לאן הגענו..

שלי 9

New member
לאן הגענו.. ../images/Emo46.gif

סביר להניח שרובכם שמעתם על המקרה המזעזע בו נוצלה/נאנסה באופן מחפיר הילדה/נערה בת 13 ע"י חיילים ואזרחים בבסיס חיל האוויר הסגור. המקרה הזה לא נותן לי מנוח, מה עבר במוחם של אותם גברים צעירים שידעו היטב כי מעשיה של הילדה נובעים ממצוקה איומה (בילבול של מין עם אהבה, חסכים רגשיים ועוד) והעדר שיקול דעת עצמאי ותבוני מפאת גילה הצעיר?,. כל זה לא ממש הפריע להם להעביר את השמועה מפה לאוזן ,לבצע בה את מעשיהם מעוררי הפלצות..לממש את גבריותם האפסית באופן הכי שפל שניתן להעלות על הדעת. לאן נעלם המצפון? איפה המוסר? תעודת עניות ענקית לחברה בה אנחנו חיים. נ.ב. העובדה שבעילת הקטינה לא בוצעה בכח (ע"פ התיקשורת) לא מפחיתה את עוצמת הסלידה מהמעשים, להפך).

שלי 9

New member
יערית , אני לא מרגישה איזה

"צרימה" בלתי נסבלת בהעלאת הנושא.. אם זה מפריע לך מתנצלת..

ozzz64

New member
זה באמת מזעזע .

צריך לחכות לחקירה , קשה להאמין .

ozzz64

New member
זה בסדר גבריאל .

אם הם יודעים...האוייב בטח יודע .

אייל 401

New member
גבריאל

בגלישה איטית בגוגל אתה מגלה מה יש בכל בסיס . בחיפוש מעמיק איזה דגמים של אפ 16

G a v ® i e L

New member
אייל,

בעידן שמדווחים בתקשורת על שיגורו של לווין ביון חדש ויומיים אחרי משדרים ב"מבט" את הצילומים...כבר כמעט שום דבר אינו סודי, אבל אני שירתתי בחיל בעידן שהכל היה סופר-שושו...אז פתאום צרם לי. תקוע במנטליות הישנה ההיא. ג' מהשב"כ.

אייל 401

New member
גבריאל גם אני הייתי שם

אל תיקח קשה הרי אם תחפש טוב בגוגל תיצא גם תמונות מחזור שלך מהיסודי

יעלה20051

New member
אייל אני חושבת כמוך שכן צריך שהכל

יהיה בשקט ולא יפרסמו כל פיפס! אבל לא להוסיף שמן למדורה ולדבר על זה כאן ולדסקס כי מי יודע מי רואה את הידיעות שנמסרות כאן לך תדע!!! בידידות יעלה

מזל חי

New member
אכן עצוב ורע

שמעתי את שוב היום. וכאילו היה חסר גם הוסיפו עוד ענין של אב שאנס את ביתו מאז היתה בת 11... אתם קולטים????????? אני ממש אבל ממש לא מצליחה להבין את הרשע והחולניות הזאת!

שנתיים שנתיים תמימות

ואני שואלת את את עצמי איזה תקשורת הייתה לילדה עם ההורים שלה רבי המעלה.

למעלה