לאמנון ואדם...

eligrt

New member
לאמנון ואדם... ../images/Emo22.gif

רק רציתי לומר שלכבוד הוא לי להתנוסס בראש הפורום...

eligrt

New member
וואי וואי וואי..... ../images/Emo5.gif

אז לפי מה שאתה אומר אני יכול למשוך חזרה את כל ההזמנות והמיילים ששלחתי בקשר למסיבה שאני תכננתי לערוך ביום שישי הקרוב

חנןק

New member
HARDRESET ../images/Emo5.gif מפחיד ../images/Emo5.gif

האם אפשר למחוק ולשחזר חזרה את ה-FLASH

avivgr

New member
אם הבנתי

את השאלה: זיכרון הפלאש לא מגובה בשום מקום כלומר אם תמחק את התכולה שלו אז הלך עליך - זה לא מגובה בסינכרון (הקונבנציונלי לפחות). חוץ מזה שאי אפשר למחוק את כל הזיכרון כי מערכת ההפעלה יושבת בעצמה שם...מקסימום עברית או דברים שהעברת לפלאש בעצמך. דבר אחד שאני כמעט בטוח שתוכנת הפלאש פרו עושה זה לפרמט את הפלאש כלומר למחוק כל דבר שלא קשור למערכת ההפעלה. זה יכול להיות שימושי במקרה שרוצים לנקות גם את הפלאש. אביב

חנןק

New member
סוף סוף תגובה ../images/Emo51.gif ../images/Emo25.gif .

יש משהו חינמי כמו פלאשפרו?

avivgr

New member
ככל הידוע לי

וזה יחסית הרבה אז....לא.... אבל אם משנה לך אם זה חינם או לא תפנה אלי לאייסק 2343390 או לאי מייל. אביב

eligrt

New member
אני לא יודע על מה בדיוק התכתבתם...

במייל אבל אם זה לא מאוחר מדי, אני רכשתי את FlashPro מפאלם גיר, היא לא יקרה (בערך 13-15 דולר) ובאמת שימושית, לגבי מחיקת אינפורמציה, אם גיבית בפלאש כל מיני דאטאבייסים אז יש לך בעיה כי הוא לא מגובה בשום מקום אבל אם בסך הכל מה שנמחק לך זה העברית או היומן אז אין כל בעיה, תוריד את זה מפנטיקון ותתקין (בגלל שהפאלם שלך מקורי עם עברית של כלנית (אני מניח...) אז הקבצים האלה יטענו ללא Expired Day (אני אומר זאת מנסיון, כבר פעם אחת הלב שלי נפל לתחתונים כשהתקנתי את פלאש פרו ופתאום כל היישומים העבריים שלי מתו

למעלה