לאמר שלום לכולן

דורבר24

New member
לאמר שלום לכולן

הי לכולן,
יש לי הרבה מה לעדכן אבל ממש אין לי כוחות.
אבל רציתי לדעת האם לכולן בתקופה זו חוזרים הכאבים וכל הסימפטומים ?
הכאב תמיד נמצא אבל בשלושה חודשים האחרונים היתה יותר עייפות וכאבים נסבלים, חשבתי שזה מהסימבלתה שהתחלתי לקחת אבל כמו כל שנה בסביבות חג הסוכות הכל מתחיל להתגבר ובכל פעם בעוצמה יותר חזקה, תהיתי אם זה כך גם איתכן?

כן! גם אני רציתי להעלות את השאלה הזו

הכל מוחמר, אני על הפנים. בשנים הקודמות בנחלט ראיתי איך בעונות המעבר הכל מתחרפן.

rainbow3

New member
גם אצלי הכאבים החריפו

מכירות את המכשפות מסיפורי הילדים

שתמיד יודעות שעומד לרדת גשם כי הן מרגישות את זה במרפקים שלהן?
&nbsp
אז אם נניח שמה שהפך אותן למכשפות זה שהן היו זקנות ותמיד ידעו שמגיע גשם או שהחורף מגיע, ושזה בעצם אומר שהיתה להן איזו בעיה ראומטולוגית כלשהי (כי בכל זאת, הם היו כבר די זקנות), אז נוכל להבין שהקושי הזה שלנו עם הקור נובע מבעיה דומה.. בעיה ראומטולוגית כלשהי - היינו, פיברו!
&nbsp
וכבר דיברנו לא פעם על זה שאחת התרופות הכי טובות לכאבים שלנו זה החום. משמע, שקור עושה לנו לא טוב!
כך שניתן להבין שתקופות מעבר, ובמיוחד התקופה שבין סוף הקיץ לתחילת החורף - שבה הטמפרטורות רק הולכות ויורדות - תהיה תקופה לא טובה עבור רובנו כי... קר!
&nbsp
אז מה הפתרון? לחמם ולהתחמם!
ללבוש שרוולים ארוכים, להצטייד כבר בכמה סוודרים, לעבור אפילו לפוך בלילה. לחזור לשתות תה חם ומחמם (ג'ינג'ר, קינמון וחבריהם), לבשל מרקים חמים ולאמץ את החורף בשתי ידיים דואבות.
&nbsp
מניחה שאולי אפשר להתנחם בעובדה שרוב השנה קיץ בארץ ושמספר ימי הגשם והקור פה זעום למדי.
&nbsp
בברכת חורף טוב ובריא,

דורבר24

New member
הרגת אותי

כמה עצוב אבל ממש נכון, מיום רביעי שעבר התחלתי להרגיש את הסיפוטמים מתעצמים.
היום כבר קמתי עם כאב תופת, לא יכלתי לנהוג לעבודה כמעט הוצאתי יום מחלה, למזלי בעלי יכל להקפיץ אותי לעבודה.
אני ממש מפחדת שהכאבים יגיעו לרמה שהם הגיעו בחורף.
לצערי מסתבר שהסימבלטה לא עזרה לי.
וכמה שאני מנסה להתלבש בהתאם זה לא עוזר....
מקווה לטוב.

למעלה