לאמאות הטריות...

dodli12

New member
לאמאות הטריות...

בתי (הראשונה) בת 9 ימים . ביום היא ישנה טוב יחסית ובערב היא ישנה פחות . היא יונקת מלא ונרדמת לי על החזה. בכל פעם שאני שמה אותה במיטה היא מתעוררת. האם הדבר בא לידי ביטוי גם אצלכם? האם הדבר נורמלי? כיצד אלמד אותה לישון אחרי הנקה והחתלה? ולא להירדם לי על השד? תודה מירי

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אני אמנם כבר אמא עבשה... אבל מרשה לעצמי להגיב. התינוקת שלך רוצה אותך. פיצקלה עוד לא שבועיים מחוץ לרחם. חבקי אותה, שני איתה, הניקי עד כלות. זה בסדר. הלואי שיכולתי לעשות זאת עם הקטנה שלי. לי היו כבר עוד ילדים לחבק... וזה נפלא שהיא נרדמת ביניקה. אל תחתלי אחרי חתלי לפני או בין הציצים. נרדמה, יופי, שתישן.

Shellylove

New member
הדבר מאד נורמלי והגיוני

מה היא מכירה בכלל בעולם הזה? רק אותך! את הלמות הלב שלך (מבפנים), את הריח שלך. וחוץ מזה, בעיני הרבה פעמים זה הרבה יותר נוח: א. כי אפשר להרדים בכל מקום ולא צריך את "התנאים המיוחדים בהם הילד נרדם". ב. כי אפשר לעשות עוד דברים בו זמנית. אלה, הקטנה שלי, לפעמים לא רוצה להירדם על השד, אלא בשכיבה על הבטן, עם המוצץ, כשאני מחזיקה לה את היד. בזמן הזה אני רק מרדימה אותה בעוד שכשהיא יונקת, אני יכולה, למשל, לעבוד או לגלוש בפורום. והכי חשוב- מזל טוב וברוכה הבאה!

אפרתש

New member
נורמלי ונפלא, ועוד משהו

יש אנשים שיאמרו לך שהילדה רוכשת הרגלים רעים, ו"ככה היא לא תלמד להירדם לבד". אז אני יכולה להרגיע אותך - עד גיל שלושה חודשים הילדים לא "רוכשים הרגלים". את יכולה עכשו לפנק אותה ולתת לה כמה שאת רוצה בלי לחשוש שזה ישפיע על הרגליה בעתיד. גם כאשר תהיה גדולה יותר, יש אנשים שבעד לתת לילד לישון עם ההורים ויש כאלה שמתנגדים לכך. אבל יש לך עוד כמה זמן עד שתגיעי לנקודה שתצטרכי לגבש החלטה לגבי הרגלי השינה שאת רוצה.

dodli12

New member
../images/Emo51.gifבנות יקרות

כמה טוב לשמוע. למרות שידעתי ושמעתי כמה פעמים תשובה דומה לשלכן, אבל הדבר מרגיע אותי ואני שמחה שאני על דרך המלך. מאז התפתחו העניינים ובתי התחילה לסבול כמו תינוקות רבים (כך הבנתי) מתופעת הגזים הידועה. אני כמובן בלחץ ומה גם לא אוכלת טוב בכלל בגלל חוסר תאבון. תגיבו ותומרו לי האם יש לכן סוד של סבתא בעניין תופעת הגזים (חוץ ממסאג שאני עושה וחיבוקים והרגעה על הידיים). תודה רבה על היחס החם, מירי

pandy

New member
לנו עוזר "גליכל" ../images/Emo45.gif

אמבטיה חמימה
השכבה על הבטן בתנוחת "נמר על הענף" על היד, או על הבטן על הרגליים שלנו וטפיחות קלות על הגב להרגעה
"משאבת הפלוצים" המפורסמת...תנועות "אפניים" שמשחררות את הגזים התקועים

למעלה