לאמא של דפנה- היי!

לאמא של דפנה- היי!

אני מקוה שאת זוכרת אותי, חזרנו יחד מהמפגש האחרון.. יש איזה שאל שמופיע בעמוד מס' 2 בגלריות של הפורום- שחור מקסים עם הוראות בצהוב. ביקשתי כבר לפני כמה ימים עזרה בהבנת ההוראות ולא קיבלתי תשובות. אני לא יודעת האם זה בגלל שזה קשה מידי ? או סיבה אחרת .. אני מתה כבר לסרוג אותו. אולי את יכולה לעזור לי ?

השאל היחיד שמצאתי הוא זה שגוגי

נתנה כאן. בטח שאני יכולה לעזור לך. תקני צמר ותבואי אלי. ננסה לעשות ביחד. הולך?

בקשר לשאל- הוא לא צהוב

הוא שחור, וההוראות שנראות לידו מצולמות בצהוב. זה מופיע בגלריות, תחת הכותרת - שאלים- בדף מספר 2.

ראיתי זה עכבישים ואני יכולה להדריך

אותך אין בעיה. אם את יודעת לסרוג עכביש אחד אז את מתחילה איתו. הנה תרגום של ההתחלה: שורה 1: 7 עיני שרשרת. 4 עיני השרשרת האחרונות הופכות להיות העמוד הראשון של השורה הבאה. ואז את מוסיפה לה עוד 3 עמודים. שורה 2: 6 עיני שרשרת, 4 ראשונות הן עמוד ולהן מוסיפים עמוד בעין חמישית ועמוד בעין שישית ועמוד על העמוד הראשון של השורה הראשונה, 3 עיני שרשרת ומסיימת בריבוע מלא. שורה 3: ריבוע מלא, 3 עיני שרשרת, עמוד באמצע השרשרת של השורה הקודמת, 3 עיני שרשרת ומסיימת בריבוע מלא. שורה 4: תמשיכי לסרוג לפי הדוגמא כאשר הסימנים הם: | - עמוד עיגול - עיני שרשרת באוויר X = חצאי עמודים. כאשר את מגיעה לעכביש השישי מכל צד, בצמצום שלו את מתחילה את שורת העכבישים הבאה הפעם מהאמצע. אני מקווה שאני ברורה. זה בהחלט שאל מאד יפה וסבתא שלי עכשתה כאלה 2 לאמא שלי. אם את מסתבכת ואת יכולה לצלם או להדפיס את הדוגמא בואי אלי ואני אעזור לך.

תודה לך על העזרה ועל ההזמנה

תהני לך מבעלך שחזר ומכמה שעות של חופש. אני אנסה את מה שכתבת, ואם לא אצליח אנצל את הזמנתך. שוב תודה.

למעלה