לאמא בריבוע!

dron a

New member
לאמא בריבוע!

הנדון:תחנת רכבת בשכונת "גני אביב". וצא לי להיות בלשכת שר התחבורה{אפרים סנה}, כששני פולטיקאים מהאזור:יורם מרציאנו{תומך בבני רגב} וגבי אסרף{התמודד מול בני רגב},ניסו לשכנע את השר כמה נחוצה תחנת רכבת בגני אביב,על מנת להקל על התושבים. יצא לי להיות בלשכת השר{סנה} כשהוא נתן לעוזריו הוראות להתחיל ולבצע תחנת רכבת "בגני אביב". יצא לי להיות אפילו בטכס הנחת אבן הפינה ע"י השר{סנה} להקמת התחנה,ואני בכלל לא תושב "גני אביב". מאז התחלפו 3 שרי תחבורה,2 סגני שר,2 מנכ"לים לרכבת והנושא גנוז. איך אמר לי גורם בכיר ברכבת אין כדאיות כלכלית להקמת תחנת רכבת "בגני אביב". בתקופה זו שה-CAPITAL מטווה דרך בחישובים כלכליים של כל מיני חברות,הרי שלפרוייקט זה אין סיכוי להתבצע. עובדה זו לא מונעת מפוליטקאיים שונים לבוא ולהבטיח לתושבים, לעשות טכסי הנחת אבן פינה,ושוב לגנוז את הפרויקט אחרי הבחירות למינהם. אם נבוא בעוד כ-20 שנה עם טרקטור ונחפור,באזורים השונים "בגני אביב" נמצא הרבה קלפים של אבן פינה,אבל בלי תחנה. הצעתי היא:אם תושבי גני אביב מעונינים שתוקם אצלם בשכונה תחנת רכבת עליהם להראות שיש הצדקה כלכלית להקמת התחנה. אז אין צורך לא בפוליטיקאים,אין צורך בשרי תחבורה, והתחנה קום תוקם. ותחשבו על זה.

ה דרומי

New member
מצורף לינק לאתר רכבת ישראל

להכנס איפה שכתוב מכרזים וללחוץ על איפה שכתוב הקמת תחנת רכבת לוד.

dron a

New member
שלום לידידי הדרומי!

יפה שהפנתה את ציבור הגולשים לאתר של המכרזים של הרכבת. א-האם ראיתה שהמכרז נרשם בתאריך 21.1.2004 . ב-האם שמתה לב שהמכרז מותנה באישור תקציב{ובסרט הזה כבר הינו ברגע שיראו את העלויות שוב תעלה הכדאיות הכלכלית,שוב הנושא ירד ויגנז. ותחשוב על זה.

ה דרומי

New member
ירצו יבנו לא ירצו לא יבנו

מכרז יש מקסימום נמשיך להשתמש בתחנה בלוד ונשלם 10 שח לחניה ל
. ימים יגידו.

ה דרומי

New member
|סליחה איפב=איפה ד.א "היום"

היה גם בעיתונות הכתובה המכרז.לגבי בנית התחנה בגני אביב.

למעלה