לאן אתם טסים לחו"ל

אאאססס

New member
לאן אתם טסים לחו"ל

בגלל הגיוס רובנו לא נוכל לטוס לפחות שנתיים-שלוש,ארבע במקרה שנצא לקצונה,וחמש אם אנחנו יש מתחילים ללמוד (מה שאני מקווה לעשות..) אני מרגיש קצת לחץ ובלי קשר גם המון רצון לטוס לחו"ל כמה שיותר בגלל זה,ומעניין אותי אם זה גם אצלכם ככה..הייתי עכשיו בלונדון שבוע עם חברה שלי,ואנחנו מקווים לעבוד ולטוס שוב לאיזה סופשבוע במקום זול בהרבה לפני הגיוס של שנינו (יוון,תורכיה כזה..). חוצמזה נאלצתי לבטל את הכרטיס שלי לטיול של 12 יום לקרואטיה ומנטנגרו עם המשפחה שלי,כי הנסיעה היא באוגוסט וסביר להניח שהמיונים שלי יתנגשו עם זה.. לא שכל כך רציתי ליסוע,אבל עכשיו הם גם הציעו לי ליסוע איתם לגרמניה תוך כדי כנס שלהם שם באוקטובר,ונראה לי שאסכים. אז ספרו מה איתכם,לאן אתם נוסעים או נסעתם,לכמה זמן,עם מי וכו'..

צריך כסף ואז מייבי נטוס../images/Emo77.gif

יש הרבה זמן עד אפריל

lihi r

New member
ים המלח../images/Emo3.gif

נחשב חו"ל?? צריכים כסף בשביל לטוס ובשביל זה צריך עבודה מה שאני לא בדיוק מוצאת ככה שאני צריכה להסתפק בים המלח בינתיים

keren007

New member
אוקיי ההתלבטות היא כזאת:

אני יכולה ליסוע בקרוב (מאד) לטורקיה ל3 ימים ולפי דעתי בזאת זה נגמר מבחינת טיולים לפני הצבא (ואני מתגייסת באפריל 2006), ואני יכולה ליסוע עכשיו לאילת לכמה ימים ושלב מאוחר יותר ליסוע לחו"ל למשהו מענין יותר סיבכתי את עצמי

JMSixfeetsmall

New member
חו"ל בא אליי, אני לא צריכה לנסוע../images/Emo9.gif

חוץ מזה שאין כסף גם אם הייתי רוצה.

../images/Emo160.gif

קודם כל נתחיל בזה שבשביל לטוס צריך כסף... ובשביל כסף צריך לעבוד. אז עד שאני אחסוך מספיק כסף כבר נחליט לאן טסים. בטח זה יהיה תורכיה/קפריסין/יוון או משהו כזה.

omer87

New member
איזה כיף שלעשירים יש צרות!!!!

נראה אותך טס בטרנספרים של ישראייר

ToryMaster

New member
גרמניה זה שליטה

אני מתכננת לנסוע לאיזור של יוון/קפריסין באוגוסט, אבל נכון לעכשיו התחזיות בנוגע לזה נעשות קודרות מרגע לרגע. מקסימום, אילת
או שנחסוך השנה, וניסע לארה"ב בשנה הבאה.

למעלה