לאמינם יש כלב?

ozshady

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הנושא הכי דבילי שראיתי בחיים שלי! יא רבאק למה לפתוח נושאים על חרא? אה ודרך אגב... לא יודע אם יש לו כלב...

gal646

New member
מה כזה דבילי?זה עדיף על

שום נושא ממש שומם פה! ואם אתה לא יודע אז אל תענה וממתי כלבים הם חרא???? אה מהרגע שאתה נהית כלב ,בלי להעליב=)

ozshady

New member
חחחחחח צודקת...

ככה עולה הרמה של הפורום כלבים הם לא חרא! (רק אני אני משער...)

gal646

New member
חח ואיזה רמה הייתה מקודם? על

הקעקוע החדש של אמינם, ומתי היום הולדת, ולאן הוא הלך,ולמי הוא הרביץ זה לא מעלה אבל זה לא מזיק, חוץ מזה אותי מעניין לדעת!

ozshady

New member
כן דיברתי בציניות...

וחוץ מזה הכוונה שלי הייתה שעל דבר כזה עושים נצל"ש...

Envenom

New member
אי אפשר להתווכח כמו שצריך?..

אתם מוזמנים להמשיך את האממ... דיון, נקרא לזה, על כמה שהפורום שומם או לא, אבל לא לרדת לפסים אישיים בבקשה. ובבקשה תנסו לשמור על השפה.. ולחשוב שכמעט והייתי צריך לעזוב אתכם לשבוע...

Envenom

New member
ולמען הסדר הטוב

אפילו שרשרתי את מייקי שהתחדשה בניק לפנים.

../images/Emo6.gif

מלך מלך אתה
מה לעשות, זה מעצבן רצח שכולם מכירים אותי כל כך טוב לפי הדעה האישית שלי. פאק איט:)

gal646

New member
אוף חבל התחיל להיות מעניין=)וכתבתי

עכשיו כזאת תגובה, מלא זמן עד שכתבתי והיא לא הספיקה להראות ואתה מוחק? לעזאזל איתך טוהר אז בקיצור ובצורה מצונזרת רק בשביל לסגור את העניין ובלי שום כוונה לפגוע מיקי בסך הכול אמרתי שאת לא צריכה לדבר בשם כל הפורום כי תתפלאי לא כולם חושבים כמוך שכלבים הם מניאקים עם זנב וגושי פרווה ושזה נורא קל ו ענייני ובעיקר (לא) מאוד בוגר כתגובה להודעות שרשמתי לך שהיה בהם לא מעט אמת "הודעות פלצניות רצח" את זה גם אני יכולה ולא אסרתי על אף אחד לנצלש את ההודעה ובעצם למה בדיוק אני צריכה לנצלש''? ההודעה שכתבתי קשורה לאמינם? ומה שם הפורום? מצדי אני אפתח נושא על שיערות האף שלו ואני עדיין לא אצטרך לנצלש(למשל להודעה על הניק שלך שמאוד קשורה לאמינם -שמקודם פתחת כנושא חדש) לא ידעתי שיש דירוג של חשיבות ההודעות שקשורות לאמינם---אולי באמת הודעות על הז*ן שלו יותר חשובות? (למרות שאני מוצאת אותם משעשעות) ומה? את לא בכית כשאבא של סימבה מת
??? חח מוזר כי כל מי שאני מכירה בכה בקטע הזה ולא אני לא צמחונית ומבקרת במקנדונלס באופן קבוע(כי בשר שולטטט!!!!) ובאותו זמן יש לי שני כלבים וחתולה,אז מה? בכל מקרה כל זה בלי כוונה לפגוע ובלי רגשות טינה ערב טוב אה ואת ההודעה המלאה אני שולחת לך במסר ובבקשה תעני בצורה עניינית ובוגרת יותר מ"הודעה פלצנית רצח"

זה בדיוקקק הקטע.

שלא דיברתי לשניה בשם הפורום. אמרתי שלדעתי זה נושא מטומטם. ולהקצין דברים כאלו בעיני נראה נורא ילדותי. הבעתי את דעתי, תירי בי. כי ברור שאסור לי. את תמידדדדד צודקת.

