לאמיר-בהמון תודה...

לאמיר-בהמון תודה...

"התוודעתי" לאמיר לפני כ-10 שנים כאשר "היי-פייב" החלו-הייתי ממש פיצפונת אבל בדיוק כאשר ההורמונים מתחילים להשתולל והלהקה הזו שבתה את ליבי אך יותר מכל נישבתי אחרי אמיר על כל המשתמע מכך-הופעות,איסוף חומר עיתונאי... עם השנים ה"טירוף" נרגע...נשאר הגעגוע לתקופה הנחמדה שחוויתי ו..הריגוש הבלתי פוסק מאמיר. אמיר בשבילי בתור קטנטנה היה הגבר האולטימטיבי(כפי שדימיתי אותו בראשי)-יפה,רגיש,אינטליגנט...אז זה היה מטורף... היום,כשאני כבר "גדולה" (23 ממש עוד מעט) האהבה אליו היא קצת אחרת...ללא הטירוף..אבל הריגוש עדיין בלתי פוסק.. אמיר בשבילי הוא חלום ילדות שהלך איתי עם השנים והוטמע בי.. עקבתי אחר ההתפתחות של אמיר כאיש במה במשך השנים ושמחתי בשבילו מאוד שהוא המשיך להצליח ו"לתפוס כותרות", אין יותר טוב מאשר להצליח במה שאתה אוהב ומאמין בו. לפני מס' ימים קיבלתי מייל מחבר עם קישור לקליפ "מרגיש" ...מיותר לציין שאמיר נשאר יפיפה ומדהים(השנים לא פגמו אלא רק הוסיפו...),אך מעבר לכך "ההתבגרות" ניכרת בו-בקול,בעיניים,בהבעה וכמובן-במילים.. אינני מעוניינת להגיב לספקולציות ולשאלות שהתעוררו בעקבות מילות השיר משום שלאף אחד אין זכות לחטט כך בחייו האישיים של אף אחד-אלא אם כן אותו אדם(במקרה זה-אמיר) החליט לשתף ולפתוח אותו לדיון. השיר "מרגיש"-מצליח לרגש אותי,"להזיז" לי המון דברים בלב ואף להזדהות איתו מהמקום האישי שלי...ואלו כל הדברים (בעיניי)שהופכים שיר מסתם עוד שיר לשיר טוב שגורם לך לרצות עוד...ועוד...ועוד...
וכאן אני מעוניינת להעביר מסר לאמיר.. אמיר,אני מאחלת לך שתמיד תרגיש עד הסוף ובאופן טוטאלי..שתמשיך ליצור,לאהוב ולהנות מזה...המון בהצלחה עם הדיסק החדש! איתך לאורך כל הדרך ויותר...תמיד תהיה בשבילי ה-אחד(בכל)!

ברוכה הבאה חמודה../images/Emo24.gif

את צודקת בהחלט בכל מה שאמרת על אמיר.הוא בן אדם מדהים וכל כך מוכשר ויפה טוהר ויופיו בהחלט משתבח יותר ויותר עם השנים.הוא בן אדם זהב ונשמה טהורה ומגיע לו אך ורק את הטוב ביותר והשיר והקליפ החדשים שלו יפים ומיוחדים
אמיר יודע לרגש בכל פעם מחדש
קרן פלס אמרה בכתבה על ההשקה במבזק E בערוץ E משפט שאני תמיד אומרת אותו כל הזמן:"הוא מושלם כזה"והיא כל כך צודקת.אמיר הוא בחור כל כך טוב מקסים ומוכשר
.נשמח מאוד אם תצתרפי לפורום באופן קבוע

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

ריגשת אותי עם המילים שכתבת
אני גבי

aMiRi GiRl

New member
ברוכה הבאה :)

אני מאד אהבתי את מה שכתבת... רואים שזה בא מהלב.. ואני מסכימה עם כל מילה שאמרת כאן !

למעלה