לאמיר דרור שלום!

lihi111

New member
לאמיר דרור שלום!

לפני 4 חודשים סיימתי תואר במנהל עסקים התמחות משאבי אנוש. ואני מוצאת את שוק העבודה קשה מאוד. התראיינתי למספר משרות אבל להפתעתי ברוב המקרים גם לא חזרו אליי בתשובה. יש לי הרבה כישורים ויכולות אך אני מרגישה שבשל חוסר הניסיון שלי אני נדחת ממקומות עבודה וזה מוריד את האמונה ביכולת שלי. עצם זה שאני לא עובדת עכשיו אני מוצאת את עצמי לעיתים בדיכאון מהמצב כי בהחלט הייתי רוצה להיות מאושרת בפן התעסוקתי בחיי... פנייתי אלייך היא כיצד לצאת ממצב זה? אני מאמינה כי לכל אדם יש יד במצב בו הוא נמצא ואני מנסה להבין מהן האמונות שמונעות ממני להתקדם, כל מה שיוצא מהעניין שאני מאשימה לעיתים את היקוום ואת החיים במצבי. הייתי מעוניינת לשמוע את חוות דעתך על מצבי תודה ליהי

הזדמנות צמיחה

שלום ליהי מתוך דבריך עולה חוויה שמזמינה הבחנות ברורות יותר. יתכן שאת פונה לתפקיד שאותם מעסיקים שראיינו אותך מעדיפים לקחת מי שיש לה ניסיון מוקדם ויש כאלה. בנוסף לכך יתכן שיש לך תחושה, כמי שזה עתה סיימה את לימודיה, שכל העולם מחכה לך, וכשזה לא קורה אז יכולה להיווצר אכזבה גדולה. השאלה היא כיצד לגשר בין תחושת העוצמה והאמונה ביכולות לבין מציאת הדרך המעשית להתחיל ללמוד את הפרקטיקה ולהביא לידי ביטוי את היכולות. לפעמים נכון יותר להתחיל מתפקיד זוטר, להוכיח את עצמך, ולגלות מה בדיוק יש שם עבורך וכמובן לאפשר למעסיק לגלות אותך. פגשתי הרבה תהליכים כאלה. זה הצד האישי - פרקטי, יש צד שני - האישי - פנימי. הבטים כמו רגשות, אמונות, יכולות, שאיפות וכו'. יתכן שזה הזמן לתהליך בירור כזה או אחר. סדנה מתאימה יכולה לעזור לך להכיר פנימה טוב יותר ולרכוש לעצמך כלים להמשך צמיחה. פעמים רבות קל ונפוץ לדבר על היקום וקשה יותר להכיר בחסימות האישיות, לטעמי הסדר הנכון של הדברים הוא קודם כל ההיכרות האישית - רגשית, מכאן נבנה בסיס איתן להבין את עצמך ואת היקום. מקווה שהועלתי, חפשי ספרים, קחי את עצמך למקומות מעבר למוכר ולבטוח בהצלחה, אמיר דרור

lihi111

New member
אמירדרור תודה

ראשית אני רוצה להודות לך על היחס האישי. שנית רציתי לומאר לך כי אני לוקחת את עצתך ובקרוב אכנס לסדנא המטפלת בעניינים אלו. אכן קיימת בי תחושה של אכזבה כי יש לי הרבה מה לתרום ואני לא מוצאת את מקומי. הייתי רוצה לדעת אילו ספרים היית ממליץ לי לקרוא בנושא? ושוב תודה ליהי

ספרים

זאת האינטואיציה שלך שצריכה להוביל אותך. כנסי לחנות ספרים, בכוונה לשהות שם פרק זמן ללא הגבלה, התחילי לעבור על ספרי מודעות, פסיכלוגיה, עידן חדש וכדומה. תראי מה מושך אותך ותתחילי לקרוא קצת, תראי מה מדבר אליך. אל תסתפקי בספר אחד, קחי כמה ספרים, 3 - 5 מתוך הנחה שכדי שמשהו אחד יקלט ויעזור צריך לחפש ולנסות כמה. ההשקעה חיונית ותעזור לך להאיץ את התהליך. עזבי המלצות, תקשיבי רק למה שמדבר לבטן וללב שלך. בהצלחה, אמיר דרור ודבר נוסף - אל תתרשמי מרבי מכר, זה יכול להטעות, מה שמדבר אל כולם פונה למכנה משותף רחב, מנסה להיות פופולרי ולא בהכרח ידבר אליך.

למעלה