לאמא של טל:שאלה..

• פותח הנושא EIA
  • פורסם בתאריך

EIA

New member
לאמא של טל:שאלה..

יום טוב! שלחת לי קישור לכתבה בה אומרים שתמיד יש להציע את השד השני. אני עושה את זה-אחרי השד הראשון ,החתלה ומציעה לעילאי שלי את השד השני. הגבר שלי אף פעם לא מסרב. תמיד אבל תמיד הוא לוקח. לעתים הוא אוכל סתם ואחרי זה פולט. האם זה תקין? האם להמשיך עם זה? ושאלה נוספת,בלילה ,כשאני קמה על מנת להניקו,אחרי שינה של כשלוש שעות,כל הטקס נמשך שעתיים לערך. שד אחד,החתלה ,שד שני ואחרי זה הוא לא מוכן להרדם במיטה,רק על הידיים שלי.. האם זה אמור להימשך כל כך הרבה זמן? ואם לא,מה עושים? אולי הוא לא אוכל, אלא סתם מוצץ על מנת להרדם? (עילאי שלי בן שלושה שבועות ). תודה. אלה.

1טלטלים

New member
לאמא של עילאי:תשובה

אלה היי, זה לגבי פליטות...כל התינוקות פולטים ,יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות ... כל עוד זה לא מפריע לתינוק (רק יוצר הרבה כביסה),הוא ממשיך לעלות במשקל גדל ומתפתח יפה ותקין,אין דאגה...תני לו להחליט!אם בעיה ממשיכה להטריד אותך ועילאי (נראה שהוא סובל מזה ) פני לגורם רפואי. לגבי לילה ,ממממ....זה באמת קשה,שקלת להניק אותו בשכיבה?קח תוכלי גם להמשיך לישון מעט ולהניק ולקצר את זמני ערות גם שלך וגם של עילאי. תמשיכי להקפיץ את השאלה אולי גם לאמהות אחרות יהיה מה להציע לך בנושא, אמא של טל

למעלה