פרק 6!!!!!
פרק 6 על פי אמבר 13: לאחר כמה זמן אחרי שגילו אמבר ודני שלא נשאר אף אחד ברחוב קיבלה אמבר מכתב מבריי. סצנה 1: מישהו מגיע אל תוך הקניון, כול חולדות הקניון מפוחדות וחושבות האם אלו הם מיליציה? אלו לא. מישהו בשם טייקי מגיע ואומר שיש לו מכתב לאמבר מבריי: אמבר היקרה, אני ולוקלן כבר הגענו אל מחנה של שבט מאוד טוב והשבט הזה הם שלחו שליח שיביא את המכתב, שמו טייקי, והוא יהיה קבוע השליח שיביא הודעות ומכתבים, אנחנו בסדר, ואני מקווה שגם את, שמענו שלא נשאר אף אחד בעיר, אני מציע למעשה אני דורש שתגנו על עצמכם ככול שיידרש, שימו לב שהשבכה עובדת, וכסו אותה בבד הצטיידו באוכל ואל תצאו לרחובות, טייקי יישאר אצלכם לזמן מה, ואל תדאגו לו הוא מסתדר טוב ברחובות, אני חושב שאנחנו נחזור בעוד כ-שבועיים. אוהב אותך. בריי. נ.ב מסרי לטרודי דרישת שלום מלוקלן. סצנה 2: זאנדרה מראה לטייקי את חדרו, סמוך לחדרה של זאנדרה. זאנדרה וטייקי מפטפטים להם על הקניון וחולדות הקניון ועל עברה של זאנדרה, היא מרבה לספר לטייקי את כול הרע שיש בלקס ומשמיטה את טוב, האם קיים טוב? סצנה 3: אמבר מספרת לטרודי על דרישת השלום של לוקלן וטרודי בטוחה שלוקלן מחבב אותה. סצנה 4: טייקי הולך לדבר עם לקס והוא צועק עליו, ולקס לא מבין על מה הוא מדבר. סצנה 5: איזי נתקלת עם אמבר ליד המדרגות, הן מדברות ואיזי מנצלת את הרגע ואומרת לה שכשטייקי יחזור למחנה איזי תצטרף אליו, הן מתווכחות אך אומרת לה שאין העניין לוויכוח וזה הוחלט. סצנה 6: פטסי וקלואי, מחליטות לצאת החוצה ולחפש להם תעסוקה, סלין עוצרת אותן בזמן. מה קורה לבנות האלו בזמן האחרון? סצנה 7: אמבר מספרת לטרודי על כך שהיא בהריון, טרודי שמחה בשמחתה. אך אמבר לא נראת מאושרת מהדבר. אמבר מספרת לה שהיא פוחדת להוליד ילד לעולם כזה, במיוחד במצב שאין אף אחד ויש מכונית שחוטפת אנשים. את טרודי מציפה דאגה שאמבר תפיל את העובר. סצנה 8: איזי מודיעה לכולם על כוונתה לעזוב יחד עם טייקי, זאנדרה ואמבר לא נראות מאושרות מהעניין. אמבר שוב אומרת את דעתה שתישאר בשבט, וכך מתנהל וויכוח חוזר בין איזי ולשבט- כאשר איזי אומרת שאף אחד לא יקבע לה מה לעשות. לאיזי מתברר שהיא לא תעזוב סתם ככה היא צריכה לדעת שאם היא עוזבת היא לא תחזור לשבט- אם היא עוזבת היא כבר לא תהיה חולדת קניון.