לאמהות שבינינו שלא גולשות בפורומים

רויצו

New member
חשוב מאוד מאוד

אולי זה יעזור???????????????

קינמוני

New member
זה חשוב גם למי שעוד לא אמא כי

הרבה מאיתנו לא רוצות להסתפק רק בילד אחד ולמרות שבטווח הקצר -הילד השני נראה קצת רחוק מאיתנו, הרי שלטווח הארוך זה מאד רלוונטי עבור רובינו אז מקפיצה

רשימת מיילים מלאה

אברהם הירשזון [email protected] רוחמה אברהם [email protected] חיים אורון [email protected] אלי אפללו [email protected] רוני בריזון [email protected] ניסים דהן [email protected] יצחק הרצוג [email protected] יצחק כהן[email protected] חיים כץ [email protected] מיכאל נודלמן [email protected] אורית נוקד [email protected] ניסן סלומינסקי [email protected] איוב קרא [email protected] אהוד רצאבי [email protected] בייגה שוחט [email protected] ישראל אייכלר [email protected] מיכאל גורלובסקי [email protected] אבשלום וילן [email protected] משולם נהרי [email protected] גילה פינקלשטיין [email protected]

חברות וחברים, עבדנו בכנסת קשה היום

כדי שכולנו נזכה ללדת שני ילדים לפחות
. אנא הלעיטו את חברי הכנסת, החברים בועדת הכספים, במכתבים ובמיילים עד יום חמישי. חברים, עכשיו החלק שלכם!

s h i r a 3 0

New member
זה מאבק של כולנו - גם אם אנחנו

בטיפול לילד ראשון. זה המכתב ששלחתי לחברי וועדת הכספים (הכתובות נמצאות כאן - בהודעה של ליאור): לכבוד חבר הכנסת ..... חבר כנסת הנכבד שלום רב, ביום חמישי תתכנס וועדת הכספים לדון בשאלת הפריה חוץ גופית לילד שני. אני כותבת אליך בתקווה, שגם דמותי תעמוד לנגד עיניך כאשר תדון בהחלטה. אני נמצאת בטיפולי פוריות לילד ראשון. הטיפולים הקשים, התשובות השליליות והחדר הריק שבביתי, החדר שהועדתי לילדי ונראה לי כעת כפצע פעור, כל אלו לא שברו אותי כפי ששברה אותי תוכנית הגזירות – מכת בכורות כיניתי אותה. הרי לילד שלי כבר יש שם והורים אוהבים שמחכים לו. אי אפשר לתאר הכאב את הכרוך בהמתנה הזו, כשכל טיפול שנכשל מביא אתו אבל כבד. ואז קם אדם ומחליט שאנחנו לא נהיה הורים! הודות למספר חברי כנסת נפלאים, שלא נחו ולא שקטו, כבר לא מרחפות גזירות מעל ראשו של בכורי. חייו של ילדי שעדיין לא נולד – ניצלו. גם הקריירה שלי ניצלה באותו רגע ואולי גם הנישואין שלי, אך הגזירות שנחתו עלינו לא ירדו מעל הפרק. אעשה הכל כדי שילדי לא יהיה בן יחיד ואני מקווה לתאומים. כך, "במסלול עוקף ממשלה" אוכל להפר את רוע הגזירה. הטיפולים מאפשרים לי להגדיל את הסיכוי לתאומים. אם תתגשם תקווה זו יהיה לה מחיר גבוה. במצבי הבריאותי מוטב היה להמנע מכך. הריון עם תאומים עלול להוציא אותי ממעגל העבודה לתקופה ארוכה של שמירת הריון ולהביא ללידה מוקדמת. כמוני נמצאות בטיפולים עוד משפחות רבות ובפיהן אותה הבקשה: אל תגזרו עלינו בן יחיד ואל תגזרו על ילדינו לגדול כבן יחיד. מעטות מאוד הן המשפחות בארץ הבוחרות לגדל כך את ילדן. אל תובילו אותנו למצבים בהם נסכן את הבריאות שלנו. הניחו לרופאים את שיקול הדעת ואת ההחלטה מתי יש תועלת בטיפול ומתי לא ואיזה טיפול רפואי יש לתת. אל תתנו ידכם לגזירות! לא בטוח שהן יביאו לחסכון משמעותי בתקציב הבריאות. אין ספק שהן מביאות איתן כאב רב למשפחות רבות. בתודה, ש. (חתמתי בשמי המלא כמובן) מפורום "הזכות להורות" מבקשים להצטרף למאבק ולשלוח מיילים לחברי הוועדה. לקראת הדיון מחר. נקווה שגם המאבק הזה יצליח.

x פ ר ת

New member
שלחתי מיילים לכל הרשימה

וגם קיבלתי מרובם תשובות. (אני מניחה שכולכן קיבלתן את אותן תשובות אז לא אביא אותן לכאן אלא אם כן תרצו). בהצלחה!

מם 1971

New member
גם לאימהות עתידיות../images/Emo57.gif

כתבתי ושלחתי לכל חברי ועדת הכספים. ממליצה ומבקשת כי תעשו כמוני.

למעלה