לאן אני מתקשר...

bumpymus

New member
לאן אני מתקשר...

לברר פרטים על שירות לאומי ואפשרות גיוס? מתי אני אוכל להתגייס אם אני נרשם בחודש הקרוב? אני עדיין מתלבט, התנדבות לצה"ל, שירות לאומי או פשוט כלום!

שלום...

בס"ד לפי דעתי אתה חייב לתרום חלק מסויים למדינה... ההחלטה אם זה צבא או שירות לאומי נתונה בידך אבל חשוב נורא להתנדב לתקופה מסויימת לשירות למדינה... למה אתה לא רוצה צבא?

bumpymus

New member
למה אני לא רוצה צבא...

אני פגוע מהבירוקרטיה... זהו פחות או יותר... אבל הסיבה יותר מורכבת... אני הייתי מומעד לתקיד במודיעין... התפקיד הזה קשור למה שאני מתעסק בוא היום בתחום של גיאוגרפיה עם מיומניות של תכנות במחשבים. אני רוצה אחרי הצבא לקדם את הלימודים בתחום הזה וחשבתי שהחיים שלי מסודרים אם התפקיד שאני מתעסק בוא היום וכל כך אוהב אותו מוצא לי בצבא! הבעיה כניראה שאני כבר לא מומעד לשום תפקיד במודיעין מסיבות אילו אחרות (אני חושש שזה בגלל שלא עברתי סיווג בטחוני)... אני פגוע בגלל שחיכיתי 8 חודשים מינואר עד ספטמבר 2004 בשביל התפקיד הזה והיו לי 6 דחיות של הגיוס... ועכשיו שנודע לי שלא רק את התפקיד שפנטזתי עליו אני לא יכול לקבל אלה את כל מודיעין אני לא יכול לקבל... זה פשוט לא נעים... אז היום החלטתי לשמוע אילו תפקידים אחרים מוצאים לי ומחר או מחרותיים אני אתקשר לשירות הלאומי לשמוע מה שמה מוצאים לי... חשוב לי מעבר לתרומה, להיות בחברה של אנשים טובים שהם בידיוק כמוני... (בחורים ובחורות בגילי עם לב טוב, ראש טוב, שאפשר להתיידד איתם)

למעלה