לאמפרד? בארסה?

sok777

New member
לאמפרד? בארסה?

פרנק לאמפרד, כך נודע היום, מועמד לברצלונה. ראשי המועדון הודיעו כי הם מעוניינים בו והם מסוגלים לראותו בקאמפ-נואו וגם לאמפרד הצהיר בעבר "אם לא צ'לסי אז ברצלונה". הדבר היחיד שבעייתי הוא שברצלונה תתקשה לעמוד במשכורת הקשר בן ה-27. דעות? תגובות? אני אוהב את לאמפרד, חולה על בארסה אבל אני לא רוצה שזה יקרה. לא רוצה שבארסה תהפוך או תנסה להפוך למועדון כמו ריאל. יש לבארסה שחקנים מדרגה ראשונה שהתפתחו שם בעיקר והם צנועים וטובים ואני רוצה שזה ישאר ככה. למרות שאני מאוד ישמח שהנרי יבוא כי אני חולה עליו אבל אז זה יבוא על חשבון אחרים וגם אז בארסה תתחיל להפוך [אולי] לקבוצת כוכבים. אני מעדיף אישית שהנרי יגיע מאשר לאמפרד כי אני יותר אוהב אותו וגם כי למשבצת של לאמפרד [קשר מרכזי-התקפי, נכון?] יש כבר מספיק וחלוצים יש 4 אך רק אחד-שניים רציניים- אט'ו, לארסון. לופז ואזקוארו עם כל הכבוד לא כ"כ מרשימים. בקיצר, אני אשמח אם אחד מהם יגיע אבל בתנאי שזה לא יבוא על חשבון אחרים או שלא נהפוך ל"גלאקטיקוס".

לדעתי דווקא לאמפרד הוא שחקן

די מתאים לבארסה מכל הבחינות. הוא לא שחקן שמוכר חולצות אלא אחד שבא לשחק כדורגל נטו. יהיה מעניין לראות את השילוב שלו עם דקו ורונאלדינו.

visca el barca

New member
הלוואי הלוואי

שהוא יגיע לבארסה... יכול להשלים קישור פשוט מושלם עם דקו,שאבי או ואן-בומל שחקן שמתייחס למשחק דבר ראשון בתור עבודה ורואים את זה לפי ההשקעה וההקרבה שלו דבר שני,הפצצות שלו מרחוק יכולות להיות עוד אופציה התקפית,או שהוא יבקיע או שהוא יפתח את ההגנה לחלוצים רק חבל שהוא לא יגיע לבארסה...לאפורטה כבר הכריז שהוא יתרכז בשחקנים שמסיימים חוזה ,דוגמאת סניול מבאיירן(שכנראה יעבור ליובה) שהייתי רוצה לראות אותו בבארסה

sok777

New member
אני בעד באלאק!!

מסיים את החוזה בסוף העונה והוא סוס.

לאמפרד יכול לתרום לכל קבוצה.

ממש אין לי בעיה שלאמפרד יגיע, |עכשיו בטח הם רגועים| אבל אני חושב שאפשר להביא שחקן יותר זול שיכול לתרום יותר לקבוצה, אחרי הכול הקישור של בארסה מתפקד מצויין. בקשר לגלאקטיקוס, הכינוי הזה הגיע לרעל מדריד רק בגלל שהם שברו שיאים שנה אחרי שנה, והם מביאים כוכבים בעיקר בגלל השם. כל עוד הקבוצה מאוזנת, אין שום דבר רע אם יהיה פה ושם גלאקטיקו קטן, מה גם שלאמפרד עדיין לא אחד כזה.

Big Joni1

New member
זה יהיה מעניין../images/Emo13.gif

למפארד ורונאלדיניו ביחד. יכול להיות גדול! רק שלא יהיו ריבי אגו...

The Bz

New member
לופז תן לו זמן צעיר

אזקוארו חלוץ גדול,רק בן 21 משו כזה ויכול להיות שחקן הרכב ראשון בכל קבוצה צריך חלוץ במקום לארסון אישית הנרי יכול להחליף את לארסון בכיף.לארסון הוא לא אותו לארסון של סלטיק

sok777

New member
אזקוארו?

אנחנו מדברים על אותו אחד שבא מהעברה חופשית מאתלטיק בילבאו? הוא בן 29..

למעלה