Envenom

New member
*שיעול* *שיעול* *שיעול*

סליחה, פשוט יש לי משהו בגרון.

gal646

New member
אז זהו שאמרת

" זה לא מעניין אף אחד", ו"למי אכפת אם יש לו מניאק עם זנב או לא?" - משהו כזה בערך אז הערתי, אני לא יעיר על משהו שלא רשמת חביבתי, אם לא התכוונת לזה ככה אז בסדר אבל לך מותר לרשום הודעות מטומטמות אני לא מבינה? הודעות סגנון הז*ן של אמינם , "טוהר תתפשט" ודברים כאלו , אני לא אומרת שזה רע אבל למה זה רע אם אני רושמת-חוץ מזה את לא ידעת גם למה אני שואלת, זה כמו שאני לא יודעת למה את רושמת את ההודעות האלו, זה יכול להיות בדיחה ישנה או פרטית שלך ושל טוהר וכל מיני דברים כאלו, אני לא ישר מניחה הנחות שסתם בא לך לרשום הודעות מטומטמת כמו שאת מניחה עליי אני לא תמיד צודקת,פעם קיבלתי 99 במבחן, הנההה לךךך , אני גם יכולה לטעות
אבל במקרה הזה אני צודקת בכל מקרה בואי נשאיר את זה ככה ודיי להתווכח כי נראה לי שטוהר תכף מוחק את כל השירשור מחדש

למרות המסר

אל תכריזי על עצמך כצודקת, תקראי תמסר ילדונת. שאומרים "למי אכפת"- סלנג.. כנ"ל הדוגמא השניה. כי זה ברור מאליו שיש מי שאכפת לו. זו דעתי ולא באתי ואמרתי סתמי תפה אף אחד לא רוצה לשמוע אותך. אמרתי למה לדעתי זה לא היה במקום. וחזרתי ואמרתי שהודעות כמו טוהר תתפשט והאיבר המאוד גדול של אמינם (
) שושרו לאשכול מסוים וענייני. כמה פעמים לחזור על המילים-פורום חברתי-?

gal646

New member
חח עשית את זה שוב

ציטוט:" אף אחד לא רוצה לשמוע אותך" - עשית לי את העבודה ואמרתי מקודם שאם לא התכוונת לזה ככה(הכוונה שזה היה רק צורת דיבור) אז בסדר לא נורא למה את חייבת לתקוף, באמת אפשר לחשוב חח את אומרת"סתמי ת'פה" ואחכ'' אומרת שאני מתנהגת בילדותיות, כדאי שתבדקי את עצמך ואל תרשמי ישר כל מה שעולה לך לשכל גם אני יכולה לרשום לך משהו בסגנון: "יאללה סתמי תפה שלך יא חתיכת מתלהבת חושבת את עצמך למה מי את? חתיכת שילוב של פאקצה\פרחה\ערסית ועוד משהו בלתי מובן!"(והגזמתי בכוונה) למה לך יש זכות לדבר ואני צריכה לסתום את הפה? שוב - את מראה שאת חושבת שאת יותר טובה ואני פה לא מעכשיו ואני יודעת שאת נוטה להתווכח ולהתווכח וגם אם מישהו אומר משהו נכון (שמו זה שהגיב לי ראשון-ברח לי השם) את מגיבה בתוקפנות בסגנון של מה שאת רושמת לי - " הודעות פלצניות" ו"סתמי ת'פה" ---אוווווו ממש הכנסת לי!! אני הולכת לבכות בפינה

לא לא מותק

אמרתי של "אף אחד" יש שני צורות. והדגמתי. אם עד עכשיו לא הבנת אז אין לי כח לחפור. לא השתקתי אותך בובה. תפסיקי להכניס לי מילים לפה. תקראי עוד כמה פעמים תהודעה. ישם שני דוגמאות לאפיחד הזה. לקחת דוגמא והפנת אותה לדיבור ישיר אליך. לקחת קשה את. דייי לחפור אני אחרי בגרות כואב הראש.

gal646

New member
מערכת המסרים מחורבנת להפליא,מה האיי

האייסי שלך?

למעלה