו מזה סקאוטאר שלא לדבר על הצרחות "באם באם מקיטה"

Shazamit

New member
בלה...

אני הייתי יורה עליהם קמאהאמהא ואז עפה משם.
תסתכל על הצד החיובי בעניין... לפחות הם מדברים על הסדרה?

humi

New member
אגב...

אתמול הייתי בדוכן בכפר סבא אם רייסט וקניתי קלפים (ראה הודעה למעלה)ובאו כמה ילדים אדיוטים ואמרו "ווואאאייי דרגון בול זי איבזה מגניב אוווו" אבל הם לא ידעו כמה דברים: בקשר לקלפים: "מה אפשר לקחת כמה קלפים שרוצים יאאאלה אזה בו ניקח"(הקלפים היו למחירה) בקשר לקלפים של GT:"מה זה? זה לא דרגון בול זי נכון?כך הם שאלו אותי "לא עניתי להם זה GT"אבל לא היה לי כוח להסביר להם הכל כי ראיתי שהם מטומטמים. היו עוד קטעים אבל אין לי כוח לכתוב את כולם

שני כלבים, הילדים האלה

הם חשבו שאפשר לקחת מה שרוצים, אמרנו להם שזה למכירה אז הם אומרים "אה, לא שווה." אגב, שמתם-לב איזה חוצפה יש היום לדור הצעיר? הם חושבים שדרגון בול זי זה תינוקי בגלל ערוץ הילדים (אררר...
) אז הם עושים לנו: "מה אתם קונים את זה? בני כמה אתם?" וכל הזמן שאלו אותנו כמה עולה כל דבר וזה, כאילו אנחנו המוכרים! שני כולירעות!

digiash

New member
>< וואי היתי בועט בהם לעעזל!

אני שונא ילדים כאלה!!!

Brolly

New member
טוב...

אולי הם סתם מתלהבים בגלל הקלפים וכל זה אבל הם לא מטומטמים אם אתה רואה קלפים יפים של סדרה שאתה לא מכיר אתה לא תוהה מה הסדרה ושואל אחרים? אני כן...

Ryuu Akuma

New member
חחחח.. 2 דברים

1) מה אתה איזה דפוק ? תן להם בעיטה מסובבת לראש כל אחד.. חח מאז שקראתי למורה לערבית שלי זונה.. אני ילד ערס
סתם... אבל בכל זאת.. מהם דפוקים בשכל ?? 2) אח שלי.. עם כל זה שירדתי עליך מקודם.. אתה גבר !!!!! אחלה ובאמת אחלה של חתימה.. לא חשבתי לשים משהו בסגנון... אבל לקחת את ההכי טוב.. חשבתי על לשים את הנאמבר אוף דה ביסט.. אבל.. לא יודע.. נראה.. אבל בן אדם.. אתה אחלה !

למעלה